06-04-2009, 23:08
Rauf Kaptan ellerine sağlık, bereketli olsun. Balıklar, ortam harika. Paylaşım için teşekkürler. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
TRAL balığı avı rapala ile (video)
|
06-04-2009, 23:08
Rauf Kaptan ellerine sağlık, bereketli olsun. Balıklar, ortam harika. Paylaşım için teşekkürler. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
07-04-2009, 00:07
rauf abi çok güzel av olmuş . bereketli ve afiyet olsun
![]() ![]()
BİR AĞAÇTAN BİRMİLYON KİBRİT ÇIKAR !!!!
BİR KİBRİT BİRMİLYON AĞACI YAKAR!!!
07-04-2009, 00:09
Vallahi Rauf abi hiç affetmiyorsun balıkları.Tebrik ederim
![]()
07-04-2009, 00:53
ellerinize sağlık rauf abi eşim de çok beğendiğini iletmemi istedi ellerinize sağlık
![]() ![]()
07-04-2009, 01:05
rauf abi bereketli olsun
Albatros-gr yazdı:Rauf abi ,bu guzel videolu paylasim icin tesekkurler..eline emegine saglikHayret eminmisin balık halinde falan hic rastlamadınmı aslında olması lazım aynı deniz ama herhalde sizin orasının deniz suyu sıcaklığı rol oynuyo olsa gerek selamlar. Lakerda yazdı:Paylaşım için teşekkürler Rauf abi, ben de beraberinde gitmiş gibi oldum.Çok güzel bir video ve av olmuş.SEvgili kardeşim teşekkür ederim. Uzun_ahmet yazdı:Bereketli olsun rauf abi paylaşım için teşekkürler..Rica ederim iyi günler. eşref sürek yazdı:Rauf abim çok güzel av videosu hemde alanyayı tanıtan bir belgesel olmuş ellerine sağlık tral balığı hep bu boydamı oluyor yoksa dahada büyükleri varmı bereketli avların olsun rastgeleEşref bunlar 430-450 gr civarı idi daha büyükleride var gecen sene daha büyüğünü ama bir tane yakalamıştım resmi aşağıda selamlar. Bu benim şimdiye kadar tuttuğum en büyük tral. ![]() FuRkAn * yazdı:bereketli olsunsağ ol. ufuktan26 yazdı:Rauf abi paylaşım için teşekkürler.Eline sağlık ,yine döktürmüşsün.Deniz ana istedimi böyle döktürüyorsun selamlar. ![]() kılçık yazdı:Rauf Kaptan ellerine sağlık, bereketli olsun. Balıklar, ortam harika. Paylaşım için teşekkürler. RastgeleRica ederim zevk veriyor iyi günler. thomas1925 yazdı:rauf abi çok güzel av olmuş . bereketli ve afiyet olsunCok sağ ol rastgelsin. ufuktan26 yazdı:Vallahi Rauf abi hiç affetmiyorsun balıkları.Tebrik ederimTeşekkür ederim rastgelsin. alperburdur yazdı:ellerinize sağlık rauf abi eşim de çok beğendiğini iletmemi istedi ellerinize sağlıkCok teşekkür ederim saygılar iyi günler. adem77 yazdı:rauf abi bereketli olsunEyvallah Adem iyi günler.
07-04-2009, 07:49
rauf abi eline sağlık süper olmuş
![]() ![]() ![]() ![]()
09-04-2009, 18:29
maşallah rauf abi tral avın gayet başarılı geçmiş eline sağlık tebrikler. video paylaşım için saol çekim de güzel olmuş. afiyet olsun
![]() ![]()
09-04-2009, 22:51
Rauf abi, her zamanki gibi yine muhteşem bir çalışma yapmışsın. Ellerine ve emeğine sağlık
![]() ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|