Yorumları: 879
Konuları: 28
ozoca51 yazdı:paylaşım için teşekürler.botla gtmek ayrı bir hner.
demir attık demişsiniz.bizim buradaki hiçbir balıkçı özellikle mercan avında kesinlikle demir atmaz.balığı keser.sadece tavsiye.sürüklensin tekne bırakın.mercan vurmaya başladığı zaman kürekle orda durmaya çalışın.
aman diyim kardeş, denizde botla sürüklenmelerimi daha iyi balığın nispeten kesilmesi mi? hele birde genç tecrübesiz arkadaşlar, demirsiz, yapma gözünü seveyim.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
kemal güzel bir av olmuş bence ...az olsun bizim olsun,sirkülere uysun,eğlence olsun,muhabbet olsun,bize yeter,sıçan adası güzel bir mera aslında ama botta motor olmayınca açılamamışsınız,adanın diğer tarafı güzel balık yapar 2 tane mercanın gerisi vardır ama balon ve trakonyalar rahat bırakmayınca oltaları mercanlar ne yapsın
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
dil balığı çıktığına göre kumluk bir yerde avlanmışsınız,mercan kayalık bölgeleri daha çok sever,adanın arkasında kayalık bölgeler var,bi gün kararlaştıralımda,büyük limandan bir tekne ayarlayalım,adanın arkasında mercana gidelim,paylaşım için teşekkürler,bol şanslar
bu arada duran arkadaşım sende aramıza hoşgeldin..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
kemal güzel av olmuş yinede yaww çeşit yapmışsınız okyanus balığı gibi maşallah rengarenk.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
güzel olmuş ne diyelim.rast gelsin.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Kemal resimlerei görür görmez aman ha dedim ve daha sonraki mesajlarda isim farklılığını ve zehirli olduğunu bilmenize sevindim. Bilmeyen arkadaşlarımız bu balığa iyi baksın ve dikkatli olsunlar. Mercan'da çapa atılmaz konusuna gelince biz atıyoruz aynı şey çüpura için de geçerlidir. Yapılan işlem kalamayı fazla vermek olacaktır. Düzgün havada tabiki atmayız ama sert havalarda merayı kaçırmamak için demirleriz.
Yorumları: 87
Konuları: 17
Bundan sonra çapa mapa yok abicim mercanlara göz diktim buralarda güzel mercan çıkıyo ama büyük balıklar gelince kayboluyo uzun uğraş isteyen bir iş meşakatli oldukça ama bu hafta sonu sizlere mercan resimlerimi serfilemek için kendimi bugünden için mercanla ilgili araştırma yapmak için kampa alıyorum.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A▒
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
kemal arkadaşım bu mercan insanı ne hala sokuyor değilmi
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
hadi sana araştırmalarında başarılar dilerim...yanlız illada mercan olması gerekmez...yiyecek balık çıksın yeter...pazara bence bir organizasyon yapalım,benimde kurtlar beni rahatsız etmeye başladı,hava güzel olursa,cumadan haberleşiriz..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Kemal sizinde cıktığınız tekneden yakaladığınız balığa kadar dikkat gerektiriyor.Trakonya malum zehirli,fare(ustura)balığının dişleri,yinede şişme botta çapa atın kalamasını uzun bırakırsınız,akıntı,rüzgar yerini cok hızlı değiştirir kürekle bu iş kişiyi yoruyor.Avlakta mercan varsa yakalarsınız.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
valla arkadaşlar iiki bu siteye üye olmuşum deniz balıkları hakkında bişi bilmiomuşum sayenizde öğreniyoruz fare trakonya çok değişik çok tehlikeli arkadaşlar aman dikkat bu balıkları tanımadan denize olta atmak akıl karı işdiil
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ALTAYLI yazdı:Kemal resimlerei görür görmez aman ha dedim ve daha sonraki mesajlarda isim farklılığını ve zehirli olduğunu bilmenize sevindim. Bilmeyen arkadaşlarımız bu balığa iyi baksın ve dikkatli olsunlar. Mercan'da çapa atılmaz konusuna gelince biz atıyoruz aynı şey çüpura için de geçerlidir. Yapılan işlem kalamayı fazla vermek olacaktır. Düzgün havada tabiki atmayız ama sert havalarda merayı kaçırmamak için demirleriz.
evet arkadaşım ercan abime katılıyorum ercan abi zehirli olduğunu bilmiyordum teşekkürler...