Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Bu konuyu takip etmemiş idim. Yorumları ve aktarılanları okudukça şaşkınlığım kat kat arttı. Arkadaşlar bırakalım böyle kısır tartıştamaları. Bu orgonizasyon muharrem arkadaşımızın tamamen iyi niyetle yola çıkıp bir çok inasana yeni dostluk kapılarını açacak aktivitesidir. Bu işin ticareti burada kimsenin tenezzül edeceği bir şey değil bakın benim teknem var denize atalı neredese 1 ay oldu halen çıkamadım ama bu org.a katılıyorum. Emin olun bu sitede sadece iki kişiyi tanıyorum ama çok arkadaşla Hep buralardan sohbet ediyoruz. konuşuyoruz. Lütfen herkes ne konuştuğına ve nasıl konuştuğuna dikkat etsin. bizler amatör balıkçılarız burada da amatör dostluktan kalıcı çıkarsız paylaşımlara ulaşıyoruz. Sevgi ve saygıyla kalın
Yorumları: 457
Konuları: 15
yalova tatar yazdı:bakın kendi aramnızda sataşmayın abi olarak sizdenn ricam olur organizasyon yapın teşekkürler
Sayın Erden'cim. Lütfen sen de üslubunu yumuşatırsan sevinirim.
Yorumları: 457
Konuları: 15
Fisherman yazdı:bucalı yazdı:Hüseyin abi senden bi ricam var Yılmaz abiden bi fiyat alırmısın denk geldiğinde veya sorarmısın bize kaç para fiyat verdi. sayın yönetimin yazdıkları moralimizi bozdu onlarda öğrensinler biz kar amaçlımı yapıyormuymuşuz bu organizasyonu.
Yönetimin yazdıkları kimsenin moralini bozmasın. Buradaki yönetici arkadaşlar kimseye tek yönlü davranmamaktadırlar herkese aynı mesafede yaklaşmaktadırlar. Bu konunun bu kadar büyümesine gerek yok.
Bu organizasyon konusu ilk açıldığında ücretlendirmeden hiçbir şekilde bahsedilmiyordu. Yönetimin uyarısı üzerine eğer bir ücretlendirme vs. varsa açıklansın uyarısından sonra diğer detaylar açıklandı.
Arkadaşlara tekne kira ücreti yüksek geldiki bu konuda tepkilerini dile getirdiler.
Yönetim bu sitedeki üyeleri her şekilde korumaklada yükümlüdür bunun için herşeyi dikkatlice incelememiz gerekmektedir
Sayın Admin'im Oktay Bey Öncelik le böylesine bir huzur kaçırıcı tartışma ortamını yarattığım için Yönetimden ve Tüm Site Üyerinden ÖZÜR dilerim.Sizin bana gönderdiğiniz özel mesajda "ayrıntıları açıklarsanız katılımcılsar için daha iyi olur" dediğiniz için bu ayrıntıları yazdım. Yoksa yazmazdım. Hele böyle tartışma yaratılacak bir ortama sürükleneceğini bilseydim konuyu hiç açmazdım.
Böyle organize balık avı gruplarını ben çok katıldım. Ege'de hep böyle olur. Başka bölgelerde tekne sahibi arkadaşlar tüm masrafı kendileri karşılıyorlar ise onları tebrik etmek gerekiyor.
Fiatlandırma olayı eğer site kurallarını aykırı ise ; Önceden bilmediğim için ve de Forum içersinde böylesine bir kuralı görmediğim içindir.
Tekrar Yönetimden ve Tüm Site Üyerinden ÖZÜR dilerim.
Konuya duyarlı olarak yaklaşan tüm arkadaşlardan da ÖZÜR dilerim.Böylesine keyif kaçırıcı bir polimiğin içersine soktuğum için.
LÜTFEN Bu site hepimizin. Genel bilgi , Yaşam ve Tecrübe paylaşdığımız bir otamda çok daha fazla saygılı olmamız gerekiyor.
HEPİNİZE SAYGILAR.