Yorumları: 25,969
Konuları: 290
HIDIR yazdı:abicim seninle ne yapıcaz bilmiyorum ben bir ege hayranı olarak senin raporlarını görünce inan bir acayip oluyorum bu sene kriz nedeni ile ege tatili yapamadım ama sen o güzel raporlarına devam et HARİKASIN 

cok tesekkur ederim Hidir,bu sene bende tatile gidemedim,kismet...ne yapalim saglik olsun...bizim tatilde ikinci bahara kaldi

sizlerede rastgele
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Abi tebrikler , enteresan ve güzel çeşit yapmışsın

Lüfer beni de şaşırtmadı desem yalan olur.Paragat avlarını bilmediğim için duran takımda lüfer çok tuhaf geldi

Kafa sallattırmamak için çok acele çekiyoruz halbuki , hakikaten afalladım ; tüm bilgiler iptal

Afiyet şeker olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Faruk abicim daha niceleri rastgele
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
thunderbolt yazdı:Abi tebrikler , enteresan ve güzel çeşit yapmışsın
Lüfer beni de şaşırtmadı desem yalan olur.Paragat avlarını bilmediğim için duran takımda lüfer çok tuhaf geldi
Kafa sallattırmamak için çok acele çekiyoruz halbuki , hakikaten afalladım ; tüm bilgiler iptal
Afiyet şeker olsun 
daha evvelde,galiba Birol`a yazmistim....agustos 15ten sonra,paragatlarda ,azda olsa bir-iki lufer aliyorum..
luferin sirtide cekilisi cok riskli,ozellikle tekneye alirken...deliriyor..
fakat paragatta oyle degil,paragat tutulduktan sonra,paragatta elastikiyet var,ne tarafa cekse o tarafa gidiyor,ve onu yeniden geri cekiyor..bu hareket tutulduktan sonra 4-5 defa oldugunda balik zaten yoruluyor...
bilgiler iptal degil...sadece paragatta farkli durum,unutmadan soyliyeyim,taze mamuna gelik...paragatta tutulan bir baliga gelik degil..
sizlerede rastgele
Salih Reis yazdı:Faruk abicim daha niceleri rastgele 
tesekkurler Salih ,sizlerede rastgele
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Faruk tebrikler

Lüfer iyi düşmüş valla.Afiyet olsun
Yorumları: 433
Konuları: 0
bereketli olsun faruk abi darısı bizim başımıza saygılar... site sakinlerinede slm olsun..
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Abi mamuna gelmesi bile benim için yeni bir bilgi , teşekkürler
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 795
Konuları: 8
Faruk abi beni sen çok heveslendiriyorsun yaa.. Birde ege yi çok özledim. Nasipse ilk fırsatta foca ve çandarlıda olucam..... Şu balıkların güzelliklerine bakın yaaa. Maşallah... Ellerine sağlık Faruk abi .......
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
ufuktan26 yazdı:Faruk tebrikler
Lüfer iyi düşmüş valla.Afiyet olsun 
tesekkurler Hocam..bu arada hosgeldin,ozlettin kendini..sizlerede rastgele
claver_35 yazdı:bereketli olsun faruk abi darısı bizim başımıza saygılar... site sakinlerinede slm olsun..
tesekkurler Fahrettin..sizlerede rastgele
Krizoberill yazdı:Faruk abi beni sen çok heveslendiriyorsun yaa.. Birde ege yi çok özledim. Nasipse ilk fırsatta foca ve çandarlıda olucam..... Şu balıkların güzelliklerine bakın yaaa. Maşallah... Ellerine sağlık Faruk abi .......
tesekkurler Ahmet,en kisa zamanda o guzel yerlerden bol balikli raporlarini bekliyoruz..rastgele
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Faruk abi lüferin çok yakışıklıymış, iyi de poz verdirmişsin

Bereketli olsun, nasibi gene almışsın.
Afiyetler...Rastgele...

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...