Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cok keyif..Az uzguntu
kasap100 yazdı:Faruk abi tebrikler.İnat da bir murattırHappySonunda motordu,mevlüttü derken balığa çıkabildin.Güzel de balık almışsın.Afiyet olsun.Seerf
Martılar sana yol göstermiş.Ben de sırtı için martıları gözlerim.Yedinci fotoğrafta çok güzel bir manzara yakalamışsın.Tarih kısmını silip koyarsan masaüstü olarak kullanacağım müsadenle.Çok hoşuma gitti.Bu arada motor seni üzmüş gene ama tecrübe ile atlatmışsın.Aman dikkat abi, sen şu motoru coni vaytaSiyirdim iyice baktır.Denizin şakası olmaz.
Daha bereketli avlarının olması dileğiyle.Rasgele...AlkisSeerf
sagol Bahadir....bu gun cok keyif yaptim..ah su motor oksurmeseSnifsinf
manzarinin tarihi foto makinasindan nasil cikiyorki..makinadan da sildim fotograflari
bende ayni fotoyu masa ustu yaptim..ama tarihi ileSiyirdimbirileri tarihi silip ,tekrar fotoyu koyabilirmi acaba
Bul
Albatros-gr yazdı:sagol Bahadir....bu gun cok keyif yaptim..ah su motor oksurmeseSnifsinf
manzarinin tarihi foto makinasindan nasil cikiyorki..makinadan da sildim fotograflari
bende ayni fotoyu masa ustu yaptim..ama tarihi ileSiyirdimbirileri tarihi silip ,tekrar fotoyu koyabilirmi acaba

Sorun değil abi.Tarihli yaparız.Ama fotograf makinasının seçeneklerinden düzenleyebilirsin tarih,saat vs gibi durumları.
Deniz olurda keyif olmaz mı.Mis gibi kafa dinlemissin.Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Sorun değil abi.Tarihli yaparız.Ama fotograf makinasının seçeneklerinden düzenleyebilirsin tarih,saat vs gibi durumları.
Deniz olurda keyif olmaz mı.Mis gibi kafa dinlemissin.Alkis
cok tatli bir deniz di ya..tam sirti icin..acaip huzur buldum
Bul
Albatros-gr yazdı:cok tatli bir deniz di ya..tam sirti icin..acaip huzur buldum

Yüzey sırtı için biraz şapırtı olacak derler abi.Ama sizde deniz süt-limandı bügün herhalde.Bence bu aralar biraz balık da az.Yumurtlama mevsimi etkili. Ben fotoyu keserek tarihsiz yaptımWink

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Niyetin sırtı yapmaksa 100 tane mamunu niye aldın Faruk,yoksa yarına hazırlıkmı.istavritler iyiymiş tavalığıda cıkarmışsın maşallahAlkisdaha bollarına büyüklerine inşallah bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:Yüzey sırtı için biraz şapırtı olacak derler abi.Ama sizde deniz süt-limandı bügün herhalde.Bence bu aralar biraz balık da az.Yumurtlama mevsimi etkili. Ben fotoyu keserek tarihsiz yaptımWink
eline saglik...benimde masa ustum tarihsiz olduOhyandan
sapirti vardi,gumuslere bir seyler daliyordu..ama sirti bu gorduklerin
deniz sutten sut abi
Bul
Manzara güzelmiş.Seerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Niyetin sırtı yapmaksa 100 tane mamunu niye aldın Faruk,yoksa yarına hazırlıkmı.istavritler iyiymiş tavalığıda cıkarmışsın maşallahAlkisdaha bollarına büyüklerine inşallah bereketli afiyet olsunSeerf
abi yemsiz gitmeyin deyen siz degilmiydiniz...sizi dinledim..su anda Ayhan yarin icin benden telefon bekliyor,mercanlara gitmek icin.kararsizim
tesekkurler...daha iyi avlar sizleredeSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:eline saglik...benimde masa ustum tarihsiz olduOhyandan
sapirti vardi,gumuslere bir seyler daliyordu..ama sirti bu gorduklerin
deniz sutten sut abi

Senin eline sağlık abicim.Fotoyu çekip bizlere sunan sensinAlkisBence balıklar güzel.Doyurucu.Bundan sonra daha da artar inşallah.Affet

Bul
ufuktan26 yazdı:Manzara güzelmiş.Seerf
evet hocam....bu gun mest oldumSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,290 12-11-2014, 18:34
Son Yorum: Albatros-gr
  13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :) xfisher 46 6,514 16-11-2011, 00:17
Son Yorum: efese
  Keyif dolu 3 saat Albatros-gr 52 7,767 06-06-2011, 07:18
Son Yorum: yycolak
  mudanyada keyif yapalım dedik boranmursel 29 4,242 14-10-2009, 19:45
Son Yorum: boranmursel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi