15-05-2009, 11:04
albalık 2 ayı geçince ne kadar havasını aldırarak koyarsanız koyun deepfreezde tadı hafif acımtraklaşır ve hafif deepfreeze kokusu almaya başlar
Balik buzluga girince...
|
15-05-2009, 11:04
albalık 2 ayı geçince ne kadar havasını aldırarak koyarsanız koyun deepfreezde tadı hafif acımtraklaşır ve hafif deepfreeze kokusu almaya başlar
15-05-2009, 12:11
zaten buzluğun kokusu değilmi balığı bozan.
15-05-2009, 15:49
arkadaşlarıma bende acizane olarak bir şeyler ileteyim limana dogru yol alırken teknede tutmuş olduğumuz balıkları deniz suyu ile temizler kesinlikle tatlı su değdirmeyiz balıklara fazla varsa hemen bir kaç parçaya bölüp buzdolabı poşetine koyar dipfirize atarız yiyeceğimiz zaman tüketicegimiz miktar kadar çıkartır yine kesinlikle su deydirmez kendi halınde çözülmesini bekler öyle pişiririz.Saygılarımla
22-10-2009, 20:54
bir aşçı olarak ben neredeyse tüm balıklarda denemişimdir hemen hemen her balığın tadı değişir mürekkepliler hariç ancak orfoz, lagos, sinarit, fangri özellikle orfoz aynı gün pişirilirse sert ve lezzetsiz olur bu balıkları en az 24 saat bekletip yemek hem yumuşaklığını hemde lezzetini arttırır saygılarımla...
22-10-2009, 22:30
refaha yazdı:arkadaşlarıma bende acizane olarak bir şeyler ileteyim limana dogru yol alırken teknede tutmuş olduğumuz balıkları deniz suyu ile temizler kesinlikle tatlı su değdirmeyiz balıklara fazla varsa hemen bir kaç parçaya bölüp buzdolabı poşetine koyar dipfirize atarız yiyeceğimiz zaman tüketicegimiz miktar kadar çıkartır yine kesinlikle su deydirmez kendi halınde çözülmesini bekler öyle pişiririz.Saygılarımla ![]() ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
23-10-2009, 15:42
Valla bız mecburen buzluga koyuyoruz .Malum kıyıdan fazla kısmetımız yok .
![]() Lezzetı dondugu ıcın ,buzlandıgı ıcın buzun kokusu sınıyor . Saygılarımla,
23-10-2009, 19:37
bencede hiç alakası yok balığın tadı değişmez sadece vitamin açısından biraz kaybı olur lezzette hiç bir değişiklik olmaz...
23-10-2009, 19:40
hatta şöyle bir şey yapabiliriz aksini iddia edenlere bir tane taze bir tanede difriz balığı bakalım kim ayırt edebilecek bence sonuç hüsran olur...
23-10-2009, 20:47
2 ay önce difriz'e atmış olduğum lidakileri bugün difriz'ten çıkarttım yeni tutulmuş gibi lezzetli
![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
23-10-2009, 20:55
bucalıfikret yazdı:2 ay önce difriz'e atmış olduğum lidakileri bugün difriz'ten çıkarttım yeni tutulmuş gibi lezzetli ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hangi balik daha lezzetlidir? | Albatros-gr | 91 | 16,342 |
30-05-2012, 20:49 Son Yorum: AmatörBalıkcı19 |
|
En çok hangi balık zevklidir ? | Bektashi | 111 | 21,164 |
29-09-2011, 14:48 Son Yorum: muhammed tr |
|
ilk yakaladığınız balık | kaşalot | 43 | 9,754 |
03-01-2008, 23:01 Son Yorum: Tropheus |