Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cok keyif..Az uzguntu
Albatros-gr yazdı:iste o yakit hortumunda filtre yok Esref..usta en yakin zamanda gec bir tane vereyim koy oraya dedi...su anda depo temiz..karbireterde pislik kalmismidir..yoksa calisirken o pisligi atiyormu?bilgin var mi?
tesekkurler sizlerede rastgele

Bendede yamaha motor var motorun kapağını aç yakıt fişi ile karbüratör arasındaki hortumda küçük bir filitre olacak genelde o tıkanıyor kendinde söküp temizliye bilirsin ayrıca motor 4 mü 2 zamanlımı
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref sürek yazdı:Bendede yamaha motor var motorun kapağını aç yakıt fişi ile karbüratör arasındaki hortumda küçük bir filitre olacak genelde o tıkanıyor kendinde söküp temizliye bilirsin ayrıca motor 4 mü 2 zamanlımı
motor 4 zamanli .25ligim calindiktan sonra gecen sene yeni almistim.bu 20ligi...fakat ben o motor islerinden pek anlamam,onun icinde pek ellemem.
esref ben yatiyorum iyi geceler..bilgiler icinde sagol..
gorusuruzSeerf
Bul
Hava güzel,deniz güzel,yemler güzel,hasılat fena sayılmaz......Alkis
Motor desen coni vayta emanet.Bir daha üzmez inşalah.Nayirolamaz
Bence gün güzel geçmiş.Gulumse
Bundan sonraki avlarının daha verimli ,daha sorunsuz geçmesi dileğiyle sağlıklar dilerim.Gulumse
Bul
yycolak yazdı:Hava güzel,deniz güzel,yemler güzel,hasılat fena sayılmaz......Alkis
Motor desen coni vayta emanet.Bir daha üzmez inşalah.Nayirolamaz
Bence gün güzel geçmiş.Gulumse
Bundan sonraki avlarının daha verimli ,daha sorunsuz geçmesi dileğiyle sağlıklar dilerim.Gulumse
tesekkurler Yalcin....sizlerede bereketli avlar...Seerf
Bul
faruk abi geçmiş olsun allahtan motor çalışmış denizin ortasında kalmak çok kötü valla. abi eline sağlık güzel bir av yapmışsın.AlkisAlkis
Bul
maşallah faruk abi güzel keyif yapmışsın tavalık balık çıkmış Alkis Coni vaytın bu işi çözmesi gerek yeni bakımdan çıkmış bir teknede üzücü bir olay.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
istavritlerin boyları güzelmiş,tebrikler ,paylaşım için teşekkürlerAlkisAlkisSeerf
Bul
bende istavritleri beğendim.aferdersiniz eşşek istavriti diye tezgahlarda satıyorlar.normal boylarının tadı fena değil ama bunların tadı nasıldır bilmem.Rastgele
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
dincobey yazdı:faruk abi geçmiş olsun allahtan motor çalışmış denizin ortasında kalmak çok kötü valla. abi eline sağlık güzel bir av yapmışsın.AlkisAlkis
Tesekkurler dincobey..dedigin gibi iyiki calisti cunku epey acikta idim
Bul
fish or die yazdı:maşallah faruk abi güzel keyif yapmışsın tavalık balık çıkmış Alkis Coni vaytın bu işi çözmesi gerek yeni bakımdan çıkmış bir teknede üzücü bir olay.
Sagol Murat...bu gunku konuma(mercanlarin intikam ve krnaz filtre)git..senin cony vait,olayi cozdu...ona depodaki pisligi soylemedim(ne diyecek diye)aninda cevabi patlattiSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,290 12-11-2014, 18:34
Son Yorum: Albatros-gr
  13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :) xfisher 46 6,515 16-11-2011, 00:17
Son Yorum: efese
  Keyif dolu 3 saat Albatros-gr 52 7,774 06-06-2011, 07:18
Son Yorum: yycolak
  mudanyada keyif yapalım dedik boranmursel 29 4,243 14-10-2009, 19:45
Son Yorum: boranmursel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi