Yorumları: 16,360
Konuları: 492
en uzakta olan bendim gürhan benimde aklıma gelmedi değil oraları bi kolaçan etmek ama balık bulcam diye ordan oraya mahsusta açıklarda dolaştım irilerini bulayım diye keşke gelseymişim tlf no vereyim 05333460521-05059507152 tlf larım her daim açık kime lazımsam beni arayabilir
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Güzel vakit geçirmişsiniz. Balık tutan da baya var oralarda demek ki çinekop bol.
Bizde beklemedeyiz. Yapraklar tek tük görünüyor ama henüz baba çinekoplar gelmedi

Size rastgele
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
yalova tatar yazdı:levrekci yazdı:yaww eren şu 2.organizasyonu yalovada yapacak yer varmı çadır kurup 1 gece kalabilecegimiz ne dersin ona göre yer arıyacagız yalova istiyoruz çünkü bursa istanbul yalova narlı herkesin gelebilecegi orta yer olmaz buralara uymaz dersen yer arıyacagız ne dersin
nihat yer çok onu ayarlarız doktorun merasının orası çok uygun gürhan biliyor orasını elektirik sorun olmaz sandal sorun olmaz jenaratör var bende 3 adet sandal var iş durumuna göre sizlerden en fazla 8 saat ayrı kalırız yeterki karar verilsin organizasyon için
bır karar verecez bakalım bu gün biraz mod olan arkadaşlar vardı konusulmadı bundan sonra karar verırız herhalde
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
andrail gail yazdı:gürhan bizim buranın rüzgarı alışkanlık yapar adama valla yine yapmışsın yapacagını tebrikler.akşam üzeri bende ordaydım kimseler yoktu balık dahi.rüzgar ben ve oltam yani tam takır bize bişi bırakmamışsın dostum.iyi ortam olmuş arkadaşlara saygılar.
Teşekkürler Osman. Dediğin gibi bu aralar Yalovayı komşu kapısı yaptık.
Bilseydim senin akşam geleceğini bir kac tanesini denize geri bırakırdım
yalova tatar yazdı:en uzakta olan bendim gürhan benimde aklıma gelmedi değil oraları bi kolaçan etmek ama balık bulcam diye ordan oraya mahsusta açıklarda dolaştım irilerini bulayım diye keşke gelseymişim tlf no vereyim 05333460521-05059507152 tlf larım her daim açık kime lazımsam beni arayabilir
Tamamdır.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
afala yazdı:yalova tatar yazdı:levrekci yazdı:yaww eren şu 2.organizasyonu yalovada yapacak yer varmı çadır kurup 1 gece kalabilecegimiz ne dersin ona göre yer arıyacagız yalova istiyoruz çünkü bursa istanbul yalova narlı herkesin gelebilecegi orta yer olmaz buralara uymaz dersen yer arıyacagız ne dersin
nihat yer çok onu ayarlarız doktorun merasının orası çok uygun gürhan biliyor orasını elektirik sorun olmaz sandal sorun olmaz jenaratör var bende 3 adet sandal var iş durumuna göre sizlerden en fazla 8 saat ayrı kalırız yeterki karar verilsin organizasyon için
bır karar verecez bakalım bu gün biraz mod olan arkadaşlar vardı konusulmadı bundan sonra karar verırız herhalde
doktorla yazıştık gerekli araştırmayı yapacak saolsun jandarmaylada bi konuşacak her türlü riski düşünelim dedik ne olur ne olmaz ona göre ayrıntıları oktaya bildirip sorun yoksa 2.organizasyonu temmuzda yaparız tekne ilk etapta gerek kalmaya bilir yada duruma göre gece kıyıdan gündüz tekneyle takılınır bakalım güzel bişey yapacagız artık
Çımariva yazdı:Güzel vakit geçirmişsiniz. Balık tutan da baya var oralarda demek ki çinekop bol.
Bizde beklemedeyiz. Yapraklar tek tük görünüyor ama henüz baba çinekoplar gelmedi
Size rastgele
Teşekkürler Hüseyin. Balık şu sıra pek bol değil ,galiba geliyorlar artık sizden tarafa.
levrekci yazdı:afala yazdı:yalova tatar yazdı:levrekci yazdı:yaww eren şu 2.organizasyonu yalovada yapacak yer varmı çadır kurup 1 gece kalabilecegimiz ne dersin ona göre yer arıyacagız yalova istiyoruz çünkü bursa istanbul yalova narlı herkesin gelebilecegi orta yer olmaz buralara uymaz dersen yer arıyacagız ne dersin
doktorla yazıştık gerekli araştırmayı yapacak saolsun jandarmaylada bi konuşacak her türlü riski düşünelim dedik ne olur ne olmaz ona göre ayrıntıları oktaya bildirip sorun yoksa 2.organizasyonu temmuzda yaparız tekne ilk etapta gerek kalmaya bilir yada duruma göre gece kıyıdan gündüz tekneyle takılınır bakalım güzel bişey yapacagız artık
Süper olur yaw. Heyecan yaptı bak şimdi. Uyku da uyutmaz bana bu haber

)))
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
daha temmuza var yaww heyecana gerek yok

2.organizasyon 1. kural herkes yanında balık kraker getirecekkkkk hehehe
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
yalova grubu olarak bizde elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya hazırız diğer arakadaşlar adınada konuşabilirim kimseninde itiraz etceğini sanmıyorum