Yorumları: 7,454
Konuları: 123
efese yazdı:bahadır kardeşim öncelikle eline sağlık , bir av raporu herhalde ancak bu kadar ayrıntılı ve akıcı anlatılır.her türlü zorluğa ve yorgunluğa rağmen ödülünüde almışsın tebrikler
Sevgili Nadir,
Beğenmenize sevindim. Ayrıntıları seviyorum. Çok değer verdiğim büyüklerimden hep ayrıntılar sayesinde öğrenmişimdir. Bende bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum. Diğer türlüsü fotoğraf bakmak oluyor, internette fotoğraf çok
Sizlere de keyifli avlar diliyorum.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Albatros-gr yazdı:her yonu ile 4 dortluk raporlar..avlar..pasalar..
tebrikler ve tesekkurler Bahadir
bu isi iyi beceriyorsun...
daha da bollarina
rastgele
Sevgili Faruk abi,
Teşekkür ederim. Levrek peşinde olmak başka bir duygu.
Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
orhanekmekci yazdı:Tek kelimeyle tebrikler Bahadır
bu avcılık türü bana göre değil
hele hele böylesi havada.Herşeyiyle mükemmel avcılık bir o kadarda mükemmel sunum
inşallah en yakın zamanda gönlündeki paşaları yakalaman dileğimle.Rastgele.
Sevgili Orhan abicim,
Çok teşekkür ederim. Açıkçası şartlar ciddi zor. Bende şu zamanlarımı değerlendiriyorum

İleride daha hafif avlara nasılsa döneceğiz. Sunum konusunda hep konuştuğumuz gibi amaç bu avla ilginenlere faydalı bilgiler aktarabilmek. Bu keyfe ortak edebildiysem ne mutlu bana.
Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlar...
İzmir'e gelince bekliyorum ofise.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Gereken tüm yorumlar yapılmış zaten hepsine katılmamak elde değil.
Bana alkışlamak kaldı..