18-10-2011, 22:23
internet bağlantım olmadığından biraz cevap geç oldu ama kusura bakmayın..iki arkadaşımla çok güzel anlar yaşadım..çok güzel bir balık kaçırdım.kıyıdan zevkli avlar yaptık,taki boru kurdumuz bitene kadar..çok güzelbir yem.bir dahakine 50 paketle gitmek gerekecek..olsun herşey çok güzeldi,su bulanık olmasa idi dalacak ve güzel balıklar çıkaracaktık sudan.2.gün denize çıktık aslında çıkalımmı çıkmayalımmıdedik ama motoru tekneye tamıştıkçıkalım dedik sonunda..deniz açıklarda kabarmış vaziyette idi..çaparide istavrit boldu.sadece yemeklil balığımızı tuttuk..çapariye gelen izmaritlerle önce limaanda,sonra fenerde levreğe baktık..nihat abi levreği kaçırdı limanda..limanın üzerindeki at çek yapan adamda dün 4 levrek aldım deyincede iyicede gaza geldik..sıkıldık sonunda başkada balık vurmadı..fenere geldik oradada bir tekne vardı bizden başka yakın zamanda çok iri levrek ve sinarit aldık deyince biraz umutluca beklemeye başladık..hava iyice kudurmaya başladı bizde döndük..çok üşümüştük..doktorcum çayı demlemiş bizievde bekliyordu..güzel bir minekop yakalamış kıyıdan..o akşam fena içtik taze mısır ununda kızrtılmış istavritlerle..bana durmadan şarkı söylettiler..dostlarla görüştük arada..çok zevkliydi..sabahda erkenden hazırlanıp yola çıktık..hava dahada kötüleşmişti..ama eve geldiğmde kafam dağılmış rahatlamıştım..çok teşekkürler herşey için nihat ab..doktorcuğum sanadaa çok teşekkürler dostluğun için..saygılar..