sabah 04 yalova dan yola çıktık Hakan yılmaz abim Erkan abim ve ben narlıya 05 -30 civarı ulaştık hava daha açmamış tı kahveye oturduk 1 kaç çay içtik hava ışımaya başlamıştı motorumuzu sandala taktık ve meramıza doğru yola koyulduk yem olarak başı ve kuyruğu kesilmiş hamsi kullandık takım olarak 1 numara mustad iğne hırsızlı takım 50 gram kurşun kullandık ben arada rapalla da at çek yaptım ama balık az dı etrafımızda 3-5 sandal da vardı ama balık çeken azdı iki adet sarıkanat hakan abim tuttu ben izmarit tuttum erken abime aynı çinekop takımına 2 tane istavrit geldi taze yem olarak kullanmak için tutulan izmaritlerden fileto çıkardık yem olarak kullandık çinekop un bi tanesi fileto izmarit e geldi sonra yerdeğiştirdikyerdeğiştirdiğimiz yerde çinekop takımına at çek izmarit geldi ve yerimizi bi daha değiştirdik istediğimiz gibi balıkçılık yapamaya cağımız anladık ve karaya çıktık ne yapalım kısmet bu kadarmış bi dahaki sefere inşallah tutarız.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
oraya ben lazımmışım dostum bak o zaman uzun olta lüferleri nasıl alıyormuşuz tekneye
dostum narlı bu boş brakmamak lazım her an güzel balık alınabilinir.
rastgele
bak onu yazmayı unutmuşum acele ederken uzun olta zargana ile de yaptık baya gezdik ama vuruş alamadık sen her zaman lazımsın dostum balık olsa da olur olmasada önemli olan muhabbet , sohbet balıkçılık her zaman 2. plan da bizim için bilirsin.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
doktor yazdı:bak onu yazmayı unutmuşum acele ederken uzun olta zargana ile de yaptık baya gezdik ama vuruş alamadık sen her zaman lazımsın dostum balık olsa da olur olmasada önemli olan muhabbet , sohbet balıkçılık her zaman 2. plan da bizim için bilirsin.
eyvallah dostum ilk fırsatta kaçmak istiyorum yalova narlı yapmak istiyorum inşallah.
Bereketli olsun , inşallah istediğiniz avları gerçekleştirirsiniz
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "