Yorumları: 490
Konuları: 26
bence en zevkli çekilen balık kofanadır.arkasından minokop.sonra 1,5- 2 m arası camgöz. tabi bunların içine siğnariti de eklemek lazım
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 63
Konuları: 9
2 kilonun üstünde turna ve sazan ikisde zevklidir ama turnanın gelişi bir başka oluyor havalara sıçrıyor dalıyor cıkıyor dehşet bir şey....
Yorumları: 675
Konuları: 91
bence çapariyle istavrit

şaka tabi ama düşünsenize balığın olmadığı zaman istavrit yakalamak bile insana nasıl zevkli geliyor.demekki bütün balıkların yakalanması güzel oluyor
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
rifatsair yazdı:bence çapariyle istavrit
şaka tabi ama düşünsenize balığın olmadığı zaman istavrit yakalamak bile insana nasıl zevkli geliyor.demekki bütün balıkların yakalanması güzel oluyor 
haklısın rıfat lüfer olmadıgı zaman bazen gider istavrit tutaım hem komşulara bekçilere vermek için bol olur hemde tutması çok zevkli olur
ben istavrite olta atmam ancak öyle bir durum oluştuki lüfer şu anda zargana yemiyor istavrit yiyor yemlik olarak hadi gel bakalım çık işin içinden mecburen mecburen tutulacak.
tutarsamda canım çok ama çok isteyecek o zaman tutarım.
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
bence motorda olta ile lüfer yoksa en zerkli mavi menekse (izmarit) tutmak derin suda ...
Yorumları: 249
Konuları: 18
Ben levrekten vazgeçmem her zamanki gibi arkadaşlar lüfer garantiyse lüfer yoksa levrek
Yorumları: 160
Konuları: 37
balık dedigin ugrastıracak..kalbin kut kut atarken dizler de titreyecek...
tabi bu zevk meselesi..ama yemli de iri bir cipura ve fangri..sırtı da ise iri bir sinarit ve levrek' in yerini hiç birseye degismem..zira tatlı suda 1-2 tur haric boyutlar kısıtlı ama deniz balıklarında oyle degil..ama dedigim gibi zevk meselesi..herkesin begenisine saygı duymak lazım..
Yorumları: 7
Konuları: 0
ne kadar amatör olsakta fazla kimsenin bilmediği sokar adında balığın tutuluşuna bayılıyorum çünkü her atışımızda sürü varsa15 lik sokarları çekersiniz
Yorumları: 7
Konuları: 0
çapariyle kefal avlamak ne kadar uzun sürsede bir okadarda keyiflidir