04-03-2008, 23:54
balikoltasi yazdı:5 derece sudan çıkmış istavrit lezzetli olmazmıafiyet olsun.........Yarın ifadelerini alacağım kısmetse
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
madein,,,osman
04.03.07-Boğazda İstavrit Avım
|
04-03-2008, 23:54
balikoltasi yazdı:5 derece sudan çıkmış istavrit lezzetli olmazmıafiyet olsun......... ![]()
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
04-03-2008, 23:57
balikoltasi yazdı:Osman benim makinede şok misina 0.40 mm. gerçi ben hiçbirzaman 0.40 çapari atmadım .Dediğin mantıklı tabii de şok misinayı oltadaki en kalın bölüm olarak kullanmak en iyisi sanırım.Ayrıca benim kullandığım yemli çinekop takımında şok misina, kurşun ile fırdöndü arasındaki örgü misinanın çekerinden düşük olduğu için ben çinekopa atarken olta kopunca şok misinadan kopuyor. Bu da hoş olmuyor tabi.Sen şok misinayı hangi kalınlıkta yaptınki? abi ben şoku 0,35 suffix supermeden yaptım esnek olduğu için direk kurşuna bağlayınca bi sorun olmadı atarken ama ddneme yaptığım için 50,75,100gram la atış yaptım makaraya gevşek veya sıkı sardığı için şokun düğümü hep kaçtı ,üst üste bindi uğaştım baya bide surf makinelerde bu sorun mu misina kafanın altına iniyor dikkat etmezsen?
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
05-03-2008, 00:12
Bende şoku 40 lık yapıyorum. Bende şu ana kadar hiç takılma olmadı. Çok ince bir düğüm yapmak gerekiyor.
Buna özel bir düğüm yaptım ama çizerek anlatmak lazım.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI İSTANBUL 1981
05-03-2008, 00:17
Boğaziçi yazdı:Bende şoku 40 lık yapıyorum. Bende şu ana kadar hiç takılma olmadı. Çok ince bir düğüm yapmak gerekiyor.yok abi normal balıkçı ek düğümü işimi fazlasıyla gördü düğümün kenarındaki fazlalıkları maksimum dibinden kestim düğüm açmıyacak şekilde bundanda önemlisi makinede düğümün üstüne misine binmeyecek böylece takılma olmayacak böyle olunca pek sorun çıkmıyor atarken ..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
05-03-2008, 02:25
tebrikler istavitler canlı canlı yinecek gibi maşallah
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M ..................YEŞİL TİMSAHLAR...........******** ********
05-03-2008, 02:47
tomy77 yazdı:abi ben şoku 0,35 suffix supermeden yaptım esnek olduğu için direk kurşuna bağlayınca bi sorun olmadı atarken ama ddneme yaptığım için 50,75,100gram la atış yaptım makaraya gevşek veya sıkı sardığı için şokun düğümü hep kaçtı ,üst üste bindi uğaştım baya bide surf makinelerde bu sorun mu misina kafanın altına iniyor dikkat etmezsen? Makinenin korumasına göre değişir. Özel bir çaba harcamıyorum gerçi ama Shimanoda hiç girmiyordu fakat daiwanın koruması değişik olduğu için çok seyrekte olsa giriyor.
05-03-2008, 09:45
rast gelsin afiyet olsun.şanslı bir gün geçirmişsin niye dersen tek başına ona buna olta takmadan balık tutmak çok keyifli olsa gerek bana hiç nasip olmadı.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
05-03-2008, 10:10
bereketli olsun birol boş dönenlerde var
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
05-03-2008, 10:59
ohhh misss çıtır çıtır nası gider onlar şimdi tebrikler güzel av olmuş,, heran yeni raporlar yağıyo artık
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
05-03-2008, 11:21
birol eline sağlık yemeklik almışsın afiyet olsun...
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|