Yorumları: 5,547
Konuları: 63
tebrikler harun bereketli olsun maşallah herşey gönlünce olsun teşekkürler paylaşım için
izmir çıkarmasınada hazırlık yapın derim bizde keyfini yaşayalım hep beraber selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 899
Konuları: 26
yakışır abime valla helal olsun başka söze gerek yok resimde yatan kuzular konuşuyorlar resmen sezon açılışı böyle olursa daha devamında neler olur allah bilir ,
içimden bir his nihat abininde bu bir kaç gün içinde çoşacağını söylüyor demedi demeyin baya kurtlanmaya başlamış gibi duruyor
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
harun abinde nisbet yapar gibi 3 er 5 er dizmeye başladı kesin tutamaz kendini bu hafta onu benden söylemesi
hadi hayırlısı güzel haberleri bekliyoruz harun ve nihat abiden
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Harun yine sanaatını konuşturmuşsun helal olsun, herkes bildiği işi yapsın yaaaa ben anlamam sarıkanattan levrekten..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 490
Konuları: 26
Harun abi eline sağlık. güzel balık almışsın.afiyet olsun
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 500
Konuları: 45
Harun hazineyi bulmuşun,artık bende üsküdara inmek istiyorum inşallah.Her zaman rastgelsin ve bereketli olsun.
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
maaşallah yine döktürmüşsün.özlem giderdik.süper görünüyor fotoğrafta.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
harun güzel bir av olmuş kıyıdan lüfer olayının tam bir uzmanı oldun ben uzun zamandır işlerim dolayısıyle istanbuldayım ama siteye bakmaya bile vaktim olmuyor yeniçiftlik taraflarından ağlarda lüfer haberi aldım ama arkadaşlar uzun olta gezmişler hiç birşey alamamışlar bol balıklı avlar dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
boranmursel yazdı:yakışır abime valla helal olsun başka söze gerek yok resimde yatan kuzular konuşuyorlar resmen sezon açılışı böyle olursa daha devamında neler olur allah bilir ,
içimden bir his nihat abininde bu bir kaç gün içinde çoşacağını söylüyor demedi demeyin baya kurtlanmaya başlamış gibi duruyor
harun abinde nisbet yapar gibi 3 er 5 er dizmeye başladı kesin tutamaz kendini bu hafta onu benden söylemesi![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
hadi hayırlısı güzel haberleri bekliyoruz harun ve nihat abiden
Mürsel Nihat zaten alev almış sende veriyorsun benzini
![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
Evet evet fena patlayacak banada öyle geliyor (bende körüklüyeyim hihih)
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
fotokopici yazdı:harun harika valla ama kaç rapala zayiat oldu.neyle tuttun hangi rapala ,bedeni ne kadar bunlarıda söyle.
Abi zayiat fazla nedenine gelince saymadım ama 250 300 e yakın at çek yapıyorsun bir zaman sonra saçmalamalar ve takılmalar başlıyor yorgunluktan hırs yapıp riskli hareketlere giriyorsun ve bile bile ladesler Bölge olarakda riskli bir bölge 4te 3ü kayalık 4te 1 ini tarıyorsun balığı aldın aldın alamadın 4te 3 tornistan geri
5cm 7 cm rapala hangi renk dersen sarılı gümüşlü kırmızılı mavili her rapala olabilir bu bölgede rapaladan çok rapalayı çalıştırmak ve suyunu bulmak çok önemli 150 gr kurşun 3.90 lık bir kamışta 3.80 bir beden ( 0.27)
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
böyle azimle ve istekle çalışan balıkçının karşısında şapka çıkarılar helal olsun abi gene güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim dahada bereketli olur inşallah saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=