Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balik buzluga girince...
albalık 2 ayı geçince ne kadar havasını aldırarak koyarsanız koyun deepfreezde tadı hafif acımtraklaşır ve hafif deepfreeze kokusu almaya başlar
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
zaten buzluğun kokusu değilmi balığı bozan.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
arkadaşlarıma bende acizane olarak bir şeyler ileteyim limana dogru yol alırken teknede tutmuş olduğumuz balıkları deniz suyu ile temizler kesinlikle tatlı su değdirmeyiz balıklara fazla varsa hemen bir kaç parçaya bölüp buzdolabı poşetine koyar dipfirize atarız yiyeceğimiz zaman tüketicegimiz miktar kadar çıkartır yine kesinlikle su deydirmez kendi halınde çözülmesini bekler öyle pişiririz.Saygılarımla
Bul
bir aşçı olarak ben neredeyse tüm balıklarda denemişimdir hemen hemen her balığın tadı değişir mürekkepliler hariç ancak orfoz, lagos, sinarit, fangri özellikle orfoz aynı gün pişirilirse sert ve lezzetsiz olur bu balıkları en az 24 saat bekletip yemek hem yumuşaklığını hemde lezzetini arttırır saygılarımla...
Bul
refaha yazdı:arkadaşlarıma bende acizane olarak bir şeyler ileteyim limana dogru yol alırken teknede tutmuş olduğumuz balıkları deniz suyu ile temizler kesinlikle tatlı su değdirmeyiz balıklara fazla varsa hemen bir kaç parçaya bölüp buzdolabı poşetine koyar dipfirize atarız yiyeceğimiz zaman tüketicegimiz miktar kadar çıkartır yine kesinlikle su deydirmez kendi halınde çözülmesini bekler öyle pişiririz.Saygılarımla
AlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
Valla bız mecburen buzluga koyuyoruz .Malum kıyıdan fazla kısmetımız yok .
Siyirdim3 Haftada bır tavalıgı cıkartmıs oluyoruz .
Lezzetı dondugu ıcın ,buzlandıgı ıcın buzun kokusu sınıyor .

Saygılarımla,
Bul
bencede hiç alakası yok balığın tadı değişmez sadece vitamin açısından biraz kaybı olur lezzette hiç bir değişiklik olmaz...
Bul
hatta şöyle bir şey yapabiliriz aksini iddia edenlere bir tane taze bir tanede difriz balığı bakalım kim ayırt edebilecek bence sonuç hüsran olur...
Bul
2 ay önce difriz'e atmış olduğum lidakileri bugün difriz'ten çıkarttım yeni tutulmuş gibi lezzetliSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:2 ay önce difriz'e atmış olduğum lidakileri bugün difriz'ten çıkarttım yeni tutulmuş gibi lezzetliSeerf
AlkisAlkisAlkisSeerfafiyet olsun Fikret
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hangi balik daha lezzetlidir? Albatros-gr 91 16,340 30-05-2012, 20:49
Son Yorum: AmatörBalıkcı19
  En çok hangi balık zevklidir ? Bektashi 111 21,158 29-09-2011, 14:48
Son Yorum: muhammed tr
  ilk yakaladığınız balık kaşalot 43 9,754 03-01-2008, 23:01
Son Yorum: Tropheus

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi