Yorumları: 2,649
Konuları: 156
H.A.R.U.N yazdı:Bereketli olsun o bölge yinede tam poyrazı almıyor bildiğim kadarıyla hafta içide en güzel zaman
Poyrazı tam yandan alıyor. karayeli almıyor. lodosla poyraz kuvvetliyse can sıkıyor.
ayrıca o üzeri kapalı beton kulubeyi askeriye almış . o geniş güzel alana sokmuyorlar.çok kötü oldu.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
birol bereketli olsun güzel av yapmışsın maşallah nazar demesin afiyet olsun rast gele.
Yorumları: 941
Konuları: 69
tebrikler iyi av olmuş. bu hafta bizde paso sardalya oldu. at çek .7 li 6 li istavrit ara da çıktı. ama yinede iyi bir hafata sonu. idi . bu sabah ise ilaç için . tık yoktu. sanki pazartesi hepsi işe gitmiş. birde üstüne poyrazı yedik ıslana ıslana havamızı aldık.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
maşallah birol balıklar harika afiyet olsun rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
LeVrEkCi yazdı:çok zor be birol ne yazık hele önümdeki 10 gün baya zor görünüyor hayırlısı olsun artık çıkarım inşallah.
yada en kötü bi sabah 5 te giderim 8 e kadar bi deşarj olur işe giderim.
ayakkabıları öyle görünce ,ah ah bende imrendim valla nihat abi, birola,2 haftadır elbise üstüme yapıştı,izinsiz çalışıyorum,bir deşarja da benim ihtiyacım var,birol süper bir av olmuş,ellerine sağlık,her balığın zevki ayrı bir kere çöyle çapariyle istavrit avlamadım ya ona yanıyorum,paylaşım için teşekkürler...bol şanslar birol..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
birol afiyet olsun ne güzel hem deniz havası hem balık.
Yorumları: 34
Konuları: 5
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
birol afiyet olsun güzel balık almışşın boğazın neresinden rast gelsin
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
İSTAVRİTCİ
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
kardeşim çok güzel bir iş çıkarmışsın.balıklar iri hava güzel hafif kurşunla işi bitirmişsin tabi boğaza göre..bizim buralarda yosundan balık tutamıyoruz..çapariler ilk atışta yosun sarıyor..balık var ama bu yüzden tutamıyoruz..eline sağlık..saygılar..rastgele..
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
istavritci yazdı:birol afiyet olsun güzel balık almışşın boğazın neresinden rast gelsin![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
Teşekkürler. Sarıyerde tutuyorum.