Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balığa çıkan varmı
Arkadaşlar ben hemen hemen dört haftadır hic balığa cıkmadım çıkan arkadaşlar varmı ve ne balığı geliyor gitmeyi deyermi acaba gerçi havada çok soğuk aydınlatırsanız memnun olurum
Bul
zakir bey siz yine 1 aydır çıkmıyorsunuz.ben 4 ay olmuştur.en son ramazanın ortasında gitmiştim.deniz olmayınca olmuyor.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Ah be abicim yaramı deşip durdun nerede o günler inşallah yakında diyorum
Bul
Balığa çıkmadım ama çaparilere kefaller sarmaya başlamış hatta bir arkadaşın çaparisine arkadaşın bacağı kadar bir kefal gelmiş ama çapari işte su üstüne almış ama dışarı alamamış erken saatler istavrit yapıyormuş gene yani kovası boş olan yokmuş
Bul
Havalar hafta sonu biraz ısınacakmış. Derin ve akıntılı yerlere gidebilirsen çapari ile istavrit alabilirsin. İstanbul (kuleli).
Kuleli de olması lazım. Çünkü biraz ısınma olacak. Karda çok zor zaten.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
deniz kenarında balık tutmak yaz kış daha kolaydır.fazla bir engel olmaz.kar çok bile olsa her yer beton.muhakkak bir yerlerden olta atılır.ırmak veya gölde bu iş çok zor.arabayla bir yere kadar gidersin.sonra yürümeye başlarsın.kar çoksa zaten yavaş yavaş ıslanırsın.suyun donma ihtimali de var.hatta ellerin ayaklarında kendinden geçer.ateş yakmak istersin bu sefer kuru odun bulmak zor olur.yani kısaca kışın deniz hariç diğer sularda balık tutmak insana zevkden ziyade eziyet verir.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Vallaha bu hafta sonu bi deneme yapabilirim ama onun dışında marta kadar çıkmayacam muhtemelen, çıkanlar raporları esirgemesin lütfen
Bul
SerenaY66 yazdı:deniz kenarında balık tutmak yaz kış daha kolaydır.fazla bir engel olmaz.kar çok bile olsa her yer beton.muhakkak bir yerlerden olta atılır.ırmak veya gölde bu iş çok zor.arabayla bir yere kadar gidersin.sonra yürümeye başlarsın.kar çoksa zaten yavaş yavaş ıslanırsın.suyun donma ihtimali de var.hatta ellerin ayaklarında kendinden geçer.ateş yakmak istersin bu sefer kuru odun bulmak zor olur.yani kısaca kışın deniz hariç diğer sularda balık tutmak insana zevkden ziyade eziyet verir.

Kışında balıklar derine kaçıyor. İstanbul da kanala iniyor. Yaklaşık 50 metre den daha aşağıda sıcak kanal suyuna... (Eğer bu balıkları yakalayıp kıyıdan aldığın suya koyarsan tahta gibi oluyor. Hareketsiz kovanın üstüne çıkıyor.) Yani balık kıyıda olmuyor. Açığa kaçıyor. Bahsettiğim de istavrit çünkü diğer göç balıkları zaten İstanbulu terkedip Marmara veya Egeye doğru çoktan inmiş oluyorlar. İstanbul'da en iyi balık mevsimi sonbahar ayları...
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
ben enson narlıda lüfer tutmuştum ogünden sonra kıyıdan birkaçkere çapari attım ama bişey tutamadım hasretle nisanı bekliyorum havalar iyi giderse sömestre tatilindede gidip tekneyle çıkabilirim ama hüseyinin dedigi gibi sular soğuyunca balık kanala giriyor ve bizim orada kanal çok çok açıkta bekliyorum nisanı özlemle hasretle hevesle
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben enson narlıda lüfer tutmuştum ogünden sonra kıyıdan birkaçkere çapari attım ama bişey tutamadım hasretle nisanı bekliyorum havalar iyi giderse sömestre tatilindede gidip tekneyle çıkabilirim ama hüseyinin dedigi gibi sular soğuyunca balık kanala giriyor ve bizim orada kanal çok çok açıkta bekliyorum nisanı özlemle hasretle hevesle

nihat abi bizde seni bekliyoruz özlemle Smile levrek resimlerini
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balıga hayatı degişmeyin LeVrEkCi 17 3,378 14-06-2010, 17:17
Son Yorum: musty34
  eski üyelerimiz balığa gitmiyor galiba naxos 5 28 4,224 25-10-2008, 23:24
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi