Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Aytek abi çok güzel görüntüler ikinci org. 10 kişi oldunuzmu keyiften muhabbetten geçilmez
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 210
Konuları: 10
muhabbetin bu kadar güzel olduğu bir yerde bırakta balık ta olmasın. O da olur bir gün. Dostluklar her daim olsun yeter. paylaşım için teşekkürler...
Yorumları: 59
Konuları: 11
aytekinciğim,ben zaten o akşam tebrik etmiştim,amageçen hafta çıralıya gidemedik,eyer bu hafta çıralıya gidilecekse bana bildir teknenin telini vereyim veya ben görüşüp sonucu bildireyim. herkeze sevgi ve saygılar.
ben gemiciyim denizlerdir evim,her limanda vardır bir sevgilim
Yorumları: 209
Konuları: 14
afiyet olsun aytekin güzel gün gecirmişsiniz birdahaki avına rastgele
memoli İZMİR/1979
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
herkese güzel yorumları için teşekkürler,balık bahane,asıl amaç bir araya gelmek,güzel vakit geçirmek,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
tebrikler antalya team.bu akdenizin balonlardan çektiği ne vallahi.insanı bazen balık tutmaktan soğutuyor.
Yorumları: 216
Konuları: 6
İnşallah en yakın zamanda o ekibe katılırım abi.çok güzel av yapmışsınız.ah bide o balonlar olmasa.bi çare bulmak lazım artık ya
ozoca51 yazdı:tebrikler antalya team.bu akdenizin balonlardan çektiği ne vallahi.insanı bazen balık tutmaktan soğutuyor.
özgür abi gerçekten şu balonlar olmasa,çok güzel balık çıkacak,tam balık yiyor diyoruz,balon sarmaya başlıyor,heryerde olmasıda sorunun ne kadar büyük olduğunu gösteriyor.ne olacak bakalım balon sularımızı terkedermi bakalım..
balıkçı0742 yazdı:İnşallah en yakın zamanda o ekibe katılırım abi.çok güzel av yapmışsınız.ah bide o balonlar olmasa.bi çare bulmak lazım artık ya
şeref tatilde gelirsen çıkarız beraber balığa,sana derslerinde başarılar,
Yorumları: 216
Konuları: 6
ANTALYALI07 yazdı:şeref tatilde gelirsen çıkarız beraber balığa,sana derslerinde başarılar,
Teşekkür ediyorum abi.Tatilde de babamgilin memleket Konya/Ereğlideyiz .bana şubata kadar deniz yok senin anlayacağın
ama ilk fırsatta ekipteyim.hepinize rastgelsin