Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çaça (Papalina) Tava
insanın karnı tok olsa bile sofrada göze ihtap edici süper eline sağlık birol.AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:insanın karnı tok olsa bile sofrada göze ihtap edici süper eline sağlık birol.AlkisSeerf

Teşekkürler Fikret Bey.Seerf
Bul
babam bugün gidecekti kepçeci aramaya hisar taraflarına Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:babam bugün gidecekti kepçeci aramaya hisar taraflarına Gulumse

Erken giderse bulur Nihat. Aslında biz mi kepçeci olsak acabaSmile Uzun saplı uzun torlu bir kepçe yeterli.
Bul
balıkoltası yazdı:Teşekkürler İsmail Bey.

Teşekkürler Erol Bey. Deneyin mutlaka. Değiyor uğraşmanıza inanın. Bu arada balıklar tek tek değil, 3 lü 4 lü börek gibi yeniyorSmile

Teşekkürler Murat. Vallahi benimde canım çekiyor, en kısa zamanda tekrar almam lazımSiyirdim

tamam deniyeceğim kepçeyle kulelide alabilirim herhalde.
Bul
birde bu balık senede hatta 2-3 senede bir 2-3 gün bullunuyor sonra istesekte zor.
2-3 sene evvel tesadüf almıştım 2 kg dan 1 kg anca çıkmıştı çocuklarla yemiştik ertesi gün tekrar istemişlerdi o kadar lezzetli bu balık.ama ızgarasınıda yap birol Gulumse
Bul
balıkoltası yazdı:Evet önce çaça yenir, sonra dansa başlanırSiyirdim

Kalın bir kamışın ucuna kepçeyi takan alıyorSmile tadı çok hoşuma gitti. acil çaça bulmam lazımSmile

Tavsiye ederim. Müthiş bir lezzet.

Sağol Uğur. Tadı damağımda kaldı en kısa zamanda tekrar bulmam lazım..
biz ne edecek burda deniz yok bişey yok ama bende yazın yayın kızartmalarını koymammı siteye görün sizSiyirdimHadiordanSiyirdimSiyirdim
tekrar afiyet olsun abimBobo
Bul
akşam yemeğimi yedim birol aradı,boğazda kepçeciye vur demişler adam öldürmüş kepçe dolu gelmiş,gel balık vereyim dedi hemen atladım arabaya gittim saolsun birol 3-4 kg balığı bocaladı torbaya,o ara kepçeci bir daldırdı canlı canlı çaçalar,resim çektim ama karanlık çıkmış.
eve geldik babamla ayıkladık ama zor işmiş babamla yarısından fazlasını ayıkladık kalanı dolaba koyduk yeter dedik.yemek yememiş olsak bu satte pişirip yerdik o kadar güzel göründü gözümüze balıklar.artık yarın akşama ızgara olacaklar.
birol teşekkürler sayende yiyecez çaçayı Seerfbu arada polisten dolayı reisin araba yolda kaldı fazla kalamadım geldik balıkları aldık kaçtık durumu oldu kusura bakma Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:akşam yemeğimi yedim birol aradı,boğazda kepçeciye vur demişler adam öldürmüş kepçe dolu gelmiş,gel balık vereyim dedi hemen atladım arabaya gittim saolsun birol 3-4 kg balığı bocaladı torbaya,o ara kepçeci bir daldırdı canlı canlı çaçalar,resim çektim ama karanlık çıkmış.
eve geldik babamla ayıkladık ama zor işmiş babamla yarısından fazlasını ayıkladık kalanı dolaba koyduk yeter dedik.yemek yememiş olsak bu satte pişirip yerdik o kadar güzel göründü gözümüze balıklar.artık yarın akşama ızgara olacaklar.
birol teşekkürler sayende yiyecez çaçayı Seerfbu arada polisten dolayı reisin araba yolda kaldı fazla kalamadım geldik balıkları aldık kaçtık durumu oldu kusura bakma Gulumse

Zargana için gittik Arnavutköy akıntı burnuna. Fakat zarganalar henüz gelmemiş. Önce çaçaların göçü vardı. 10 güne kadar çaçalar gidince zarganalar gelecek sanıyorum.
Nihat sana verdiğimiz kadarınıda suya hemen iade ettik, arkadaşın kovası ağzına kadar dolmuştu.Smile Kepçeciye 2 kepçe ver dedik adam 10 kg. balık çıkardıSiyirdim
ben aldım, arkadaşım aldı, sen aldın, arkadaşımın arkadaşı aldı..İnanılmaz bir olay gerçekten. Arnavutköyün heryeri tonlarca çaça kaynıyor. Suyun dibi görünmüyor. Kıpırdayamıyorlar resmen.
O da senin kısmetinmiş Nihat . Afiyet olsun Seerf. Araba zaten duramazdı öyle yol kenarında, sorun değil .
geri kalan balığıda bence yumurtalı tava yap. Sen pek tava yemiyorsun ama bu balığı mutlaka denemeni öneririm. Happy

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hamsi tava (ama bildiğinizden değil) MaVrUşGiL 142 19,893 29-01-2013, 00:53
Son Yorum: monawar
  midye tava BALIK and OZAN 14 3,840 13-06-2012, 14:08
Son Yorum: fish or die
  Yayın Şiş Tava... aygroup 34 8,861 15-08-2009, 09:27
Son Yorum: aygroup
  Gelincik Tava balıkoltası 30 6,496 16-06-2009, 00:54
Son Yorum: ufuktan26