Yorumları: 5,855
Konuları: 245
rauf abi bende yıllar önce alanyada tatildeyken ailecek buraya gelip ( günübirlik olarak) piknik havasında tabiki denize girmiştim.orman içi yolu hayal mayal hatırlıyorum çok değişmemiş.teknenin ağaç altında durduğu yerden bakınca biraz ilerde denize girmiştik.orda sağ tarafta birde burun vardı.videoda göremedim.o burunda denize sazan oltası atmıştım.şansıma 7-8 rengi olan bir balık geldi.ama kimse ne olduğunu bilemedi.bende suya geri salmıştım.beni anılara daldırdın.sen çok yaşa rauf abi.
paylaşım için çok teşekkürler.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Önce bir arabana bindik kampa beraber geldik o kısmı çok hoştu

sanki bizde arabadayız gibi oldu kampa geldik köstek hazırladık ama sevki abiye parmağa geçen bir makas hediye et bir dahakine o koca makas zor oluyordur parmağa geçeni avuç içine sakladınmı makas bırakmaya gerek yok yine iki elle çalış neyse
Tekneya bindik çaparimizi attık balığın tutulma anı herkez meşguldu galiba
Rauf abi paylaşım amaçlı kameraya çekmen bile ayrı bir güzellik balıklar harika zaten yakında bizede nasip olur göreceğiz bakalım palamutu
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Rauf abi emeklerine sağlık,yine harika bir ''USLUER'' yapımı olmuş..
Paylaşım için teşekkürler..
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Hoşgeldin üstad,video paylaşımına teşekkürler,balıklar için afiyet olsun rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
LeVrEkCi yazdı:bende diyorum rauf abi nerelerde kesin balık peşindedir diye geçiriyordum içimden meğer kuzu peşindeymişsin
.
şevki üstada ve sana teşekkürler bereketli olsun rastgele
Nihat hem öyle hem değil benim teknenin motoru(merkcury 6hp 4zamanlı)bir aydır tamircilerde onun hastalığı peşindeyim balığa malığa cıktığım yok

o kadar sök tak kontroldan sonra kaliba bobin arızalı antalyaya bi gidecem bulabilirsem ne ala bulamassam sizlere müracaat edicem konu bu selamlar.
H.A.R.U.N yazdı:Önce bir arabana bindik kampa beraber geldik o kısmı çok hoştu
sanki bizde arabadayız gibi oldu kampa geldik köstek hazırladık ama sevki abiye parmağa geçen bir makas hediye et bir dahakine o koca makas zor oluyordur parmağa geçeni avuç içine sakladınmı makas bırakmaya gerek yok yine iki elle çalış neyse
Tekneya bindik çaparimizi attık balığın tutulma anı herkez meşguldu galiba
Rauf abi paylaşım amaçlı kameraya çekmen bile ayrı bir güzellik balıklar harika zaten yakında bizede nasip olur göreceğiz bakalım palamutu
Harun haklısın makas büyük lakin kamp yeri olduğundan ne bulursa onla calışıyo bide o benden biraz daha ustadır desemki şöyle yap bana--hadi bee bırak tıraşı der bide macır inadı varki

sorma bi zamanlar ortaktık tekne benim motor onundu hani öyle tartışırdıkki denizin ortasında al motorunu ver teknemi deyip

ayrılacaktık.
SerenaY66 yazdı:rauf abi bende yıllar önce alanyada tatildeyken ailecek buraya gelip ( günübirlik olarak) piknik havasında tabiki denize girmiştim.orman içi yolu hayal mayal hatırlıyorum çok değişmemiş.teknenin ağaç altında durduğu yerden bakınca biraz ilerde denize girmiştik.orda sağ tarafta birde burun vardı.videoda göremedim.o burunda denize sazan oltası atmıştım.şansıma 7-8 rengi olan bir balık geldi.ama kimse ne olduğunu bilemedi.bende suya geri salmıştım.beni anılara daldırdın.sen çok yaşa rauf abi.
paylaşım için çok teşekkürler.
Biraz daha anılarını canlandırayım o zaman

ne dersin slayttı tıkla selamlar
http://video.google.com/videoplay?docid=...1698&hl=en
orfoz17 yazdı:rauf abi ellerine sağlık güzel olmuş
Merhaba ali sağ ol .şimdi tanıştık
araphüso26 yazdı:güzel video abi seni çeken olmamış sesini duymak bile güzel.kuzu balığı akyaya denmiyormuydu abi?
Evet hüseyin dostum halk arasında akya derler hatta usta balıkcılar profosyoneller de akya der ama yanlış bu balığın ismi (kuzu balığı,Sarı kuyruk,Avcı) dır orjin ismi(seriola dumurili) olarak gecer Akya balığı orjin ismi(Lichia Amia) dır Sportif amaclı amatör deniz avcılığı sirkülerin avlanabilecek balıklar cizelgesinde Akya balığı icin 30cm boy ve 2 adet ile sınırlandırılmıştır kuzu balığı icin sadece günlül limit 5kg olarak gecmektedir.Selamlar rastgelsin.
eşref sürek yazdı:Rauf abi özlemiştik senin balık videolarını ellerine sağlık sana ve arkadaşlarına allah uzun ömürler versin hayırlı ramazanlar büyük balıklı avların osun rastgele
Merhaba eşref hemşo dileklerin icin teşekkür ederim.Bende senin,konuya mesajları ile katrılan doslarımın ve bütün AMATÖR BALIKCI FORM üyesi arkadaşlarımın ramazanlarını kutluyorum.