Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
18/10/2008 Büyükçekmece Gölü
Dün akşam arkadaşım tevfik ve babası ile birlikte b.çekmece gölüne gittik. 1 haftadır takım hazırladık yayın , sazan ve turna için. Günlerce solucan çıkardık. Hamurumuzu yaptık. Mangalımızı falan aldık. Bütün hazırlıklar tamamdı. Aklım boğazdan gelen çinekop,lüfer ve palamut haberlerinde olsa da yine de heyecanlıydım özlemiştim tatlı suya gidip avlanmayı. Akşam üstü ordaydık ve ilk olarak her zaman en çok sazanı yakaladığım meraya gittik bir de ne görelim düz toprak olmuş sudan eser yok, çok şaşırmıştım.Ardından turna yakaladığım yere gidelim dedik.Orası da aynı düz toprak, orda da sudan eser kalmamış(yer Bahşeyiş köyünün ilerisi Hazerfan havalimanının aşağısı). Oranın karşı tarafında yayın ve sazan çıkıyordu ve orası gerçekten çok geniş bir alandı. Orda da yaklaık 100 metrelik bir alan 1 karış su.Sonra Bahşeyiş köyüne geri döndük ve köydekilerle konuştuk bize bir yer tarif ettiler ve çok balık olduğunu söylediler. Neyse sonunda orayı da bulduk , dere gibi bir yer fakat orası da farklı değildi ama diğer yerlere göre biraz daha su vardı. Tabi gece karanlığında tam anlayamamıştık. Oltalarımızı falan attık ve beklemeye koyulduk. Sonra tevfikle dolaşmaya çıktık ki oranın da en fazla yarım metre derinliği olduğunu farkettik ve hatta şamandıra ile tahmini bir ölçüm yaptık. Oltalarımızı toplayp başka bir yer bulmaya karar verdik. Orada bilenlere sorduk ve bir yer daha tarif ettiler. Orayı da bulduk ki tam kıyıda evi olan biriyle konuştuk. Yaklaşık 100 metre bataklık sonrasında çok az da olsa su var dedi. Yani olta atmamız imkansızdı. O adam da zaten b.çekmece gölünde artık balık tutulamayacağını söyledi ve bizde döndük. Zaten gölde su kalmamış.O kadar hazırlık boşa gitti. Galiba artık en iyisi bütün tatlı su malzemelerimi bir kenara kaldırıp tatlı su avcılğını bırakmak olacak Sad
Sazanları özledim...
Bul
haberler kötü desene rusan,tatlı su kalmadı denizdede balık kalmadı kötü senaryolar kurma zamanı gelmez inşallah.
yolda konuştugumuz bir tatlı su vardı beykoz taraflarında oraya bi ara operasyon yapmamız lazım.
Bul
ruşan raporlarını okudukça üzüldüm su yok balık yok ALLAH bugünlerimizi aratmasın.
Bul
LeVrEkCi yazdı:haberler kötü desene rusan,tatlı su kalmadı denizdede balık kalmadı kötü senaryolar kurma zamanı gelmez inşallah.
yolda konuştugumuz bir tatlı su vardı beykoz taraflarında oraya bi ara operasyon yapmamız lazım.

Nihat abi orda su vardı ve orda kimsenin avlanacağını sanmıyorum bence orda iyi balık vardır. Aslında tüm hazırlıklarımı yapmışken takımlarımı bir kenara atmadan once oraya gitsek güzel olur. Bana yeter ki şu gün gidelim de. Bence orda yayın bile vardır. Yayın takımlarım bile hazır Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
bucalıfikret yazdı:ruşan raporlarını okudukça üzüldüm su yok balık yok ALLAH bugünlerimizi aratmasın.

Amin Fikret abi.
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Nihat abi orda su vardı ve orda kimsenin avlanacağını sanmıyorum bence orda iyi balık vardır. Aslında tüm hazırlıklarımı yapmışken takımlarımı bir kenara atmadan once oraya gitsek güzel olur. Bana yeter ki şu gün gidelim de. Bence orda yayın bile vardır. Yayın takımlarım bile hazır Gulumse
oraya sırf resim çekmeye bile gidilir rusan harika biryer ve bencede orada balık olma ihtimali çok fazla.
Bul
hadiyin arkadaşlar gösterin kendinizi beykoz tarafındaki yerde inşallah aradığınızı bulursunuz....
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:oraya sırf resim çekmeye bile gidilir rusan harika biryer ve bencede orada balık olma ihtimali çok fazla.

Nihat abi oraya nasıl gidildiğini falan öğrenmemiz lazım ya da oraya gidince bulabilir miyiz bilmiyorum. Çok sessiz ve tenha bir yer bence çok güzel balık avlanır orda.
Sazanları özledim...
Bul
rusan raporu okumadan dedim güzel av olmuştur ama nerdeeeeee ,hüsrana uğradım resmen,Snifsinf ALLAH sonumuzu hayır etsin ne diyelim. işallah başka yerlerde bulursun yaw takımları paslandırma.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ruşen balık tutmandan çok oraların katledilmesi beni kahrediyor
Bir ara konusu olmuştu dolgu yapılacak falan diye gölü doldurdular desene yazıklar olsun yaaa biraz su hangi iştahlarını kabarttı bu gözü doymaz mendaburların haram zıkkım olsun hakkımı helal etmiyorum doğa hakkımızı yiyorlar , yiyorlar yiyorlar doymuyorlar arkadaş doymuyorlar doymuyorlar Dovs
varsa eski halinden bir foto koyabilirmisin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sapanca Gölü Yarışma maceratorr 12 1,337 16-11-2015, 19:44
Son Yorum: orhanekmekci
  Bolu-Gerede-Kapaklı Gölü; murki 32 8,234 07-07-2010, 10:49
Son Yorum: kaya42
  KARACA ÖREN Baraj gölü(VİDEO) rauf 16 4,167 13-09-2009, 10:51
Son Yorum: rauf
  22-08-2008 mırmır avı çiftlikköy yalova tatar 41 5,928 25-08-2009, 12:40
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  19.01.2008 Antalya Dedeman Açıkları Haybeye 10 Saat:) kutank 35 5,642 24-01-2009, 13:29
Son Yorum: kutank
  11/01/2008 gÜnÜ yusufburdur arkadaŞim ve ben kefal Çİpura sazan avimiz(resİm-vİdeo) alperburdur 40 6,043 18-01-2009, 21:11
Son Yorum: BALIK and OZAN
  04.ekim 2008 konyaaltı.. ANTALYALI07 41 7,935 18-01-2009, 02:12
Son Yorum: alperburdur
  13.09.2008 antalya tekneden balık avı.. ANTALYALI07 38 6,093 11-01-2009, 19:39
Son Yorum: LeVrEkCi
  11/12/2008 kalender,13/12/2008 emirgan çinekop,sarıkanat ,palamut avı BALIK and OZAN 78 11,393 09-01-2009, 17:02
Son Yorum: Albatros-gr
  08/06/2008 AKSU DOĞAL ALABALIK AVI RAPORU(Resim ve Video) alperburdur 24 4,855 08-01-2009, 17:30
Son Yorum: alperburdur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi