Yorumları: 5
Konuları: 1
iyi günler ben rapala almak istiyorum simdilik düsndüklerim rapala skitter pop,rapala skitter walk,rapala Xrap eklemek istedikleriniz varsa lütfen yardım edin ben tekirdag şarköy de kıyıdan levrek avlıyorum bu malzemeleri istanbuldan en uygun fiyata nerden alabilrim bide princess almak istiyorum orjinal nerelerde bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum iyi günler hayırlı avlar
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
mert öncelikle aramız hoş geldin bende pirinces markadan yanayım .ama senin av şeklin nasıl kıyıdan mı sandallamı ?
sandalsa canlı yem öneririm .
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Karaköyde vapur iskelesine gelmeden suda vapurların bağlandığı bir duba var. hemen onun karşısındaki yoldan dikine içeri girince orada bir hanın içinde spot balıkçılık var. orda istediğiniz rapalaları bulabilirsiniz. orijinal maria princessleride. Ayrıca Kısık balıkçılığın karaköy şubesinide tavsiye ederim.
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
bende rapala countdown u öneririm deli gibi yüzüyor gerçekten ve kıyıdan uzağa kurşunsuz atma derecesi oldukça yüksek bi rapala..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Kısık Karaköye gidersen Ertan var benim arkadaşımdır adımı söyle gerekeni yapar
harun abi kısık karakoye gitcem sanırım fakat fiyatlar nasıl bi bilgin varmı cünkü ben 16 yasındayım 2 arkadas harclıklarımızdan biriktirdigimiz parayla alısveris yapıcaz yani 100 ytl gibi bi paramız var bu parayla 3 4 tane rapala bi tane rapala ile av yapıcak kamıs biraz misina ve igne alabilirmiyim levrek avı yapıcam bu arada yardımlarınız icin cok tesekkur ederim herkeze iyi gunler
bide ilk mesajımda verdigim rapala isimlerinden hangi renkleri tercih etmemi tavsiye edersiniz acaba ben tekirdag sarkoyde gece saat 21 ile 1 arası avlanıyorum kıyıdan at cek yapıcam levrek icin renk olarak yardımcı olablrseniz sevinirim tekrar cok tesekkur ederim herkeze hayırlı avlar rastgelsin
Şimdi bu yazdıklarının hepsi birer konu misinadan tut kamışı makinesi rapalası
100 lira yeterli bir para değil ama yinede o paraya sana göre bir şeyler çıkartır söyle Ertana durumu anlat sana uygun yollu bir kombinasyon elbet çıkar
gece rapalada açık renkleri tercihde fayda var tabii suyun çırpıntısı bulanıklık durumu bunlar hepsi birer detay
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
+ gece rapala gündüzkünden daha büyük olmalıdır.