Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
örgü misinalar
örgü misina hakkında bilgisi olan var mı? yada kullanan faydaları neler yada eksileri .paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Bul
gökşen geçen yaz misina alacaktım.balıkçı arkadaş tasviye etti.Bunu al dedi.Baktım baktım bana sanki misina değilde bildiğin ip gibi geldi.sağlamlığına sağlamdır ama ben normali tercih ettim.makina için alacaktım uzağa atamam düşünceside vardı.belkide alışık olmadığımızdandır.
Bul
örgü misinalar ikisefer kullandım tam bir randıman almadım benden daha fazla kullanan lar vardır belki ama yayın için ideal diğerler balıklar için birşey diyemem çünkü randıman alamadım
Bul
Selam arkadaşlar
yaklaşık 1.5 aydır gruba yazamıyorum. ankarada askerliğime devam ediyorum mayıs 17 ye kadar.
fakat grubu haftasonları 2 haftadır takip etmeye çalışıyorum. balık avı gözümde tütüyor.tutamıyoruz ama balık konusu oldumu konusmak iyi oluyorSmile
örgü misinaları 3 senedir kullanıyorum. tercih ettiğim markalar spiderwire stealth ve berkley whiplash pro.
berkley whiplash spiderwire dan daha ince olup 0.10 mm olanını makinemde kullanıyorum.ileri atışlarda iyi sonuç alıyorum.spiderwire ise ilk kullandığım örgü misina ve ondanda memnun kaldım.üzeri teflon kaplama.
bu misinalar diğer arkadaşlarında belirttigi gibi esneme özeliği sıfır olan misinalardır. ve avladıgınız balıklarda vuruşları naylon misinadan çok daha iyi hissederek balıgın kafa vuruşlarını duyarak avdan maksimum zevki alabilirsiniz. (benim açımdan böyle) istavritte bile vuruşlar mükemmel oluyor.çinekopda ise sormayın gitsinSmile umarım bu misinalarla ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.ayrıca not: bu misinaları spiderwire i amerikadan- berkleyi ise ingiltereden getirtmenizi öneririm. fiyatları türkiyeden çok daha uygun olur.
tüm arkadaşlara rastgelsin.
sevgi ve saygılarımla
Birol
Bul
balikoltasi yazdı:Selam arkadaşlar
yaklaşık 1.5 aydır gruba yazamıyorum. ankarada askerliğime devam ediyorum mayıs 17 ye kadar.
fakat grubu haftasonları 2 haftadır takip etmeye çalışıyorum. balık avı gözümde tütüyor.tutamıyoruz ama balık konusu oldumu konusmak iyi oluyorSmile
örgü misinaları 3 senedir kullanıyorum. tercih ettiğim markalar spiderwire stealth ve berkley whiplash pro.
berkley whiplash spiderwire dan daha ince olup 0.10 mm olanını makinemde kullanıyorum.ileri atışlarda iyi sonuç alıyorum.spiderwire ise ilk kullandığım örgü misina ve ondanda memnun kaldım.üzeri teflon kaplama.
bu misinalar diğer arkadaşlarında belirttigi gibi esneme özeliği sıfır olan misinalardır. ve avladıgınız balıklarda vuruşları naylon misinadan çok daha iyi hissederek balıgın kafa vuruşlarını duyarak avdan maksimum zevki alabilirsiniz. (benim açımdan böyle) istavritte bile vuruşlar mükemmel oluyor.çinekopda ise sormayın gitsinSmile umarım bu misinalarla ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.ayrıca not: bu misinaları spiderwire i amerikadan- berkleyi ise ingiltereden getirtmenizi öneririm. fiyatları türkiyeden çok daha uygun olur.
tüm arkadaşlara rastgelsin.
sevgi ve saygılarımla
Birol
Sırtıda siglon'dan,sarkıtmada Rodex'in pek dışına çıkmam ama senin Spiderwire'ı deneyeceğim.Tabiki ancak Nisan'da
Bul
bende not ediyorum yazdıklarınızı 7171
Bul
örgü misina sağlamdır ama bir takıldımı tamam koparmak bir dert fiyatı çok yüksek
esneme olayı olmadığı için ne kadar çok açsanız bile balığın en ufak bir dokunuşunu hissedersiniz dolaştımı açmasıda bir dert
tatlı suda 0.10 numara misineyi bir defa taktırmıştım koparmak için uğraşırken iğne kırıldı
esneme olmadığı için misine sudan fırlamadı
naylon misineyle aynı şey başıma gelmişti bir defasında koparmak için çekerken iğnenin oradan koptu misine ve aşırı ednediği için kurşun sudan büyük bir hızla fırlayıp alnıma vurmuştu
çektiğim acıları ben bilirim
o yüzden örgü takıldımıda keser bırakırım suya kopmazsa
Bul
abiler çok güzel bilgiler .bende pahalı ama bir kez deneyeceğim bu mereti.çünkü vuruşları derinlerde daha çok hissetmek fikri süper bişey ya.
Bul
yıldırıms yazdı:örgü misina sağlamdır ama bir takıldımı tamam koparmak bir dert fiyatı çok yüksek
esneme olayı olmadığı için ne kadar çok açsanız bile balığın en ufak bir dokunuşunu hissedersiniz dolaştımı açmasıda bir dert
tatlı suda 0.10 numara misineyi bir defa taktırmıştım koparmak için uğraşırken iğne kırıldı
esneme olmadığı için misine sudan fırlamadı
naylon misineyle aynı şey başıma gelmişti bir defasında koparmak için çekerken iğnenin oradan koptu misine ve aşırı ednediği için kurşun sudan büyük bir hızla fırlayıp alnıma vurmuştu çektiğim acıları ben bilirim
o yüzden örgü takıldımıda keser bırakırım suya kopmazsa

Kaşların arasına domdom kurşunu değmiş. Büyük geçmiş olsun. Aynı şey benimde başıma gelmişti. Fakat benim kurşun yanımdaki aradaşın kafasını yarmıştı. allahtan bişi olmadı 1-2 dikişle halledildi olay. Aslında bu çok tehlikeli birşey çok dikkat etmek lazım, gerekirse takımı kesip atmak en doğsusu. Hiçbirşey canımızdan kıymetli değildir.
Bul
valla ben beden olarak kullanıyordum çelik sarma kamışa takmıştım arkadaşa verdim denize atcam derkerken kurşunu iki kayanın arsına geçmiş kamışa bir abandı çelik sama kamışı kırdı o gün bu gün kendimden başka kimseye kullandırmıyorum ama çokgüzel kullanmasını bilirsen

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Orgu misina yardimi lutfen Bahattin 15 3,525 05-10-2012, 18:53
Son Yorum: Uzun_ahmet
  örgü misina kalınlığı? TORÇUN 20 10,850 08-01-2012, 22:29
Son Yorum: bucalıfikret
  misinalar LeVrEkCi 55 15,051 07-05-2010, 19:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  En ince ve En Sağlam Misinalar Nelerdir ? mrs303 27 15,768 18-11-2008, 23:43
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi