Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Selam,
Forum yönetimine sormak istediğim şu :
''Sizlerden gelen resimler-Genel resimler(Sadece balık resimleri)'' konu başlığı ile ''Av raporları-Haftasonu av raporları-Hafta içi av raporları'' başlıkları altındaki mesajları incelediğimizde içerik ve konu olarak pek fark göremiyorum. Bunları bir başlık altında toplayamazmıyız? yoksa bizler mi mesajlarımızı yanlış başlıklar altına açıyoruz?
Olması gereken nedir forum kurallarında konu ile ilgili tam açıklık bulamadım.
Saygılar..
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
köylüm onlar mahsus öyle ayrıştırılmış nedenide rahat bulmak amaçlı olabilir mesela hafta içi av yaptık onları hafta içi av raporlarına atıyaruz arayacağın zaman ha ben hafta içiydi avım dersin ordan daha çabuk ulaşabilirsin biraz açıklama oldu galiba
yalova tatar yazdı:köylüm onlar mahsus öyle ayrıştırılmış nedenide rahat bulmak amaçlı olabilir mesela hafta içi av yaptık onları hafta içi av raporlarına atıyaruz arayacağın zaman ha ben hafta içiydi avım dersin ordan daha çabuk ulaşabilirsin biraz açıklama oldu galiba
Köylüm selam,'' hafta içi-hafta sonu '' arasındaki fark değil benim sorduğum; ''Sizlerden gelen resimler'' başlığı ile bunlar arasında fark nedir.Mesajlara baktımızda konular ve içerik aynı.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
mehmet abi önceleri sadece genel resimler bölümü vardı oraya herkes istedigi resimi (balık) gönderiyor bi tanıdıgının tuttugu balıklar olabilir eski resimler olabilir sonra raorlar da genel resimlere gelmeye başlayınca ayırdık hafta sonu veya hafta içi raporlarının yeri aydı oldu bazen raporda resim olmayabiliyor.
yani genel resimlere raporsuzda resim eklenebilir mesela 10 sene önce tuttulmuş bir balık resmi raporlara konulmaz veya resimsiz raporun genel resimlerde olması olmaz.
bu karışıklıklar olmasın diye ayrıldı bölümler.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Esasında bence yanlış anlama var. Güncel konular ve rapor niteliği taşıyan yazılar Hafta içi ve hafta sonu raporlar bölümüne toplanmalı. Mesela bugün balığa çıkanlar hafta içine eklemeli. Raporlar havanın durumu, olta çeşidi ,kullanılan yem, tutulan balık , veya kaçırılan balık gibi konuları içeren bir yazı olmalı.
Sizlerden gelen resimler ise eskiden çekilmiş artık rapordan çıkmış nostaljik fotoğraflar veya internetten bulduğumuz farklı balık fotoğraflarının yüklenmesi gereken bir yer gibi görünüyor. Veya sahilde balık tutan insanları çekmişiz. Buraya ekliyoruz. Bir nevi balık albümü gibi oluyor.
Nihat,Hüseyin; bilgilendirme için teşekkürler. O halde biz üyeler konuları yanlış yerlerde açmaya devam ediyoruz. ''Sizlerden gelen resimler'' başlığındaki çoğu mesaja bakarsanız hafta içi-hafta sonu raporlarıyla aynı.Hüseyin arkadaşım ''olması gereken'' konusunda sana katılıyorum..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
mehmet abi elimizden geldigince kontrol ediyoruz ama gözden kaçanlarda oluyor tabiiki.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bence hiç kurcalamayalım böyle gayet iyi
Mehmet abi birde ben anlatayım haftaiçi veya sonu raporlarıyla sizlerden gelen resimlerin arasındaki farkı bildiğim gibi
av raporları senin benim onun güncel olarak yaptığı avı paylaşması buradaki amaç günlük taze av bilgilerini paylaşıyor olmamız mesela ben tuzladan sarıyerden anadolu hisarından gelen herhangi bir habere göre hazırlık yapıp direk hedefe kitlenebilirim veya balık raporlarına göre hiç balığa çıkmayıp sinemaya gidebilirim
Sizlerden gelen resimler ise güncel olur olmaz farketmez eski yeni kimseyi bağlayıcı veya habere göre program yapılacak bir şey değil ama av raporları güncel ve güvenli olmalıdırk,i diğer insanlar bu rapora güvenerek bir gününü ayırıp yol yemek gibi masraflara göz yumabiliyor
Benim algılamam bu ve doğru olduğuna inanıyorum
Harun teşekkür. Konuyu anladım.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
arkadaşlar nihatın dediği gibi geçmişte objektifimize gelmiş bir balığı rapor olarak sunmak olmaz.şu ana kadarda bi sorun çıkmadı aslında yine sorun yok .zaten genelde bir konu yanlış yere yollandımı hemen farkediliyor.bu sorun genelde yeni üye olmuş arkadaşlarımızda oluyor buda gayet normal.alıştığı zaman her konu gerekli yere yazılıyor.yinede doğruda olsa yanlışta olsa bu tür konuları beraberce çözümleyeceğiz.her şey bizler yani tüm üyelerimiz için .üyelerimiz için kurallar dahilinde ne kolayımıza giderse onu yapmak zorundayız.