Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14-15 Ekim 2011 Levrekçi-Ozan-Doktor Ereğli Balık Avı.
Kamil ILIPINAR yazdı:bencede önce bize sonra onlara Happyiki hafta öncede biz öyleydik Hi

Cümlemize de abi cümlemize AlkisSiyirdimSiyirdim
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Cümlemize de abi cümlemize AlkisSiyirdimSiyirdim

tabiki cümlemize bak onlar üç kişi iken biri kıyıda kalmış biz ise beşimiz birden teknede daha çok bize lazım gibi sanki Verwirrt
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Valla dostlar deniz çamurda olsa 4-5 mt lik dalgalarda olsa,denize açılamasakta ,sohbet muhabbet ortamı için Nihat ve Ozan dost ile her zaman oraya giderim

Güzel mesaj ve temennileriniz için teşekkür ederim ALLAH hepimizin dostluğunu daim etsin saygılar AlkisAlkisAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
keyifli bir beraberlik olmuş,kıyı balıkçılığının keyfi bambaşkadır hele hele marmarada çeşidin arttığını gördükçe...Alkis
Bul
Havanın bozuk olmasına rağmen yinede keyifli geçmiş...Birdahaki sefere daha iyi olur inşallah...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:bencede önce bize sonra onlara Happyiki hafta öncede biz öyleydik Hi

sizin oldugunuz hafta deniz çok rüzgarlıydı ama tehlikeli değildi,sadece eğer ip kopar yada çapa tararsa bottakiler için tehlikeli olurdu oda cep telefonu olmadıgı için..ozanla çıktıgımızda rüzgar çok kuvvetli değildi ama dalgalar çok büyüktü ve kırılan köpüklü dalgalardı yani sakata getirir batırabilirdi.zaten ozanla beraber bi batacağız ama bakalım ne zaman..
1-sarozda benzin bitti tam kıyıya yanaştık fırtına patladı 5 dakika önce hava patlasa yada benzin limanın dışında bitse bizde bitmiştik.
2-babamın tekneyle karades almaya gittik kıyya demir kazık sokmuşlar ozan teknenin önünde oturdugu için kafa batmış dolayısıyla demir kazık tekneyi kağıt gibi yırttı oldugumuz yere 30 cm suya battık Siyirdim
3-gittik yırtılan tekneyi kaldıraça kaldırıp benim ufak 4 metrelik tekneyi aldık açıldık ozan yine önde oturuyor tabii ben ozan faktörünü unuttugum için bunlar geliyor başıma şimdi anlıyorum Gulumsetekne kafadan dalga aldı ki 30 senedir tekne kullanırım kafadan su aldıgım nadirdir Siyirdim az daha batıyorduk..
bu gidişimizde dalgalar ciddi boyuttaydı ama bu sefer ozan faktörünü düşünerek full dikkat olarak sağsalim eve döndük Happy
Bul
Nihat (kr) olur da organizasyon için tekne ayarlayabilirse Ozan ve Erol (Fotokopici) faktörlerini de hesaba katalım o zaman..Siyirdim
Bul
Lakerda yazdı:Nihat (kr) olur da organizasyon için tekne ayarlayabilirse Ozan ve Erol (Fotokopici) faktörlerini de hesaba katalım o zaman..Siyirdim

evet abi mümkünse orta sağ sola bölüştürmek lazım Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:sizin oldugunuz hafta deniz çok rüzgarlıydı ama tehlikeli değildi,sadece eğer ip kopar yada çapa tararsa bottakiler için tehlikeli olurdu oda cep telefonu olmadıgı için..ozanla çıktıgımızda rüzgar çok kuvvetli değildi ama dalgalar çok büyüktü ve kırılan köpüklü dalgalardı yani sakata getirir batırabilirdi.zaten ozanla beraber bi batacağız ama bakalım ne zaman..
1-sarozda benzin bitti tam kıyıya yanaştık fırtına patladı 5 dakika önce hava patlasa yada benzin limanın dışında bitse bizde bitmiştik.
2-babamın tekneyle karades almaya gittik kıyya demir kazık sokmuşlar ozan teknenin önünde oturdugu için kafa batmış dolayısıyla demir kazık tekneyi kağıt gibi yırttı oldugumuz yere 30 cm suya battık Siyirdim
3-gittik yırtılan tekneyi kaldıraça kaldırıp benim ufak 4 metrelik tekneyi aldık açıldık ozan yine önde oturuyor tabii ben ozan faktörünü unuttugum için bunlar geliyor başıma şimdi anlıyorum Gulumsetekne kafadan dalga aldı ki 30 senedir tekne kullanırım kafadan su aldıgım nadirdir Siyirdim az daha batıyorduk..
bu gidişimizde dalgalar ciddi boyuttaydı ama bu sefer ozan faktörünü düşünerek full dikkat olarak sağsalim eve döndük Happy

Happy napacakmışsın o zaman adamım baş tarafa zayıf biri oturacakmış örnek:benim gibiHehe aman siz denizin tadını çıkarın sorun yaşamayın diyecem ama görünen o ki siz bişiler yaşıyorsunuz Smile hep böyle ufak tefek sorunlarla atlatılır hiç olmasın diyecem ama çok fazla iyimserlik olur deniz bu her saniye golünü yiyebiliriz Babybundan sonrakilerde ozana dalgıç elbisesi o dip tarftan gelsin Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,024 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,728 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 981 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,171 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,628 27-10-2015, 14:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,605 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 2,917 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 959 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 2,861 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi