06-12-2009, 20:58
Tebrikler.Boş dönmekten iyidir.Temiz hava ve deniz kokusu yeter
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
08 12 09 aksam avı
|
06-12-2009, 20:58
Tebrikler.Boş dönmekten iyidir.Temiz hava ve deniz kokusu yeter
![]()
07-12-2009, 10:05
orhanekmekci yazdı:Fuat,bu havada balığa çıkman Cok tesekkurler Orhan Abı Daha bolları sızlerın olsun Saygılarımla,
07-12-2009, 10:06
LeVrEkCi yazdı:fuat balık olmasade tuttugun balıkları salmak o zevki yaşamak bile insana yeter, Cok tesekkurler Nıhat abı Daha bolları sızlerın olsun Saygılarımla,
07-12-2009, 10:08
ANTALYALI07 yazdı:fuat abi taktik gerçekten süpermiş,hava şartları ve makinenin azizliği avın kısa sürede bitmesine sebep olmuş,en azından iyot almış ve stresinizi denize atmışsınız.daha bol balıklı avlar dilerim.rastgele. Cok sagol Aytekın bey Daha bolları sızlerın olsun Saygılarımla,
07-12-2009, 10:10
bucalıfikret yazdı:eline sağlık stresini atmışın tebrikler daha büyüklerine rast gele. Cok sagol Fıkret Abı Stresımızı attık Daha bolları sızlerın olsun Saygılarımla,
07-12-2009, 10:12
ANTALYALI07 yazdı:tabiki hüseyin abi,bir gün mutlaka tanışacağız,sadece vakitlerimizi ayarlayamıyoruz,geçen 1-2 hafta önce tansel abiyle buluşacaktık son anda tansel abinin acil bir işi çıkınca tanışamadık,bir gün yine kararlaştırırız,fuat abide gelir zamanı olursa tanışırız,inşallah.neden olmasın. Aytekın Bey Zaman ayarlamasını yapalım en kısa surede Tansel bey e de bılgı verelım yapalım bır balık avı Saygılarımla,
07-12-2009, 10:16
thunderbolt yazdı:Av güzel ama makine kötü olmuş Sagol Nedım Abı Şu buyuk sargozlar yakalaması zor ama yakalayan ustalar cok nasılsa bır gun takılır oltamıza Evet cok kotu bır durum oltanın vıdası dustu ama yaptırdım carsamba gunu nobetteyım yıne denemesını yapacam Daha bolları sızlerın olsun Saygılarımla,
07-12-2009, 10:17
yapalım fuat abi,ben genelde haftasonları izinli oluyorum.bir cuma akşamı ayarlayıp,gidebiliriz.saygılar.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
07-12-2009, 10:18
HAŞİM77 yazdı:Fuat balık azda olsa güzel bir geçirmişsin. Zaten bendede öyle bir aksilik oluyor hiç eksiksiz gitsem balık olmuyor. Balık olsa makine problem çıkarıyor bende kısmet bu kadarmış deyip kafamı dinliyorum. Cok sagol Hasım abı Aynen katılıyorum hava sartları takımlar tam olur bu seferde balık olmuyor Daha bolları sızlerın olsun Saygılarımla,
07-12-2009, 10:20
yycolak yazdı:ellerine sağlık fuatcım Cok sagol Yalcın abı Daha bolları sızlerın olsun Saygılarımla, |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|