Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr olta,paragat, sirti
ihtiyara bak ihtiyara.neredeyse üç gün ardı ardına balığa gidiyor.ne olta bırakıyor ne sırtı ne paragat.bir dünya balık.bir dolu keyif.bir dolu meşakkat.gece belli değil gündüz belli değil ......i h t i y a r . . .Hi
ben şaşırdım da şaşırmayanlarıda şaşırmaya davet ediyorum.Baby
sevgili farukcum;ellerin dert görmesin,her şey mükemmel.balıklar harika.neredeyse bütün kışın acısını çıkartmışsın.tavuk konusuda şimdilik bitmiş inşallah devam eder.bu arada bende yakında yumurtlamaya başlayacağım galiba.öyle hissediyorum.Siyirdim
afiyet şeker olsun farukcum.adnan kardeşede hürmetler.teşekkürler.Alkis
Bul
Yeni meran bereketlenmeye başlamış maşallah,bundan sonra daha keyifli avların olacak inşallahAffetmelenur burdada kendini göstermeye başladı dönüşde silikon sahteyle peşlerine düşmeyi düşünüyorumGulumseBereketli afiyet olsun FarukSeerfAdnanada selamlar.
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Faruk 3 te 3 olmuş.Biz daha siftah yapamadık yok oğlanın sınavları yok bitmeyen düğünlerHadiordanRolleyes,ayın 15 şinden sonrada memleket yolları görünüyor,ondan sonra artık oltaları ıslatırızAffet
[Resim: 4hg03.jpg]
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:YApma Nihat, sattın iki dakikada levreğiSiyirdimHappySiyirdim

levrekten lezzetliydi bahadır bu konuda ciddiyim,kolyozun ızgarasının bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmezdim tavsiye ederim,kesinlikle fleto yapıp zeytinyağında bekletip yenirse harika oluyor.Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:SiyirdimHappytamam Murat sorun yok..bende ozellikle espri olsun diye yazdim
bu arada adminin uzerine fazla gitme..ama yazdiklarinda haklisin...levrek raporundas kolyos..Siyirdim..bir odalari var...hapis yani oraya atiyorlar insaniHadiordan
benim siftahim var...Siyirdim

dedikoducular siziii,tutunda görelim kolyozları Siyirdimısınma turları bitti artık maça çıkıyorum haberiniz ola Seerf
Bul
yycolak yazdı:ihtiyara bak ihtiyara.neredeyse üç gün ardı ardına balığa gidiyor.ne olta bırakıyor ne sırtı ne paragat.bir dünya balık.bir dolu keyif.bir dolu meşakkat.gece belli değil gündüz belli değil ......i h t i y a r . . .Hi
ben şaşırdım da şaşırmayanlarıda şaşırmaya davet ediyorum.Baby
sevgili farukcum;ellerin dert görmesin,her şey mükemmel.balıklar harika.neredeyse bütün kışın acısını çıkartmışsın.tavuk konusuda şimdilik bitmiş inşallah devam eder.bu arada bende yakında yumurtlamaya başlayacağım galiba.öyle hissediyorum.Siyirdim
afiyet şeker olsun farukcum.adnan kardeşede hürmetler.teşekkürler.Alkis

yaşı genç abi benim dediğim balıkçılığı bitmiş dedim yoksa gezmeye hergün çıkar insan tekneyle Siyirdimanca gezer melanur tutar gelir işte Hehe
Bul
abi çok güzel balıklar..bizleri çok mutlu ediyorsun bu görüntülrle..avlarının bol balıklı geçmesini dilerim..saygılar.
Seerf
Bul
faruk abi güzel avlarının devamını dilerim.çok güzel balıklar,maşaallah.görüntüler süper...
Bul
faruk abi tekne ile yapılacak tüm av şekillerini yapmışsınız umarım istenilen düzeyde bir av olmuştur.balık bu aralar nazlı sanırım,balık avı sizin meralara göre biraz kısır olmuş Smiledaha bollarına inşallah abicim rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Maşallahın var faruk abi bereketli olsunGulumse Arap görse bu balıkları beyaz olur.SiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,106 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,356 27-11-2015, 00:07
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,121 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,069 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,144 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,362 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 2,764 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 2,823 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,091 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,774 27-10-2014, 16:19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi