Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
08-09/12/2007 levrekci, harun, doktor, gurhan balik avi
yalova tatar yazdı:mursel güzel bir org olur fakat bursa ekibi tam toplanamıyo bazen org katılmak için işallah ilk yazın yalovada bi org yapcam o zaman her taraf katılır her halde izmir ve angara dahil yatılı olcak onun peşindeyim.söz alayım yeter .

erden abi sen yeri ayarla zamanını yazın haziran ayında yapalım cuma pazartesi arası isteyen istedigi arada gelsin isteyen cuma gelsin pazartesi dönsün isteyençadır kursun isteyen arabada kalsın isteyen uyumasın bu işi ancak sen yaparsın vede süper yaparsın.
balık tutmakda önemli degil ateş başı muhabbetimiz ömre bedel olur.
Bul
he he he nasılmış uyumadan av yapmak benim gibi 16 saat çalış ondan sonra balığa çık tabii uyku yok
Bul
erden abi hadi bizimki arada sırada sizin her zaman gerçekten balıkçılıgınız dahada zorlaşıyor.
cuma sabahı 7 de kalktım cuma akşamı 1 de gürhanın evde yattık ama gürhan hiç uyumadı ben 1 saat kadar uyudum sabah 5 tebalıga gittik ctesi akşamı 12 gibi yattık sbah 5 te gürhanı yarım satte zor uyandırdık(abartmıyorum yarım saat)ve pazar akşamı anca eve gelip yattım yan 2 günde 5-6 sat uykuyla av yaptık.
gerçi benim hafta sonlarım hep öyle geçer yazın cuma akşamı giderim yemek içmek yatmam 3 ü bulur sabah 6 da balıga giderim alışıgım uykusuzluga ama kışın zor oldu biraz dogrusu.
Bul
he he he alışkanlık nihatım ben işten sabah geliyodum iki gün sonra yatıyodum bir günde uykuda geçirip saat dörtte işe gittiğimi çok biliyom
Bul
hepinizi tebrik ederim umarım narlımızı beyenmişsinizdir tekrar bekleriz . ( zaten siz kokuyu aldınız )dostluğunuz çok güzeldi allah bozmasın güzel bir av günü geçirdiğiniz için ben çok mutlu oldum. harun abi , doktorla tanışmıştım, nihatlada tanıştım ,çok memnun oldum ,tekrar görüşmek dileğiyle her zaman rasgelsin (yukardaki espiriydi)
Bul
tek kelime ile imrendirici görüntüler..
tüm arkadaşlara tebrik ve teşekkürler
yakın tarihte bir tur daha olursa bende ekipte yer almak isterim, benim zıpkın takımlarda yanımda olur..oltada pek iddialı deyilimdir..kısmetse tutarız birşeyler.
Bul
serkanefe yazdı:hepinizi tebrik ederim umarım narlımızı beyenmişsinizdir tekrar bekleriz . ( zaten siz kokuyu aldınız  )dostluğunuz çok güzeldi allah bozmasın güzel bir av günü geçirdiğiniz için ben çok mutlu oldum. harun abi , doktorla tanışmıştım, nihatlada tanıştım ,çok memnun oldum ,tekrar görüşmek dileğiyle her zaman rasgelsin  (yukardaki espiriydi)

serkan bende seninle tanıştıgıma çok memnun oldum inşallah birdahakine sende aramızda olursun bayramda orhangazi planları var eger olursa kaçarım zaten 2-3 saatligine kimse olmsa kıyıdan at çek yaparım artık.
zargana sponsorumuz oldun sayende balık tuttuk hakkını helal et.
ve tabiki zargana dondurmak süper düşünce yazın yapardımda kışın gerek duymazdım artık yazın tuttuklarımdan bi 30 tane dolapta tutacagım.
teşekkürler
Bul
Can ARSLAN yazdı:tek kelime ile imrendirici görüntüler..
tüm arkadaşlara tebrik ve teşekkürler
yakın tarihte bir tur daha olursa bende ekipte yer almak isterim, benim zıpkın takımlarda yanımda olur..oltada pek iddialı deyilimdir..kısmetse tutarız birşeyler.

İnş. Can iyi olur tanışmış oluruz sen istanbuldasın değilmi?
Aklıma geldi birde su altı kamera bulsak narlının dip haritasını bile çıkartırız hehe Bobo köylü bizi kovalamazsa iyidir
Bul
Çok, çok güzel,

geniş bir zaman dilimini paylaşıp, lüferlerle/kofanalarla süslemiş, şenlendirmişsiniz,,

video çekimi gayet güzel olmuş,,,

ellerinize sağlık,,
Niyazi - 1967 - 0+
Arkadaşlar ne yaptıysam resimleri yükleyemedim. Pc de virus var temizlemeye çalışıyorum ama galiba format atacam. Yarın Nihat'a msnden atacam fotoları artık o ekler. Pc ile ugraşmaktan raporu bile tamamlayamadım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,194 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,940 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,165 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,461 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,346 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,845 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,095 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,024 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,020 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,728 23-01-2014, 21:52
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi