sabaha karşı rapala ile atış yapıcaz rapalayı sorunsuz olduğu düşündüğüm şekilde bağladım umarım öyledir fakat aklıma bişey takıldı rapalayı aldığım balıkçı rapalanın alt kısmındaki iğneyi çıkarmamı ve sadece kuyruğundakinin kalmasını söyledi çok kalabalıktı nedenini açıklamadı bu doğrumu öyle mi yapmalıyım???
DOĞAYI TÜM CANLILARLA PAYLAŞMAK ZORUNDAYIZ. PAYLAŞAMAYANLAR TAKLİT YAPMAYIN İNSAN DEĞİLSİNİZ .
genellikle bu işlemi uzak atışlarda misinaya dolaştığı için yapıyorlar. bildiğim kadarı ile boğazda devamlı rapalanın karın bölgesindeki iğneleri çıkarıyorlar..rast gelsin...
melek hocam doğrudur alt iğneyi çıkarmak daha iyi olur neden atarken ve balığı yakaladıktan sonra ağızından cıkarmak baya uğraştırır birde rapala düğümünü öğrendinizmi baglama yerini sıkmasın bol olmalı rapala sağa sola yalpalamalı bilen birine bağlatınız sizlere rast gelsin.
teşekkür ederim cevaplar için şimdi geldik kuleliden rapalayı at çek yaptım ama bişey yoktu zaten herkes istavrit alıyordu sonra 3kg istavrit alıp geldik
DOĞAYI TÜM CANLILARLA PAYLAŞMAK ZORUNDAYIZ. PAYLAŞAMAYANLAR TAKLİT YAPMAYIN İNSAN DEĞİLSİNİZ .
Melek hocam tebrikler.İstavrit avına alıştınız,balıklar da çok güzel.
Rapala ile ilgili yanıtlar gelmiş zaten.Ama rapala düğümünü öğrenip o şekilde bağlayın.Yoksa rapalanın yüzüşü bozulur.Rastgele..
ufuktan26 yazdı:Melek hocam tebrikler.İstavrit avına alıştınız,balıklar da çok güzel.
Rapala ile ilgili yanıtlar gelmiş zaten.Ama rapala düğümünü öğrenip o şekilde bağlayın.Yoksa rapalanın yüzüşü bozulur.Rastgele..
hocam düğümü videodan izleyerek attım sorunsuz gidip geldi rapala ama herkes istavrit çekerken rapala beklemek içimden gelmedi denemek istemiştim sadece sabah 6 ile 8 buçuk arası çok güzel istavrit çekildi
cilingoz yazdı:melek hocam sonucta rapalayı denemiş oldunuz balık avında yakalanan balık makbuldur çok güzel istavrit almışsınız tebrikler paylaşım için teşekkürler
evet palamut başka zamana kaldı ben teşekkür ederim