Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kalamar tava
Yımırtaya benziyor abi bunlar? Eğer öyleyse, sahipleri baya kallaviymiş!!
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
BAYTAR yazdı:Yımırtaya benziyor abi bunlar? Eğer öyleyse, sahipleri baya kallaviymiş!!

Ruhan bu lezzeti bildiğini sanıyordum.Gulumse
Bornova - izmir
Bul
E tatmışlığım var!

Karaburun'un topan kefalleri malum, ama bunlar onlar değil gibi! Sahiplerini merak ettim doğrusu..
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
orhan abi bunlar haşlanmış ahtapotun kolları değilmi yaw ? zeytinyağlı limonlu misss gibi gider hani salatası.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
orhanekmekci yazdı:Uzunum,Arapla beraber biriniz sağ kolum biriniz sol kolum olucaksınız malzemeler,tarif benden hazırlaması sizden,ayrıca aranıza truepast katılacak savulun muhteşem üçlü geliyor.SiyirdimBobo

Eyvallah orhan abim elimizden geldiği kadar yaparız alimallah..SiyirdimAlkisBobo
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Arap dikkat et dönüyo dolaşıyo iş pantolana geliyor. senin erdekde bu imajı silmek için sağlam bi trofeye ihtiyacın olacak ona göre..SiyirdimBoboBoboBobo
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Arap dikkat et dönüyo dolaşıyo iş pantolana geliyor. senin erdekde bu imajı silmek için sağlam bi trofeye ihtiyacın olacak ona göre..SiyirdimBoboBoboBobo

değerli uzun bobocum özürMahcupahmetim pantolondan iyi trofemi olur.. harunla nihat tutacak biz yiyecezSmileGulumseHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
fish or die yazdı:orhan abi bunlar haşlanmış ahtapotun kolları değilmi yaw ? zeytinyağlı limonlu misss gibi gider hani salatası.

Evet,ahtapotun kolları bu lezzetlerin hepsi mis gibi gidiyor.Murat önüne iki tabak geliyor birtanesini alacan birinde kalamar tava,diğeri ahtapot sote z.yağlı.Kolay gelsin.Happy
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:değerli uzun bobocum özürMahcupahmetim pantolondan iyi trofemi olur.. harunla nihat tutacak biz yiyecezSmileGulumseHappy
valla benim niyetim ciddi şekilde balık tutmak olacak o yüzden şort giyip gezecem Gulumse
orhan abi kalamarın görünüşü güzelde ahtapotu pek sevmedim ama denemekte fayda var tabii.
bu arada akşam hazırını yaptım yedim gayet güzel oldu içine birde tarator için toz koymuşlar yogurta karıştırıp sos yapıyorsun harika oldu.
Bul
araphüso26 yazdı:değerli uzun bobocum özürMahcupahmetim pantolondan iyi trofemi olur.. harunla nihat tutacak biz yiyecezSmileGulumseHappy

Sen öyle diyosan yapacak bişey yok, ama seni bilirim mücadele verirsin yinede...SiyirdimBobo

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hamsi tava (ama bildiğinizden değil) MaVrUşGiL 142 20,697 29-01-2013, 00:53
Son Yorum: monawar
  midye tava BALIK and OZAN 14 3,941 13-06-2012, 14:08
Son Yorum: fish or die
  Yayın Şiş Tava... aygroup 34 9,083 15-08-2009, 09:27
Son Yorum: aygroup
  Gelincik Tava balıkoltası 30 6,746 16-06-2009, 00:54
Son Yorum: ufuktan26
  Çaça (Papalina) Tava balıkoltası 38 8,398 14-04-2009, 00:17
Son Yorum: balıkoltası