Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eski üyelerimiz balığa gitmiyor galiba
LeVrEkCi yazdı:hemde ne zevk valla eskiden çok olurdu tekneden tutardık resimlerimiz bile vardır eskilerden bakmam lazım çinekop dolu çapariler Gulumse
en son 4-5 sene evvel bi denk gelmiştim ne sirkü bilirim ne teblig allah ne verdiyse tutup komşulara akrabalara dağıtıyorum 225 tane sarıkanat tutmuştum ertesi gün babam gelmişti bi 220 tane daha ama 1. gün tek başıma tüm gün 2. gün hava patlamıştı 3 saat kalabilmiştik ellerim kan içinde kalmıştı çapari sallamaktan.

Yaaa hep mazide kaldı şimdi nerde dimi, nihat aynı pozisyon bir daha denk gelirmi dersin..

Hani denk gelirse benide çağır diyecektim..Siyirdim
ozamana kadar her sene bu aylarda mutlaka denk gelirdi zaten şu anda çapariye çinekop alınıyor haberiyle 2 saat içinde orada denizin ortasında olacak en az 15 kişi var hepsi haber bekliyor ama ne yazıkki 4-5 senedir en fazla 3-4 tane denk geliyor.
daha eskilerde 2 çuval doldurup istanbula gelip apartmana dagıtan akrabalarım var şimdi neredeee 2 kg tutsak parmaklarımızı yiye yiye yiyecegiz balıkları.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ozamana kadar her sene bu aylarda mutlaka denk gelirdi zaten şu anda çapariye çinekop alınıyor haberiyle 2 saat içinde orada denizin ortasında olacak en az 15 kişi var hepsi haber bekliyor ama ne yazıkki 4-5 senedir en fazla 3-4 tane denk geliyor.
daha eskilerde 2 çuval doldurup istanbula gelip apartmana dagıtan akrabalarım var şimdi neredeee 2 kg tutsak parmaklarımızı yiye yiye yiyecegiz balıkları.

ahhhhh nihatım ah nerede o günler ya buralardan bile alırdık çapari ile ama artık sadece izmarit çıkıyor ahhhh aahhhh
Bul
ya ben daha güzelini anlatayım eskiden bize misafir gelince babam sorardı kim kaç tane ne baığı istiyor derdi ben 1 lüfer ben 10 uskumru ben kırlangıç çorbası ben levrek neyse sipariş alınır öyle balıga çıkılırdı ve her istenen tutulur gelirdi bu gerçek arkadaşlar abartmıyorum.
şimdi canım kırlangıç çorba isteyecek gidip tutacagım SiyirdimHeheHadiordan
Bul
bende kurudum kaldım son zamanlarda en kısa sürede bir plan var kafamda ama boş dönmek yok bu sefer Bobo gittiimmi raporu koyucam yani Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Şimdi isteğe göre değil ne çıkarsa onu yiyeceğiz desene..Smile sağlık olsun yeterki çıksın..
Uzun_ahmet yazdı:Şimdi isteğe göre değil ne çıkarsa onu yiyeceğiz desene..Smile sağlık olsun yeterki çıksın..
şimdide istediğimi yiyorum ahmet abi istavrit lüfer levrek çıkıyorum babamın deepfreze den seçip alıyorum Gulumse
2 ay sonra ne olur bilemem işteSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:şimdide istediğimi yiyorum ahmet abi istavrit lüfer levrek çıkıyorum babamın deepfreze den seçip alıyorum Gulumse
2 ay sonra ne olur bilemem işteSiyirdim

2 ay sonra hepberaber boğazda istavride talimSiyirdim
Bul
ya birol onu bulabilirsek ne mutlu bize zamanında en güzel balık.
bu sene hamside ucuzlayamadı daha 1 kere yedim oda zamanı değildi güzel olmadı şimdi biraz havalar sogudu denizde soguyunca hamsi çok lezzetlenecek ama bu fiatlarla işimiz zor.
tutulmuyorda bu namussun laz balıgı yawww Gulumse
Bul
bana dokunmayı bu aralar çalışıyorum 4. aydan sonra balıktayım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balıga hayatı degişmeyin LeVrEkCi 17 3,378 14-06-2010, 17:17
Son Yorum: musty34
  Sitemizin eski üyeleri; murki 45 6,238 13-03-2009, 20:29
Son Yorum: Albatros-gr
  !!!!!!!eski konular!!!!!!!! LeVrEkCi 14 3,070 12-11-2008, 20:30
Son Yorum: rusan