Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rapala yardım
sabaha karşı rapala ile atış yapıcaz rapalayı sorunsuz olduğu düşündüğüm şekilde bağladım umarım öyledir Smile fakat aklıma bişey takıldı rapalayı aldığım balıkçı rapalanın alt kısmındaki iğneyi çıkarmamı ve sadece kuyruğundakinin kalmasını söyledi çok kalabalıktı nedenini açıklamadı bu doğrumu öyle mi yapmalıyım???
DOĞAYI TÜM CANLILARLA PAYLAŞMAK ZORUNDAYIZ. PAYLAŞAMAYANLAR TAKLİT YAPMAYIN İNSAN DEĞİLSİNİZ .
Bul
genellikle bu işlemi uzak atışlarda misinaya dolaştığı için yapıyorlar. bildiğim kadarı ile boğazda devamlı rapalanın karın bölgesindeki iğneleri çıkarıyorlar..rast gelsin...
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
melek hocam doğrudur alt iğneyi çıkarmak daha iyi olur neden atarken ve balığı yakaladıktan sonra ağızından cıkarmak baya uğraştırır birde rapala düğümünü öğrendinizmi baglama yerini sıkmasın bol olmalı rapala sağa sola yalpalamalı bilen birine bağlatınız sizlere rast gelsin.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
kıyıdan at çeklerde alt iğne misinaya takılmasın diye çıkartılır,rapalanında genelde 5 veya 7 cm liği tercih edilir.rastgele.
Bul
teşekkür ederim cevaplar için şimdi geldik kuleliden rapalayı at çek yaptım ama bişey yoktu zaten herkes istavrit alıyordu sonra 3kg istavrit alıp geldik Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

DOĞAYI TÜM CANLILARLA PAYLAŞMAK ZORUNDAYIZ. PAYLAŞAMAYANLAR TAKLİT YAPMAYIN İNSAN DEĞİLSİNİZ .
Bul
Bende her zaman üstteki iğneyi çıkarrım. Rapalaya birşey gelmese de güzel av olmuş tebrikler hocam
Sazanları özledim...
Bul
Melek hocam tebrikler.İstavrit avına alıştınız,balıklar da çok güzel.
Rapala ile ilgili yanıtlar gelmiş zaten.Ama rapala düğümünü öğrenip o şekilde bağlayın.Yoksa rapalanın yüzüşü bozulur.Rastgele..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Melek hocam tebrikler.İstavrit avına alıştınız,balıklar da çok güzel.
Rapala ile ilgili yanıtlar gelmiş zaten.Ama rapala düğümünü öğrenip o şekilde bağlayın.Yoksa rapalanın yüzüşü bozulur.Rastgele..

hocam düğümü videodan izleyerek attım sorunsuz gidip geldi rapala ama herkes istavrit çekerken rapala beklemek içimden gelmedi denemek istemiştim sadece Smile sabah 6 ile 8 buçuk arası çok güzel istavrit çekildi Smile
Bul
melek hocam sonucta rapalayı denemiş oldunuz balık avında yakalanan balık makbuldur çok güzel istavrit almışsınız tebrikler paylaşım için teşekkürler
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
cilingoz yazdı:melek hocam sonucta rapalayı denemiş oldunuz balık avında yakalanan balık makbuldur çok güzel istavrit almışsınız tebrikler paylaşım için teşekkürler

evet palamut başka zamana kaldı ben teşekkür ederim Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  rapala tavsiyesi maceratorr 17 2,160 20-10-2015, 01:12
Son Yorum: demdem
  Ilginc rapala Albatros-gr 74 11,209 27-01-2013, 20:40
Son Yorum: Umit KsK
  cam rapala senol_444 28 8,493 06-02-2011, 20:11
Son Yorum: sevimli34
  EL YAPIMI RAPALA Boğaziçi 13 6,275 11-12-2010, 15:11
Son Yorum: Lakerda
  İlk Rapala Deneyimim Yarın!!! Boğaziçi 12 5,413 11-12-2010, 14:03