Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13/01/2008 levrekci raporu
afiyet olsun dolap boşalmıştır yenilerini tutmak lazım rasgele
Bul
nihat afiyet olsun levrek tutma işini birde beçerebilsek, kısmet olursa bu sene deneme yapmaya çalışayım bakayım.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
aahmet yazdı:nihat afiyet olsun levrek tutma işini birde beçerebilsek, kısmet olursa bu sene deneme yapmaya çalışayım bakayım.
ahmet abi ben istanbulda kıyıdan levrek deniyecegim ufak iskeleler var boyacıköy istinye sarıyer de bildigim ufak vapur iskeleleri var yanlarından asansör sistemiyle bekliyecegim havalar ısınsında hepberaber denemelere başlarız artık.
mürsel bu mevzim zor olur mayısta ay olmadıgı geceler lüfer alınır oradan hem çapa atma derdide yok git ipe bagla saga sola birer lüx ışığı tak zokayla çalış süper olur.
bu arada sömestre tatilinde 2-3 günlügüne orhangazide olacagım gürhanla konuştum fırsat olursa bigün çıkalım çıkamasaka oturup çay içelim biyerlerde muhabbet olsun.
serkan dolapta levregim var daha kolay bitmez mayısa kadar idare edecek levrek hep vardır.levrek pahalı oldugundan levrek atıyorum dolaba lüfer az atıyorum dün istinye park da 65ytl ydi deniz levreği kg su bu hesapla en bu akşam 130 ytl lik balık yemiş oldum normalde 10 kg kıyma parası hayatta vermem balıga ama dolapta olunca iyi oluyor.yinede tabiiki tutmak lazım nisan ayı başlıyorum kısmet olursa.havalar böyle giderse marttada başlayabilirim.
Bul
afiyet şeker olsun..yaklaşık 2 aydır balık yemedim,balık tutmadım,ve görmedimde..çok hasret çekiyorum..abi senin stoklar da hiç bitmiyor..yanlış anlama gözümüz yokta bizimkiler çabuk bitiyor onu anlayamıyorum..senin dolap baya bir büyük gibi..iyi olmuş..özlemini çektiğin günler bir an önce gelir inşallah...SAYGILAR..SEVGİLER..RASTGELE..
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:afiyet şeker olsun..yaklaşık 2 aydır balık yemedim,balık tutmadım,ve görmedimde..çok hasret çekiyorum..abi senin stoklar da hiç bitmiyor..yanlış anlama gözümüz yokta bizimkiler çabuk bitiyor onu anlayamıyorum..senin dolap baya bir büyük gibi..iyi olmuş..özlemini çektiğin günler bir an önce gelir inşallah...SAYGILAR..SEVGİLER..RASTGELE..
ozan levrek bu boşuna sevdalanmadım bu balıga ben Gulumsetutuyorum bol bol.
Bul
belli ki özlemişin levrek tutmayı.bu senen geçen senenden iyi olsun.yalnız mütevaziliğe de gerek yok,neymiş ispendekmiş.derya kuzususunu ispendek yaptınız. neyse afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Abi ayrı bir derin dondurucuya mı koyuyorsun yoksa buzdalabının derin dondurucusuna mı. Buzdolabındakini devamlı aç kapa bozulma oluyor. Bazı balıkları buzluktan çıkartıp kızartınca et ile deri birbirinden ayrılıyor. Lifler donup kırılıyor heralde.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
tahsinmersin yazdı:belli ki özlemişin levrek tutmayı.bu senen geçen senenden iyi olsun.yalnız mütevaziliğe de gerek yok,neymiş ispendekmiş.derya kuzususunu ispendek yaptınız. neyse afiyetler olsun.
eyvallah tahsin abi dogru aslında 40 cm üstü levrek olduguna göre 2 si levrek sayılır da farketmez ya levrek ispendek ikiside aynı işte.
tahsin abi bayadır yoktun bu ara burada seni görmek güzel hergün burada olman dahada güzel teşekkürler
Bul
Ha birde şu var. Greenpeace in yavru balık kampanyası var ya. Orada levrek boyutuna en az 18 cm vermişler. Az değil mi. Levrek çabuk mu büyüyor. Senin ispendekler onun yanında ne oluyor... Big Grin
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
Boğaziçi yazdı:Abi ayrı bir derin dondurucuya mı koyuyorsun yoksa buzdalabının derin dondurucusuna mı. Buzdolabındakini devamlı aç kapa bozulma oluyor. Bazı balıkları buzluktan çıkartıp kızartınca et ile deri birbirinden ayrılıyor. Lifler donup kırılıyor heralde.
hüseyin benim ereglide depfreeze var orada balıgı hemen donduruyorum buraya kapalı buzluk içinde getiriyorum hiç çözülmeden geliyor balık buradada babamın benim kardeşimin depfrezeelerde 6 ay durabiliyor aslında 12 ay durur ama saglıklı bakteri üremeden 6 ay çok rahat duruyor bu balıklar zaten eylülde tuttuklarım hepsinin üzerinde poşetlerde tarih koyuyorum kesince sanki ilk gün kesmiş gibi kan çıkıyor ve eti dipdiri oluyor o dedigini bilirim balık garip bi hal alır ve pişince bile garip kokar.şimdiki depfreezeler ayrı kapak yani dolap bölümü ayrı depfreeze bölümü ayrı bu nedenle bi sorun olmuyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,185 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 2,108 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,815 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,519 07-10-2013, 17:08
  Emekliliğin ilk raporu.....) ishak BALLICA 22 4,328 24-05-2013, 12:12
Son Yorum: yalnız balıkçı
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 7,094 06-05-2013, 08:39
  MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI BALIK and OZAN 92 9,308 03-03-2013, 20:07
Son Yorum: tahsinmersin
  selimiye raporu bucalıfikret 44 5,004 14-09-2012, 09:43
Son Yorum: yycolak
  31/082012 darica raporu Chn_Ylmz 9 1,635 01-09-2012, 22:22
Son Yorum: araphüso26
  Bayram raporu dagistan 36 4,847 24-08-2012, 22:19
Son Yorum: dagistan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi