Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
greenpeace den istek var
mersinden bende gemiye bindim artık,herşeyin hayırlısı.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
gemilere bayılırım hem de boyle bi olayda hiç yanlız bırakmam bend e gemideyim
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu görüntülere bakınca savunulacak pek bişey bulamıyorum arkadaşlar yoksa her yazdığınız doğru olabilir ama kanun var öncelikle.

Şiddet kesinlikle yanlış! Elbette onaylanamaz!

Ben yasal durumu öğrenmek istiyorum. Bu dönemde ve bu bölgede av serbest mi?

Çünkü, balıkçılar yasal bir av yapıyorsa (Trol hâlâ yasaklanmadı!) eylemin yeri TBMM önü olmalı bence. Ve tüm kıyı şehirlerimizdeki meydanlar.

Çoğu ilkokul mezunu, ekmek peşinde balıkçıyla konuşabileceğiniz, ikna edebileceğiniz yer balıkçı kahvesidir. Denizde karşısına çıkarsanız, vereceği tepki budur! Yasayla kendine verilmiş hakkını koruyor çünkü!

Kullandıkları ileri teknoloji cihazlar, imalatçı Japonya'da yasak!! Devlet izin veriyorsa, balıkçı kullanır. Balık rezervlerini düşünüp avlanmaktan gönüllü vazgeçecek bilinçte bir halkımız olsaydı...

Bundan sonrası politikaya girer..
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
Bu resimlerde yaşil bir balıkçı gırgırı var ben o gırgıra binmiştim daha önceden bu gırgır av yasağı başlayınca kıbrıs taraflarına orkinoz avına gider zannedersem durum yasal amaaaa ne olur be kardeşim 1-2 sene hiç avlanma bölgeye giren yabancı av teknelerine savaş aç bi 2 yıllığına bölgeyi balık yönünden bakir kıl ne olur Bu işler derin devlet politikaları
Bul
Dostum, benim de söylemek istediğim bu! Devlet eliyle düzenleme getirilmeden gönüllülükle bu iş yürümez.

Amatörlere ceza kesme peşinde olan devletle bu iş olmaz. En önce, yasaları çıkaracak olanların bu korumaya inanması, uzmanlara kulak vermesi gerek. Bu yüzden eylemin adresi yanlış dedim. Yoksa, gereği açıkça anlatılan, birkaç çıkıntıya karşı da yasal yaptırım konan balıkçı, böyle bir yasağa uyar. Karaburun örneğini bunun için verdim. Balıkçı koruma olmazsa avlanamayacağını gördü. Karadeniz'de koruma sayesinde tekrar hamsi avlanmaya başlandı.

Ama henüz gönüllülükle eylem yapabilecek aşamaya gelmedi toplumsal bilincimiz. Yasal düzenleme ve kontrol şart maalesef!
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
Merhabalar,
Gemimizdeki kişi sayısı 7000'e yaklaştı. Akdeniz kampanyasına destek olan ve zaman zaman gözlerimizin dolmasına neden mesajlar yazan herkese teşekkür ederiz. Kampanyayı kazanacağımıza olan inancımız her gelen mesajla biraz daha pekişiyor, güçleniyor.
Kampanyaya henüz katılmayanlara ise acele edin diyoruz çunkü gemimizde sadece 3000 kişilik yer kaldı. Gemiye binmek için tıklayın.
Gemimiz şu anda Yunanistan açıklarında Akdeniz kampanyamızı tüm hızıyla sürdürüyor. Dört biliminsanının da katılımıyla bölgede dalışlar yapılıp haritalama çalışmasına devam ediliyor. Özellikle o bölgede yoğunlaşan muhteşem güzellikteki Poseidon Çayırları, turumuzun Yunanistan ayağının belki de en önemli bölümünü oluştruyor.
Turla ilgili güncellemelerimiz elbette devam edecek. Bizler biliyoruz ki Akdeniz?i kurtarmak ancak bu hazineyi paylaşan ülkelerin ortak çalışması ile mümkün.
Şimdi arkadaşlarınızı kampanyadan haberdar ederek Akdeniz'in kurtulma şansını arttırabilirsiniz. Linki zaten biliyorsunuz: www.bendegemideyim.com.
Hoşçakalın!

Greenpeace Akdeniz

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  istek yapıyom yalova tatar 8 3,742 20-08-2014, 17:05
Son Yorum: yaser2sultan
  ***önemli bir istek*** LeVrEkCi 19 3,220 22-11-2012, 17:15
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  istek pimpla 9 2,267 16-12-2010, 19:20
Son Yorum: mehnur
  Öneri,istek,eleştiri,ŞİKAYET yycolak 62 7,675 13-01-2010, 20:53