germoyaist yazdı:herkese selamlar verdiğiniz bilgiler çok güzel bu günlerde nerlerde balık daha fazla olur bende daha yeni başladım sayılır balık tutmaya birde malzemeleride söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler herkese iyi gecler
Teşekkürler Kemal bu ara olan balık malesef artık yok geçen haftalar da yoğun sardalya hamsi istavrit vardı bu günlerde kayıplara karışmış gibiler sanki, bu avda çapari kullandım. Çapari bedeni 0.26 köstekler 0.25 beyaz çapari ile avlandım, kurşun olarakta 150 gram surf kamış kullanıyorum ve surf makina aşağıda kamışa ne kadar yüklendiğimi görebilirsin sanıyorum, kış'ın yapmış olduğumuz açık atış yarışmasından bir kare sunuyorum .. Rastgele sana hayırlı ramazanlar
FuRkAn * yazdı:Teşekkürler Kemal bu ara olan balık malesef artık yok geçen haftalar da yoğun sardalya hamsi istavrit vardı bu günlerde kayıplara karışmış gibiler sanki, bu avda çapari kullandım. Çapari bedeni 0.26 köstekler 0.25 beyaz çapari ile avlandım, kurşun olarakta 150 gram surf kamış kullanıyorum ve surf makina aşağıda kamışa ne kadar yüklendiğimi görebilirsin sanıyorum, kış'ın yapmış olduğumuz açık atış yarışmasından bir kare sunuyorum .. Rastgele sana hayırlı ramazanlar
Kışın uzak atış yarışması yapıyorsunuz ve benim haberim yok Aranızda eğlenmişinizdir şampiyonunuz kimse gelsin karşıma
H.A.R.U.N yazdı:Kışın uzak atış yarışması yapıyorsunuz ve benim haberim yok Aranızda eğlenmişinizdir şampiyonunuz kimse gelsin karşıma
Eyvah! yakalandık, bizde sana misafirliğe gelecektik ama seni bulamadık artık haftaya reis kilyosa gideceğiz sende gel kumda yarışma yapacağız 3 hakkımız var bakalım kim kimi geçecek