Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Kayıt Tarihi: 30-06-2006
11-04-2009, 20:23
(Son Düzenleme: 10-11-2009, 00:02, Düzenleyen: balıkoltası.)
Malzemeler:
Mayıs göçü zamanı kepçeciden alınmış boğaz çaçası
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
Yumurta
Ayçiçek yağı
Mısır unu
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Kayıt Tarihi: 12-03-2009
Afiyet olsun Birol
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Kayıt Tarihi: 01-01-2009
Birol afiyet olsun..bu papalina dedigin Ayvalik papalinasimi?
fotolarda super
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Kayıt Tarihi: 30-06-2006
Albatros-gr yazdı:Birol afiyet olsun..bu papalina dedigin Ayvalik papalinasimi?
fotolarda super![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
Teşekkürler. Evet Faruk Bey araştırmalarıma göre öyle. Çaçanın diğer adı papalinaymış.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Kayıt Tarihi: 30-06-2006
ufuktan26 yazdı:Afiyet olsun Birol![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
Teşekkürler Ufuk Bey.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
temizlemesi zordur ama gerçekten lezzetlidir,birol birde ızgarasını denemeni tavsiye ederim inan çok lezzetlidir.
bu ara heryerde var hemde çok uygun fiatı.afiyet olsun
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Kayıt Tarihi: 30-06-2006
LeVrEkCi yazdı:temizlemesi zordur ama gerçekten lezzetlidir,birol birde ızgarasını denemeni tavsiye ederim inan çok lezzetlidir.
bu ara heryerde var hemde çok uygun fiatı.afiyet olsun ![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
Teşekkürler Nihat. Balıkları yıkarken elimle yağlı olduklarını hissettim. Ama boyları ufak olduğundan tava yaptım. Bakalım yarın biraz daha fazla alırsam belki ızgarada denerim.
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Kayıt Tarihi: 06-07-2006
Resimler süper
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
Birol beni msne ekler misin ?
burhanyurtseven@windowslive.com mesaj atamadım siteden acayip karışık
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Kayıt Tarihi: 12-03-2009
Birol bu çaçanın pişmeden önceki fotosu var mı?
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
Kayıt Tarihi: 26-03-2009
Oh Masallah Afiyet Olsun Abicimm cok Güzel Tadı Vardırr.