Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22.02.2009 Ağlasun dereseni gökkuşağı alabalık avım(Video)
Köksal yazdı:Kaçan balık büyük olur derler gerçekten doğru, en iyisi örgü misina ile avlanın kopacak diye aklınıza gelmez büyük bir güvenle oltayı sarabilirsiniz.
köksalcım derdime ortak olduğun için teşekkürler tavsiyene uymamlazım yosa birdahaki büyük balık kaçarsa dayanamamkendimi atarım bu sefer çaya Snifsinf
Bul
Albatros-gr yazdı:Yusuf,eline emegine saglik..guzel video,guzel manzaralar..kacan buyuk balik olayini iyi bilirim..son zamanda Ahmet(mariner8) ile yasamistik..paylasim icin tesekkurlerSeerf
faruk abi inşallah bidahaki avlanmada büyük balık yakaladağımda kaçırmam inşalah bu benim başıma ilk defa geliyor daha iyi görüntüler için çalışacagım derdime ortak oduğun için teşekkürler şimdi kendimi daha iyi hissediyorum Smile
Bul
alperburdur yazdı:Yusufum bu çok güzel ve ayrıntılı raporun için teşekkürler eee. yusufum bizsiz balığa gidersen böyle olur işteHappy ama boşver üzülme bir dahaki gidişimizde alırsın o balığıAlkisSeerf
derdime ortak olduğun için sağol abi inşallah beraber çıkaracağız o balığıSmile
Bul
araphüso26 yazdı:eline sağlık yusuf birde kaçan balığı görseydik süper olacaktı..bi dahakine inşallahAlkis
hüso abi hele ben nasıl üzüldüm bir bilsen ama sana söz o balık yerinde durda kimse tutmassa senin için o balığı tutarum benimle paylaştığın için sağolasınAffet
Bul
orhanekmekci yazdı:Yusuf kardeşim balıkcılıkta bunlarda var,inşallah bir daki sefere alırsın ifadesini.Paylaşım için teşekkürlerAlkisSeerf
orhan abi büyük balık kaçıranlardan biride ben oldum inşallah o büyük balığı tutup sizlerle paylaşırım abi iyi akşamlar kendine iyi bakSeerf
Bul
Köksal yazdı:Bi dahaki sefere benide çağırında geleyim 3 aydır olta atamadım.
kösalcım herzaman beklerim burdurumuzun en iyi yerlerine götürürüm seni yeterki sen gelAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:yazıyı okurken ah be yusuf inşallah sonunda aldım balığı yazmışsındır diye okudum,yalnız herkese her yerde her bu tarz konuda yazıyorum arkadaşlar balıkçılıgın olmazsa olmazlarından biride kepçedir,bogazda bile öyle bir balık yemliye gelirki kepçe olmazsa hiçbirşey yapamazsınız şimdi çok güzel açılır kapanır katlanır pratik kepçeler var herkes buna dikkat etsin lütfen.ben teknede kepçe yok diye çok yarı yoldan geri dönüp kepçe almışımdır.
birde belki boy çizmen olsaydı suya girebilir o dikenden kurtulabilirdin Gulumse
neyse ben kaçırmışım gibi üzüldüm,hayırlısı olsun birdahakine rastgelsin inşallahhh Alkis
nihat abi bizimde var kepcemiz ama böyle birşey gememişti başıma demekki tadacakmışız ama büyük söz dinlerim ben bidahamı kepceyi ayırmam yanımdan Baby daha sağ olasın abiGulumse
Bul
fish or die yazdı:ahh be yusuf abi tamam dedim trofe geliyor ama kaçırmış kendini Hadiordan birdahakine alırsın inşallah Seerf bu arada balığın cinsi neydi ?
muratcı üzülme alırım birdasında o balığın ifadesini balığın adıda gökkuşağı alabalığın atası somon du kahretsinSnifsinf
Bul
balıkcı uğur yazdı:ellerine sağlık yusuf abiAlkisAlkis
teşekkür ederim haruncumAlkis
Bul
dincobey yazdı:bir daha ki sefere yusuf abi Hadiordan ama ekiple gitmekte fayda var derim.
sağ olasın kardeşim ekibin okadar yardımcı oluyorki anlatamamSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 909 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  bodrum avım (4) bucalıfikret 20 3,221 14-12-2014, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  bodrum avım (3) bucalıfikret 20 3,855 27-11-2014, 23:59
  Sağlık için kırmızı benekli alabalık avı yaser2sultan 7 1,414 25-11-2014, 09:24
Son Yorum: yaser2sultan
  çupra avım. bucalıfikret 26 3,240 15-11-2014, 02:05
  çupra avım bucalıfikret 19 2,304 09-09-2014, 10:24
  temmuz başı kasna avım. muratcoskun 5 2,105 30-08-2013, 02:31
Son Yorum: muratcoskun
  Aliağa avım yalnız balıkçı 26 3,798 12-03-2013, 12:54
Son Yorum: yalnız balıkçı
  20.ARALIK.2009 varsak yaylasında gökkuşağı alabalık avı alperburdur 18 4,064 11-03-2013, 15:40
Son Yorum: halis07
  ufuktan26 & araphüso26 Alabalık peşinde ufuktan26 62 7,176 09-01-2013, 23:49
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi