Yorumları: 675
Konuları: 91
arkadaşlarıma katılıyorum ama yönetmen abimiz de haklı.epey uğraşması gerekecek,epey emek lazım ve biz galiba hazıra konuyoruz.bu konuda elimden birşeyler gelsin isterdim ama..yani hem sitenin daha da geliştirilmesini arzu ediyorum hem de çok emek istediği için oktay abi ve emeği geçenlere ve geçeceklere çok teşekkür ediyorum ve kolay gelsin diyorum
arkadaşlar ben öneriye katılamıyorum.
biz burada amatörle olarak bir bütünüz. neden ayıralımki ne farkımız var tatlı su ile deniz suyunun. biz hep beraber yazıp hep beraber yorum yapıyoruz hemen hemen her konuya, ayırmak yerine daha sıkı kenetlenmek lazım bence bu şekilde düşünelim birde Amatörbalıkcı.net...........
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
site diger sitelere göre bence çok daha kullanışlı bikaç siteye girip bi araştırma yapıyın dedim gercekten sıkıcı geldi bana burada herşeyin yeri zaten var yeterki herkes gerekli yere yazsın o zaman karışıklıkda olmayacaktır.tatlı su deniz birarada herkes bişeyler ögreniyor ben hiç tatlı su avcılıgı düşünmezken düşünür oldum paylaşım kalabalıkken daha güzel bence
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
ben ayrımdan bahsetmedim ki nerden çıktı bu. benim bahsettiğim mesele şu ben balığa tatlı suda gidiyorum orada yazarım hangitakımla tuttuğumu vede arkadaşlar daha fazla yararlanır birde ben şunu kastetmedim ki biz tatlı subalkçıları sadece orada yazalım bunu sadece avcılık teknikleri için önerdim bir teknik arıyoruz şurada olacaktı ara dur bilmem anlatabiliyormuyum yani sadece teknik olarak bir safa yapalım orada sazan için şu takım yayın için şu takım diye ayrılsın deniz için için kıyı balıkçısı çuprayı farklı tutuyor tekneci farklı ondan istedim ben yoksa forumun düzeni çok iyi bence tek eksiklik şuan söylediklerim gibi geliyor bana bu herkesi bağlamaz benim fikrim
bak arkadaş ispari tutmaya gidecem diyor yardım istiyor hangi takım diye soruyor şimdi benim dediğim gibi olsa eğer yazılmışsa ispari için deniz balıkçılığı 1)kıyı balıkçılığ altında daha hızlı ulaşır vede öğrenir ya neyse banimkisi teklifti olur yada olmaz oktay abi karar verecektir saygı duyarım kararına
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
bizleri ayırmasın sonra böyle iyiydi ya.
hemşerim sen bari böyle deme ya ben ayrım demedim ben aradığını kolay bul dedim sadece vede olta takım tekniklerini ayıralım dedim