Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANTALYA'da Sırtı ALTAYLI 3-12
efese yazdı:manzarada balıklarda güzel , elinize sağlık
Nadir manzara muhteşemdi. Güneş denizin içinden ve yanar top gibi doğdu. Hele son hali tıpkı sepetli Balon gibiydi. Yaşamak lazım anlatması zor76
Bul
ALTAYLI yazdı:Nadir manzara muhteşemdi. Güneş denizin içinden ve yanar top gibi doğdu. Hele son hali tıpkı sepetli Balon gibiydi. Yaşamak lazım anlatması zor76

Alanyada olmak vardı be. Şimdi bile sıcaktır oralar. Abi ben o denizin rengine hastayım. Lacivertimsi bir renk ama ne güzel bir renk. Güneş akşam üzerine düşüyor kızılla mavinin birleşimi. Vay vay vay. Genç olup aşık olasım geldi Smile hanım duymasın Siyirdim
Bul
Tebrikler Ercan abi.
Kaçanda, iyi heyecan olmuştur.
Daha bereketlilerine. Ağlatmadan afiyet olsunWinkAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
nihatkr yazdı:Alanyada olmak vardı be. Şimdi bile sıcaktır oralar. Abi ben o denizin rengine hastayım. Lacivertimsi bir renk ama ne güzel bir renk. Güneş akşam üzerine düşüyor kızılla mavinin birleşimi. Vay vay vay. Genç olup aşık olasım geldi Smile hanım duymasın Siyirdim
Niko Alanya'yı bende çok severim ama ben Antalya'da Kundu Oteller bölgesindeyim. Buraları uçmuş ve uçmaya devam ediyor. Bu arada aşk maşk aman haNayirolamaz kuyruğunu titretirler görürsün gönünü. Eşinden bide dayak...Onun için sen boş ver gel balığa olan sevdamızdan doğa aşkından söz edelim abisiBobo Şaka olduğunu biliyorum ve ben de sana katılıyorum
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Ercan abi.
Kaçanda, iyi heyecan olmuştur.
Daha bereketlilerine. Ağlatmadan afiyet olsunWinkAlkisSeerf

Bahadır hiç ağlatırmıyım Seerfayıp ettin. Ancak ben tekini bile almadım. Bu arada kaçan değil, rapalamı alıp giden oldu. Eğer çıkrığım ile çekiyor olsaydım o şimdi fotolarda olurdu. Doğrusu vin dedi gittiRolleyes
Bul
arkadaşlar palamut ile orkinos arasındaki en belirgin fark orkinosun alt kısımlarda noktalar vardır ve üst yüxgaci üçgen şeklindedir,palamutta ise yüzgeçler kuyruga doğru uzar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Nihat teşekkür ederim sıkça karıştırılan bu türler için çok net açıklama olmuş. Resimleri arşive çakıp bu konuyu gündemde tutmalı ve isteyen arkadaşlarımız oradan bilgilenmeli diye düşünüyorum. Benim çektiğim benekli paylaştığın fotodakinin bire bir aynısı. Çok teşekkürlerAlkisAlkis
Bul
sahtelere yazik olmusSnifsinf Ercan abi ..ama olsun....
2.foto cok guzelAlkis..gunesin o saatine bayiliyorum..o saatte denizde olmaktan guzel bir sey yok...
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar palamut ile orkinos arasındaki en belirgin fark orkinosun alt kısımlarda noktalar vardır ve üst yüxgaci üçgen şeklindedir,palamutta ise yüzgeçler kuyruga doğru uzar.

benim derdim palamut ve yazılıyı karıştırmak değil tombik ile yazılı nasıl ayırt edilir bendeki deert oSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bereketli olsun ercan abi Akdenizdede güzel bir av olmuş.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,592 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,207 07-10-2013, 17:08
  Albatros-gr paragat-sirti 1-0 Albatros-gr 22 3,607 28-09-2013, 15:57
Son Yorum: Cahit Acun
  Tek başıma yaptıgım ANTALYA organizasyonu... YaKaMoZ 23 3,314 30-06-2013, 13:27
Son Yorum: YaKaMoZ
  Albatros -gr sirti avi Albatros-gr 30 4,318 17-05-2013, 20:34
Son Yorum: Salih Reis
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 6,771 06-05-2013, 08:39
  antalya hüsranı yılgın 13 2,146 18-03-2013, 18:18
Son Yorum: LeVrEkCi
  Albatros-gr paragat & sirti Albatros-gr 33 4,244 11-10-2012, 21:59
Son Yorum: Albatros-gr
  olta-paraketa-sirti bereketi makineci 40 4,708 28-09-2012, 12:59
Son Yorum: bucalıfikret
  cumartesi sirti bereketi makineci 48 4,902 13-09-2012, 00:25
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi