kasap100 yazdı:Faruk abi tebrikler.İnat da bir murattırSonunda motordu,mevlüttü derken balığa çıkabildin.Güzel de balık almışsın.Afiyet olsun.
Martılar sana yol göstermiş.Ben de sırtı için martıları gözlerim.Yedinci fotoğrafta çok güzel bir manzara yakalamışsın.Tarih kısmını silip koyarsan masaüstü olarak kullanacağım müsadenle.Çok hoşuma gitti.Bu arada motor seni üzmüş gene ama tecrübe ile atlatmışsın.Aman dikkat abi, sen şu motoru coni vayta iyice baktır.Denizin şakası olmaz.
Daha bereketli avlarının olması dileğiyle.Rasgele...
sagol Bahadir....bu gun cok keyif yaptim..ah su motor oksurmese
manzarinin tarihi foto makinasindan nasil cikiyorki..makinadan da sildim fotograflari
bende ayni fotoyu masa ustu yaptim..ama tarihi ilebirileri tarihi silip ,tekrar fotoyu koyabilirmi acaba
Albatros-gr yazdı:sagol Bahadir....bu gun cok keyif yaptim..ah su motor oksurmese
manzarinin tarihi foto makinasindan nasil cikiyorki..makinadan da sildim fotograflari
bende ayni fotoyu masa ustu yaptim..ama tarihi ilebirileri tarihi silip ,tekrar fotoyu koyabilirmi acaba
Sorun değil abi.Tarihli yaparız.Ama fotograf makinasının seçeneklerinden düzenleyebilirsin tarih,saat vs gibi durumları.
Deniz olurda keyif olmaz mı.Mis gibi kafa dinlemissin.
kasap100 yazdı:Sorun değil abi.Tarihli yaparız.Ama fotograf makinasının seçeneklerinden düzenleyebilirsin tarih,saat vs gibi durumları.
Deniz olurda keyif olmaz mı.Mis gibi kafa dinlemissin.
cok tatli bir deniz di ya..tam sirti icin..acaip huzur buldum
Albatros-gr yazdı:cok tatli bir deniz di ya..tam sirti icin..acaip huzur buldum
Yüzey sırtı için biraz şapırtı olacak derler abi.Ama sizde deniz süt-limandı bügün herhalde.Bence bu aralar biraz balık da az.Yumurtlama mevsimi etkili. Ben fotoyu keserek tarihsiz yaptım
kasap100 yazdı:Yüzey sırtı için biraz şapırtı olacak derler abi.Ama sizde deniz süt-limandı bügün herhalde.Bence bu aralar biraz balık da az.Yumurtlama mevsimi etkili. Ben fotoyu keserek tarihsiz yaptım
eline saglik...benimde masa ustum tarihsiz oldu
sapirti vardi,gumuslere bir seyler daliyordu..ama sirti bu gorduklerin
deniz sutten sut abi
abi yemsiz gitmeyin deyen siz degilmiydiniz...sizi dinledim..su anda Ayhan yarin icin benden telefon bekliyor,mercanlara gitmek icin.kararsizim
tesekkurler...daha iyi avlar sizlerede
Albatros-gr yazdı:eline saglik...benimde masa ustum tarihsiz oldu
sapirti vardi,gumuslere bir seyler daliyordu..ama sirti bu gorduklerin
deniz sutten sut abi
Senin eline sağlık abicim.Fotoyu çekip bizlere sunan sensinBence balıklar güzel.Doyurucu.Bundan sonra daha da artar inşallah.