Yorumları: 6,533
Konuları: 144
LeVrEkCi yazdı:levrektede aynı şey geçerlidir,levreğin yan yüzgeçleri jilet gibi keskindir oraya misina takılmasın diye hiç boşluk bırakılmaz kalama verirken bile kontrollü bırakılmalıdır.
karagözdede demekki ileriye yürümesin diye kalamayı dikkatli yapmak lazım ama ne yazıkki kamışta bu zorlaşıyor kamışın kendi esnediği için kalama kontrolü zor oluyor balık ileriye attımı kendini kancada küçükse gitti balık tabii.10 numara değilde 2-3 numara olsa kesemezdi o zaman.
Nihat kamışlı takımda kalamayı makineden ayarlıyorsun .
Karagözde benim bildiğim balık yeme gelip inceler ve hemen atlamaz yemle oynar sonra yeme atlar
Bu tür bir avda kısa pala bir iğne ve palası çentikli iğne tavsiye ederim kurt taktığımızda bu çentikler sayesinde kurdun gerisin geriye çıkmasını önler birde kurt takarken kurdun boyu misinayıda içine alacak şekilde sonuna kadar yürütülmesinde fayda var
Eşkinede teke takımında kuyruktan takmak lazım teke canlı olmalı organlarına zarar vermemeli
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
onu biliyorum harun da kamışın esnek oluşu karagözün çok hareketli oluşunu düşününce elle kalama vermekten daha zor olduğu geliyor aklıma.
levrek olsa kalamayı yap ama karagöz yırta yırta geliyor bir sağ bir sol çok hareketli yani.
Yorumları: 899
Konuları: 26
valla yakaladığım balıkların içerisinde en zevk aldığım balık türüdür boru kurduda kolay kolay hayır diyemez,ama karidese dahi atlıyor eğer açsa ve nitekimde bir iki defa yakaladık narlıda ,doktor zaten gerekli bilgileri vermiş ama ince misina ile çekmesi kadar büyük zevk yok en azından balığı almak için yapılan usta manevralar adama yetiyor en azından bana göre haksız rakabeti önlüyor kalın misina ve sağlam iğne ile zaten balık istediği kadar uğraşsın kaçamaz ama ince misinada şartlar biraz eşitleniyor yani kim usta ise o kazansın olayı ve balığı sandala ve ya kıyıya aldınızmı işte en keyifli an o zaman derin bir oh çekiyor insan ama bu genelde sivri burun karagöz için kütburun ise allah kolaylık versin misinayı geçtim eğer kamış kullanıyorsanız onu bile götürecek gibi ani ve uzun vuruşları oluyor balığın
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
mürsel işin güzelliği orada zaten 27 numara misina ile 7-8 kg luk levrek çok tutttum o adranalin anlatılamaz karagözdede aynı şey geçerli
Amma ballandırdınız yaw Lüferi bırakıp karagözemi baksam hehe
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
mürsel arkadaşımda çok zevkli anlatmış olayı bende narlıda tuttuğum karagözlerde makinadaki misinada 0.30 du köstek bedenimde 0.30 du ama balık yakalandımı çekmeside okadar zevkli olur ince takım ince takım daha avcı olur önemli olan ustalık ustalık isteyen bi balık bence tutması cok zevkli balıklar sıralamasında 2. sırada gelir tabiiki 1. sırada levrek gelir .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Evet 0.20 misina ile çekmeside çok ayrı bir zevk oluyor.
![Hadiordan Hadiordan](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/hadiordan.gif)
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
birol arkadaşım birazda kısmet işi senin kısmetin değilmiş o balık .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
tabiiki kısmet işi. ama dikkat ettim çinekopa atarım lüfer gelir çelik takımı bile keser. ispariye atarken karagöz gelir.ama özel lüfere ve karagöze atarım hiçbişey gelmez
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
balıkçılık gerçekten kısmet işi.