Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kalkanı ertele,turnayı yakala
manzara sı çok güzel turnanında hakkını verelim o müthiş görünüyor
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
dostluğun güzelliği havanın güzelliği balığın güzelliği hepsi resimlerden belli oluyor Alkis Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
tebrikler arkadaşlar balık gayet güzel gözüküyör kalkan balığınıda yakında görme dileğiyle rast gele.Alkis
Bul
maceratorr yazdı:sabah gün ışımadan adapazarındaydık,ama çok sis olduğu için murat abinin tarif ettiği canlı balık satan yeri bulmamız için 1 saat dolaşmamız gerekti.sabahın 5inde dükkan açıyolar,gerçekten Smile
gün ışımadan oltalarımız suda olsaydı belki vuruş alma şansımız olurdu.demek istediğim gün ışırken ve gün batımında en etkin avlanma zamanı.gece vurmuyor.biz günübirlik gittik geldik.
rıfat abi avcı balık bir hassa gece vurar ama ay olması lazım hava oydınlık olursa valla oltalara yetişemezsiniz ama ay olmazsa vurmuyo ben bunu çok yaşadım birde ay olduğu oksamın sabahı balık gelmiyo artık balık gece avlanıp yemleniyomu napıyo bilmem ama ayın olduğu gecenin sabahı balık balık gelmiyo
Bul
Tebrikler Rıfat , hiç görmediğim ama canavar olduğu belli olan bir balık almışsınız Alkis Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
maceratorr yazdı:murat abi balığın endamını gösterememişiz.haklısın Smile kendimizi gösteriyoruz,balığı göstermiyoruz.
her balıkcı fotoğraf sanatından biraz anlayacak öyle değilmi Smile
sevgiler.
Sağlık olsun sevgili arkadaşım. Resimler anıları hatırlatır, gerçi anılar silinmez her zaman hafızada kalır. İyi maceralar.
Bul
Rıfat kardeşim, uzun süredir durdun, durdun... Sonunda turnayı gözünden vurdunHappy
Tebrik ederim güzel balık AlkisAlkisAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
takoz gibi maşallah takoz ....................muratım malı götürmüşsünüz ekibi tebrik ediyorumAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Avınız eğlenceli geçmiş bir sürü kaçırmışınız ama turnanı varlığı Murata moral vermiştir
Çok güzel bir birliktelik olmuş tebrik ederim her birinizi
Gölde bot işinden ben biraz tırsıyorum neden bilmiyorum ama bir şey olsa gölde yüzemem gibi geliyor pisikolojik herhalde gölde boğulanları çok duyduğum için
Oysa boğazın marmaranın her noktasında denize girerim
Bul
murkican yazdı:Rıfat sizin fotoğraf makinası arızalı her halde. Ben bu balığı tam üç karış ölçtüm, şu anda bakıyorum karışım 23 cm. yani bu balık 69 cm. ama resimdeki sanki küçük gibi görünüyor. Selam ve sevgiler.

helal olsun valla balıkta bir harika gözüküyor bizle hep yalan oluyor, tutanların eline sağlık.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sezonun İlk Kalkanı aygroup 68 8,020 24-10-2009, 00:40
Son Yorum: aygroup

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi