30-10-2008, 18:31
manzara sı çok güzel turnanında hakkını verelim o müthiş görünüyor
BOĞAZLARIN KRALI
kalkanı ertele,turnayı yakala
|
30-10-2008, 18:31
manzara sı çok güzel turnanında hakkını verelim o müthiş görünüyor
BOĞAZLARIN KRALI
30-10-2008, 18:44
dostluğun güzelliği havanın güzelliği balığın güzelliği hepsi resimlerden belli oluyor
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
30-10-2008, 19:02
tebrikler arkadaşlar balık gayet güzel gözüküyör kalkan balığınıda yakında görme dileğiyle rast gele.
![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
30-10-2008, 19:07
maceratorr yazdı:sabah gün ışımadan adapazarındaydık,ama çok sis olduğu için murat abinin tarif ettiği canlı balık satan yeri bulmamız için 1 saat dolaşmamız gerekti.sabahın 5inde dükkan açıyolar,gerçektenrıfat abi avcı balık bir hassa gece vurar ama ay olması lazım hava oydınlık olursa valla oltalara yetişemezsiniz ama ay olmazsa vurmuyo ben bunu çok yaşadım birde ay olduğu oksamın sabahı balık gelmiyo artık balık gece avlanıp yemleniyomu napıyo bilmem ama ayın olduğu gecenin sabahı balık balık gelmiyo
30-10-2008, 19:42
Tebrikler Rıfat , hiç görmediğim ama canavar olduğu belli olan bir balık almışsınız
![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
30-10-2008, 20:34
maceratorr yazdı:murat abi balığın endamını gösterememişiz.haklısınSağlık olsun sevgili arkadaşım. Resimler anıları hatırlatır, gerçi anılar silinmez her zaman hafızada kalır. İyi maceralar.
30-10-2008, 20:46
Rıfat kardeşim, uzun süredir durdun, durdun... Sonunda turnayı gözünden vurdun
![]() Tebrik ederim güzel balık ![]() ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
30-10-2008, 20:53
(Son Düzenleme: 30-10-2008, 21:51, Düzenleyen: araphüso26.)
takoz gibi maşallah takoz ....................muratım malı götürmüşsünüz ekibi tebrik ediyorum
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
30-10-2008, 21:49
Avınız eğlenceli geçmiş bir sürü kaçırmışınız ama turnanı varlığı Murata moral vermiştir
Çok güzel bir birliktelik olmuş tebrik ederim her birinizi Gölde bot işinden ben biraz tırsıyorum neden bilmiyorum ama bir şey olsa gölde yüzemem gibi geliyor pisikolojik herhalde gölde boğulanları çok duyduğum için Oysa boğazın marmaranın her noktasında denize girerim
30-10-2008, 22:46
murkican yazdı:Rıfat sizin fotoğraf makinası arızalı her halde. Ben bu balığı tam üç karış ölçtüm, şu anda bakıyorum karışım 23 cm. yani bu balık 69 cm. ama resimdeki sanki küçük gibi görünüyor. Selam ve sevgiler. helal olsun valla balıkta bir harika gözüküyor bizle hep yalan oluyor, tutanların eline sağlık. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sezonun İlk Kalkanı | aygroup | 68 | 8,020 |
24-10-2009, 00:40 Son Yorum: aygroup |