Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levrek Hikayeleri
efese yazdı:bahadır kardeşim öncelikle eline sağlık , bir av raporu herhalde ancak bu kadar ayrıntılı ve akıcı anlatılır.her türlü zorluğa ve yorgunluğa rağmen ödülünüde almışsın tebrikler

Sevgili Nadir,
Beğenmenize sevindim. Ayrıntıları seviyorum. Çok değer verdiğim büyüklerimden hep ayrıntılar sayesinde öğrenmişimdir. Bende bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum. Diğer türlüsü fotoğraf bakmak oluyor, internette fotoğraf çok Wink
Sizlere de keyifli avlar diliyorum.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Albatros-gr yazdı:her yonu ile 4 dortluk raporlar..avlar..pasalar..Alkis
tebrikler ve tesekkurler BahadirSeerf
bu isi iyi beceriyorsun...Alkis
daha da bollarina
rastgele

Sevgili Faruk abi,
Teşekkür ederim. Levrek peşinde olmak başka bir duygu.
Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bu işin keyfi yani amatör balıkçılığın tüm çilesi vede agresifliği hepsini muhteşem şeklide anlatmak ve dramatize etme konusunda bir numarasınız Smile AlkisAlkis
Önünüzde 90 saygıyla eğiliyorum efendim.
Muhteşemsiniz AlkisSeerf

İltifatlarınız beni utandırmıştır. Güzellik, güzeli gören/görebilen gözlerinizdedir.
Sevgi ve selamlarımla MavruşumWinkSeerf

Bul
Hamido yazdı:Valla sizi böyle görünce.AlkisAlkis
Senden balıkçı olmaz dedim.Hadiordan (Yani benden)
O gazla kendimi deniz kenarına attım. Çalışmalara başladım.SmileSeerf

Estağfurullah sevgili Hamido Bey. HEpimiz birer amatör olma çabasında olan kişileriz. Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...

Bul
orhanekmekci yazdı:Tek kelimeyle tebrikler BahadırAlkisbu avcılık türü bana göre değilSiyirdimhele hele böylesi havada.Herşeyiyle mükemmel avcılık bir o kadarda mükemmel sunumAlkisinşallah en yakın zamanda gönlündeki paşaları yakalaman dileğimle.Rastgele.

Sevgili Orhan abicim,
Çok teşekkür ederim. Açıkçası şartlar ciddi zor. Bende şu zamanlarımı değerlendiriyorumWink İleride daha hafif avlara nasılsa döneceğiz. Sunum konusunda hep konuştuğumuz gibi amaç bu avla ilginenlere faydalı bilgiler aktarabilmek. Bu keyfe ortak edebildiysem ne mutlu bana.
Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlar...

İzmir'e gelince bekliyorum ofise.

Bul
Bahadır Sarıca yazdı:İltifatlarınız beni utandırmıştır. Güzellik, güzeli gören/görebilen gözlerinizdedir.
Sevgi ve selamlarımla MavruşumWinkSeerf

Gerçekler insanı utandırmaz Wink sadece mütevaziliğe yöneltir Alkis ki o sizde mevcuttur. Sevgi sizden saygı bizden efendim Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Bahadır çok güzel bir rapor ,ellerine sağlık.Bir o kadar da güzel av yapmışsın,tebrikler.AlkisAlkis Azimle o havada ve dalgada levrekler de fena değil.Daha da irileri gelecektir.Afiyet olsunGulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Gereken tüm yorumlar yapılmış zaten hepsine katılmamak elde değil.
Bana alkışlamak kaldı..Gulumse

AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Son alikoyulan levrek Bahadır Sarıca 19 3,201 25-12-2014, 17:09
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Levrek için Şeytan Oltası Türevi Bahadır Sarıca 45 12,781 10-04-2014, 01:06
Son Yorum: mertugurlu
  Levrek Süpürgesi (Barchino) Bahadır Sarıca 66 19,687 10-02-2014, 20:50
Son Yorum: ersin1sarac
  Levrek Şemsiyesi (Alabama/Umbrella rig) Bahadır Sarıca 21 7,253 20-12-2013, 16:32
Son Yorum: Sensei1903
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 7,863 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Öğreti - levrek Bahadır Sarıca 36 4,864 27-02-2013, 00:37
  Levrek Şemsiyesi ile ilk levrek avı Bahadır Sarıca 29 5,577 08-02-2013, 14:18
Son Yorum: Cihan Deniz
  LEVREK AVINDA RENK ETKİSİ ve SAHTE BALIK RENGİ SEÇİM KOŞULLARI Bahadır Sarıca 32 30,054 06-01-2013, 04:00
Son Yorum: Umit KsK
  At-Çek Levrek avı / Paşa çağırdı Bahadır Sarıca 59 11,722 17-12-2011, 09:49
Son Yorum: Ege
  Silikonlu Levrek Çaparisi Bahadır Sarıca 44 7,715 23-09-2011, 15:36

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi