Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir paragat=bir tavalik
HIDIR yazdı:abicim seninle ne yapıcaz bilmiyorum ben bir ege hayranı olarak senin raporlarını görünce inan bir acayip oluyorum bu sene kriz nedeni ile ege tatili yapamadım ama sen o güzel raporlarına devam et HARİKASIN AlkisSeerf
cok tesekkur ederim Hidir,bu sene bende tatile gidemedim,kismet...ne yapalim saglik olsun...bizim tatilde ikinci bahara kaldiSiyirdim
sizlerede rastgele
Bul
Abi tebrikler , enteresan ve güzel çeşit yapmışsın Alkis Lüfer beni de şaşırtmadı desem yalan olur.Paragat avlarını bilmediğim için duran takımda lüfer çok tuhaf geldi Hi Kafa sallattırmamak için çok acele çekiyoruz halbuki , hakikaten afalladım ; tüm bilgiler iptal SiyirdimAfiyet şeker olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Faruk abicim daha niceleri rastgele Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
thunderbolt yazdı:Abi tebrikler , enteresan ve güzel çeşit yapmışsın Alkis Lüfer beni de şaşırtmadı desem yalan olur.Paragat avlarını bilmediğim için duran takımda lüfer çok tuhaf geldi Hi Kafa sallattırmamak için çok acele çekiyoruz halbuki , hakikaten afalladım ; tüm bilgiler iptal SiyirdimAfiyet şeker olsun Seerf
daha evvelde,galiba Birol`a yazmistim....agustos 15ten sonra,paragatlarda ,azda olsa bir-iki lufer aliyorum..
luferin sirtide cekilisi cok riskli,ozellikle tekneye alirken...deliriyor..
fakat paragatta oyle degil,paragat tutulduktan sonra,paragatta elastikiyet var,ne tarafa cekse o tarafa gidiyor,ve onu yeniden geri cekiyor..bu hareket tutulduktan sonra 4-5 defa oldugunda balik zaten yoruluyor...
bilgiler iptal degil...sadece paragatta farkli durum,unutmadan soyliyeyim,taze mamuna gelik...paragatta tutulan bir baliga gelik degil..
sizlerede rastgele
Salih Reis yazdı:Faruk abicim daha niceleri rastgele Alkis
tesekkurler Salih ,sizlerede rastgele
Bul
Faruk tebrikler Alkis Lüfer iyi düşmüş valla.Afiyet olsun Seerf
Bul
bereketli olsun faruk abi darısı bizim başımıza saygılar... site sakinlerinede slm olsun..
Bul
Abi mamuna gelmesi bile benim için yeni bir bilgi , teşekkürler Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Faruk abi beni sen çok heveslendiriyorsun yaa.. Birde ege yi çok özledim. Nasipse ilk fırsatta foca ve çandarlıda olucam..... Şu balıkların güzelliklerine bakın yaaa. Maşallah... Ellerine sağlık Faruk abi .......Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
ufuktan26 yazdı:Faruk tebrikler Alkis Lüfer iyi düşmüş valla.Afiyet olsun Seerf
tesekkurler Hocam..bu arada hosgeldin,ozlettin kendini..sizlerede rastgele
claver_35 yazdı:bereketli olsun faruk abi darısı bizim başımıza saygılar... site sakinlerinede slm olsun..
tesekkurler Fahrettin..sizlerede rastgele
Krizoberill yazdı:Faruk abi beni sen çok heveslendiriyorsun yaa.. Birde ege yi çok özledim. Nasipse ilk fırsatta foca ve çandarlıda olucam..... Şu balıkların güzelliklerine bakın yaaa. Maşallah... Ellerine sağlık Faruk abi .......Alkis
tesekkurler Ahmet,en kisa zamanda o guzel yerlerden bol balikli raporlarini bekliyoruz..rastgele
Bul
Faruk abi lüferin çok yakışıklıymış, iyi de poz verdirmişsinGulumse
Bereketli olsun, nasibi gene almışsın.
Afiyetler...Rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,502 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,399 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,126 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros gr Poyraza ragmen paragat Albatros-gr 21 2,932 06-09-2014, 14:34
  Albatros-gr Olta+Paragat... Albatros-gr 16 3,487 27-08-2014, 01:01