Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
misinalar
Haaa Kızılırmakta aldığım yayınları saymazsak tabii...Boyumdan uzun yayın aldım oralarda tabiki ozamanlar boyum 130-140 cm ydi.Happy
Bul
ustam61 yazdı:Happy 0,35mm kalınlık, 16,7kg çeker, 300m boy, süper dayanıklı yumuşak makara misina, şampanya rengiK.Kartı ile: 14,98 TL fiyatı da uygunmuş.alınabilir.Happy gelsin sazanlar yayınlar.Hehe

Erdekte sazanı yayını nerede bulacaksın UstacımSiyirdim
Bul
levend yazdı:Yalçın abi en büyük balığım 500-600 gr eşkina oda bir tane ve izmarite attığım oltada çıktı.Başkada yokSeerf

Tamam işte senin için ideal bir marka.Korkmadan çekersin balıkları.Siyirdim
Bul
levend yazdı:Haaa Kızılırmakta aldığım yayınları saymazsak tabii...Boyumdan uzun yayın aldım oralarda tabiki ozamanlar boyum 130-140 cm ydi.Happy

Bak bunu sen bilirsin işte.Smile
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanyanasipHappy bakarsın bizim gibi o da yolunu şaşırırda bi yayın geliverir.Hehe
Gelirkende getirebilirsin Ustacım.Siyirdim
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanyanasipHappy bakarsın bizim gibi o da yolunu şaşırırda bi yayın geliverir.Hehe
Ustam onların şaşıranı rusyaya giderHehe
Bul
[quote=ustam61]Affet yayın dediğin ne ki kurban olsun sana.ama inan dolapta hiç kalmamış.(şimdi içişlerine sordum)Happy

Kısmetsiz havhav kurbanda aç kalırmışya.Siyirdim
Bul
ustam61 yazdı:Affet yayın dediğin ne ki kurban olsun sana.ama inan dolapta hiç kalmamış.(şimdi içişlerine sordum)Happy

Winkpusulayı kaybeden marmaraya geliverirse.Happy yayın olmazsa enik balığı olsun.oda dişli,ne bulursa yemiyomu.ırmağın yayını=denizin köpek balığı.Hehe
Ustam acayip yayın yiyicisiyimde onun tadını bulamam diye korktumHehe
Bul
ustam61 yazdı:Snifsinfyapmayın dostlar şu yasak zamanı beni ırmak kenarında nöbet tutturmayın.Nayirolamazyakalarım getiririm,yumurta çıkarsa üzülürüm.Mahcup

Sana bir şey demedik be Ustam.NayirolamazKendi şansımıza küsüyoruz.Snifsinf
Bul
Sen rahat ol ustam biz manda keseriz orda Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  En ince ve En Sağlam Misinalar Nelerdir ? mrs303 27 15,746 18-11-2008, 23:43
Son Yorum: tahsinmersin
  örgü misinalar GÖKSEN 16 6,200 24-01-2008, 11:55
Son Yorum: Köksal

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi