Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Albatros-gr yazdı:iste o yakit hortumunda filtre yok Esref..usta en yakin zamanda gec bir tane vereyim koy oraya dedi...su anda depo temiz..karbireterde pislik kalmismidir..yoksa calisirken o pisligi atiyormu?bilgin var mi?
tesekkurler sizlerede rastgele
Bendede yamaha motor var motorun kapağını aç yakıt fişi ile karbüratör arasındaki hortumda küçük bir filitre olacak genelde o tıkanıyor kendinde söküp temizliye bilirsin ayrıca motor 4 mü 2 zamanlımı
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
eşref sürek yazdı:Bendede yamaha motor var motorun kapağını aç yakıt fişi ile karbüratör arasındaki hortumda küçük bir filitre olacak genelde o tıkanıyor kendinde söküp temizliye bilirsin ayrıca motor 4 mü 2 zamanlımı
motor 4 zamanli .25ligim calindiktan sonra gecen sene yeni almistim.bu 20ligi...fakat ben o motor islerinden pek anlamam,onun icinde pek ellemem.
esref ben yatiyorum iyi geceler..bilgiler icinde sagol..
gorusuruz
Yorumları: 20,389
Hava güzel,deniz güzel,yemler güzel,hasılat fena sayılmaz......

Motor desen coni vayta emanet.Bir daha üzmez inşalah.

Bence gün güzel geçmiş.

Bundan sonraki avlarının daha verimli ,daha sorunsuz geçmesi dileğiyle sağlıklar dilerim.
Yorumları: 262
Konuları: 2
faruk abi geçmiş olsun allahtan motor çalışmış denizin ortasında kalmak çok kötü valla. abi eline sağlık güzel bir av yapmışsın.

Yorumları: 11,006
Konuları: 243
maşallah faruk abi güzel keyif yapmışsın tavalık balık çıkmış

Coni vaytın bu işi çözmesi gerek yeni bakımdan çıkmış bir teknede üzücü bir olay.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 177
Konuları: 0
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
bende istavritleri beğendim.aferdersiniz eşşek istavriti diye tezgahlarda satıyorlar.normal boylarının tadı fena değil ama bunların tadı nasıldır bilmem.Rastgele
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
dincobey yazdı:faruk abi geçmiş olsun allahtan motor çalışmış denizin ortasında kalmak çok kötü valla. abi eline sağlık güzel bir av yapmışsın.

Tesekkurler dincobey..dedigin gibi iyiki calisti cunku epey acikta idim
fish or die yazdı:maşallah faruk abi güzel keyif yapmışsın tavalık balık çıkmış
Coni vaytın bu işi çözmesi gerek yeni bakımdan çıkmış bir teknede üzücü bir olay.
Sagol Murat...bu gunku konuma(mercanlarin intikam ve krnaz filtre)git..senin cony vait,olayi cozdu...ona depodaki pisligi soylemedim(ne diyecek diye)aninda cevabi patlatti