Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangi balik daha lezzetlidir?
mangalda deniz çuprası ve gerçekten de tavada sardalya böyle çıtır çıtır kızaracak bol limon offffff SeerfSeerf gece gece canım çekti yaaaaaa
BİR AĞAÇTAN BİRMİLYON KİBRİT ÇIKAR !!!!

BİR KİBRİT BİRMİLYON AĞACI YAKAR!!!
Bul
Barış , tuzda sinarit de muhteşem bir lezzet Bobo Aslinda Ahmet abi doğruyu söylemiş ama damaktan beyne iletilenler bunlar Siyirdim Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Uzun_ahmet yazdı:şişte yayın ufffff Bobo
katılıyorum ahmet abi o yemeği yiyen bilir yav BoboBobo
Bul
tatlı su levrekleri yayından sonra tanıdığım en lezzetli talı su balıklarıBoboBobo
Bul
yalova tatar yazdı:herkes aynı fikirdedir mevsiminde balık mangalda olacak resimlerdeki gibi taze denizden mangala girecek.bide en son resimdeki gibi arap ın elinden yiyeceksin.unuttum bide tekir i mangal yap parnaklarınla beraber yersinSiyirdim

vala keyfinize diyecek yok ikinizde bir harikasınız yemede yanında yat.
Bul
hamsı mangalın ustune tanım mam balık karadenız olcak of of of.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
kısacası her balık zamanında güzel olur aslında,
mesela lüferi eylülde ye tadına doyulmaz ama mayıs lüferi saman gibi olur hiç tad alınmaz.
kalkan balıgıda öyle zamanında çok güzeldir zamanı değilse tabakta kalır yenmez.
ayvalıkta bir çupra yemiştim hiç tad alamamıştım geçen sene istanbulda aldık yaptık süperdi tadı.
her balık zamanında güzel demekki
Bul
mudanya yazdı:mevsiminde sardalyanın üzerine lezzet tanımam.
Faruk abi..balikllarin lezzeti ayri..sardalyanin apayri diye dusunuyorum
Bul
benim içinde fark etmes hepsi uyar.ama bir kere ahtopot salatası yedim akıllara zarar birşeydi ama ama artık yok sadece bir ere nasip olduMahcup 24 ocakta yakalarız belki süper olurSeerf
Bul
Her balığın mevsimine göre ve pişirilme tarzına göre kendine has lezzete sahip olduğu hususuna katılıyorum.Ama bunlardan birini yani ''tek geçerim'' diye nitelendirebileceğimiz balık deyince '' lüfer ızgara'' dedim ben.Unutulmaması gereken bir özellik de önümüze gelen balığın tüketildiği ortam.
Bunlardan biri : Burada ''kurufasulye istavrit'' bile lüfer gibi gitmişti..Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balik buzluga girince... Albatros-gr 63 10,834 11-05-2013, 19:50
Son Yorum: YaKaMoZ
  En çok hangi balık zevklidir ? Bektashi 111 20,364 29-09-2011, 14:48
Son Yorum: muhammed tr
  Hangi uyemizin gozu daha keskin? Albatros-gr 78 7,889 15-02-2009, 00:50
Son Yorum: LeVrEkCi
  ilk yakaladığınız balık kaşalot 43 9,400 03-01-2008, 23:01
Son Yorum: Tropheus