Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22.02.2009 Ağlasun dereseni gökkuşağı alabalık avım(Video)
Selamlar sevgili balıkçı ağabeylerim ve kardeşlerim geçen Pazar işim dolayısı ile Ağlasun ilçemize ayran dağıtmaya gitim Alper kardeşim ve İbrahim amca yanımda değilditek başıma avlandım, ayranları dağıttıktan sonra dereye vardım, oltayı ilk attığımda hemen balık vurdu anında çıkardım, ikinci kez aynı yere attım oltamı ve sert bir şekilde bişey asıldı oltamı, olta takıldı sandım, biraz daha asılınca oltanın ucunda balık olduğunu fark ettim, balık bir sağa bir sola gezdiriyordu oltayı büyük olduğunu gözlerimle gördüm suyun hemen bir karış altında fırıldak gibi dönüyordu ve karın kısmının beyazlığını her dönüşünde görüyordum, misinayı koparma ihtimaline karşı balığı yormak amacı ile misinayı biraz gevşettim, gevşetir gevşetmez birden derenin derin kısmına yöneldi, misinadan nerede olduğunu takip edebiliyordum, biraz daha sarmak istedim bir şeye takıldığını anladım, biraz daha sertçe asıldım ve dikenli gül sarmaşığı balıkla beraber suyun yüzeyine çıktı gözlerime inanamadım en az 3 kilo vardı bu balık, ben saldığım anda balık suyun altındaki dikenli gül sarmaşığına dolandırmış misinayı, geri geri yürüyerek dikenli sarmaşıkla beraber balığı kıyıya kadar çıkardım ama misina çok gerildi, bıraksam sarmaşık balığı tekrar suya doğru çekiyordu, o anda ah Alper, ah İbrahim amca nerdesiniz diyordum içimden, ardından oltayı yere yanıma bırakıp üzerine bir taş koydum, o sırada misinayı iğnenin dibinden takılmış olduğu diken kesti ve balık da sarmaşık da olduğu yerde kaldı ben balığa doğru koşar iki adım attığım anda balık bir çırpındı ki zaten gerilmiş olan sarmaşık balığı da alarak bir şapırtıyla suya geri döndüAptalkafam. Belki de 10 dakika uğraşmıştım ve yorulmuştum, işte bir olta avcısının yaşayacağı en güzel heyecanlardan birini yaşamıştım, kaçırsam da büyük bir balıkla boğuşmak gibisi yoktur…SiyirdimSiyirdim
Balıkları çekerken ve avlanırken kameraya çekemedim avımı ama giderken ve dönerken sizler için röportaj yaparak kameraya aldım kendimi iyi seyirler…Gulumse video kutucuktan açılmazsa buradan açın lütfen daha ilk deniyorum da :http://video.google.com/videoplay?docid=...1060567161
[gvideo]3938918791060567161[/gvideo]
Bul
Yusufum bu çok güzel ve ayrıntılı raporun için teşekkürler eee. yusufum bizsiz balığa gidersen böyle olur işteHappy ama boşver üzülme bir dahaki gidişimizde alırsın o balığıAlkisSeerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Kaçan balık büyük olur derler gerçekten doğru, en iyisi örgü misina ile avlanın kopacak diye aklınıza gelmez büyük bir güvenle oltayı sarabilirsiniz.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
bir de play e basınca neden çalışmıyor ama linki tıklayınca izleyebiliyoruz neden site içi bir sorun mu bu ben de konularda aynı sorunu yaşıyorum bilen biri var mı...
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Yusuf,eline emegine saglik..guzel video,guzel manzaralar..kacan buyuk balik olayini iyi bilirim..son zamanda Ahmet(mariner8) ile yasamistik..paylasim icin tesekkurlerSeerf
Bul
eline sağlık yusuf birde kaçan balığı görseydik süper olacaktı..bi dahakine inşallahAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Yusuf kardeşim balıkcılıkta bunlarda var,inşallah bir daki sefere alırsın ifadesini.Paylaşım için teşekkürlerAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bi dahaki sefere benide çağırında geleyim 3 aydır olta atamadım.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
yazıyı okurken ah be yusuf inşallah sonunda aldım balığı yazmışsındır diye okudum,yalnız herkese her yerde her bu tarz konuda yazıyorum arkadaşlar balıkçılıgın olmazsa olmazlarından biride kepçedir,bogazda bile öyle bir balık yemliye gelirki kepçe olmazsa hiçbirşey yapamazsınız şimdi çok güzel açılır kapanır katlanır pratik kepçeler var herkes buna dikkat etsin lütfen.ben teknede kepçe yok diye çok yarı yoldan geri dönüp kepçe almışımdır.
birde belki boy çizmen olsaydı suya girebilir o dikenden kurtulabilirdin Gulumse
neyse ben kaçırmışım gibi üzüldüm,hayırlısı olsun birdahakine rastgelsin inşallahhh Alkis
Bul
ahh be yusuf abi tamam dedim trofe geliyor ama kaçırmış kendini Hadiordan birdahakine alırsın inşallah Seerf bu arada balığın cinsi neydi ?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 908 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  bodrum avım (4) bucalıfikret 20 3,216 14-12-2014, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  bodrum avım (3) bucalıfikret 20 3,852 27-11-2014, 23:59
  Sağlık için kırmızı benekli alabalık avı yaser2sultan 7 1,413 25-11-2014, 09:24
Son Yorum: yaser2sultan
  çupra avım. bucalıfikret 26 3,232 15-11-2014, 02:05
  çupra avım bucalıfikret 19 2,302 09-09-2014, 10:24
  temmuz başı kasna avım. muratcoskun 5 2,104 30-08-2013, 02:31
Son Yorum: muratcoskun
  Aliağa avım yalnız balıkçı 26 3,796 12-03-2013, 12:54
Son Yorum: yalnız balıkçı
  20.ARALIK.2009 varsak yaylasında gökkuşağı alabalık avı alperburdur 18 4,062 11-03-2013, 15:40
Son Yorum: halis07
  ufuktan26 & araphüso26 Alabalık peşinde ufuktan26 62 7,166 09-01-2013, 23:49
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi