Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forum yönetimine teşekkürler
özellikle oktay abi olmak üzere forum yönetimine sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum işlerinin yoğunluğu arasında isteğimi değerlendirip forumda düzenleme yaptıkları için çok teşekkürler
şimdi forumumuz bilgilere ulaşmak açısından daha kullanışlı oldu hem de avlanma tekniklerinin ayrılması bölümü de düzene soktu .eğer bizlerde konu başlıklarını doğru bölümlere yazma konusunda biraz daha dikkat edersek onlarında işlerini kolaylaştımış olacagız.tekrardan elinize sağlık diyorum.
Bul
Sevgili gökşen hocam.Bende şahsım adına sizlere teşekkür ederim.Yönetim tarafından uygun görüldüğü müddetce tüm isteklerinize cevap vermeğe çalışıyoruz ve çalışacağız.Herkese sonsuz saygı ve sevgiler.76
Bul
emeği geçen herkese çok çok teşekkürler... ellerinize sağlık sayenizde çok faydalı bilgilere, muhabbete ve nezih bir ortamda dostluğa ulaşıyoruz.
rastgele..
Bul
Zamanlar gözümüze çarpan eksiklikleri tamamlayacağın İnşallah. Ufak tefek aksaklık görürseniz lütfen beni bu konuda uyarın
Bul
göksen hocam bu tür düzenlemelere oktay bakıyor oktaya bu siteyi kurdugu ve ilgilendigi için bende çok teşekkür ediyorum bizlerde kuruluş olarak olmasada konularımızla katılımlarımızla ve kontrolörlügümüzle oktaya yardımcı olmaya çalışıyoruz eksiklik varsa elimizdn geleni yapmaya gayret ediyoruz sizlerede bizler katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz ne kadar kalabalık olursak o kadar paylaşım olacak o kadar güzel vakit gecirip bilgilenebilecegiz .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Forum konu başlıkları hk. Lakerda 9 2,362 06-11-2007, 11:16
Son Yorum: SerenaY66
  forum yönetiminin dikkatine GÖKSEN 16 3,184 14-11-2006, 23:31
Son Yorum: GÖKSEN
  Forum saati şu an kaç. SerenaY66 5 1,771 09-10-2006, 15:58
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi