Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balığa çıkan varmı
sifo_metin yazdı:yok baba has mamara eşkinası daha resimler var ayar çekmeye çalışıyorum bu arada 2 çocuk geliyor ellerinizden öper Gulumse
maşallah maşallah Allah yardımcın olsun inşallah Gulumse
Bul
ALLAH razı olsun sevdamızı kimse elimizden alamaz hanımı almadan önce söyledim pazarım c.tesi akşamımı isteme ne istersen iste diye Smile
Bul
valla abiler soğuk felan dinlemeyip hemen hemen her hafta sonu gitmeye çalışıyorum narlıya ama 2 haftadır hep hüsran geçen hafta bizde narlıdaydık acaip bir hevesle gittik 3 arkadaş gürhan abiye haber verdik rahatsızlığından dolayı gelemedi akşama kadar 2-3 k
ilo kadar izmarit ispari alabildik başka bişey yoktu rapor yazmaya bile canım istemedi anlıyacağınız üşümeye deymedi ama ne hikmettir denizden çıkıp bursa yoluna düştüğüm anda özlemeye başlıyor hafta sonunun gelmesini iple çekiyorum resmen anlayacağınız soğuk felan vız gelip tırs gidiyor yeterki balık olsun

bu arada metin allah analı babalı büyütmek nasip eder inşallah şimdiden hayırlı olsun
Bul
Allah analı babalı büyütsün.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
allah analı babalı büyütsün, fotolar çokgüzel
Bul
eyvallah ALLAH RAZI OLSUN ALLAH olmayanada versin inşallah
daha çok görecez kısmetse fotoğrafSmile
Bul
metin hoş geldin allah analı babalı büyütsün
herşey gönlünce olsun.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
sifo_metin yazdı:yok baba has mamara eşkinası daha resimler var ayar çekmeye çalışıyorum bu arada 2 çocuk geliyor ellerinizden öper Gulumse
Metin bebeler hayırlı olsun ikizmi geliyor
Bul
Metin kardeşim fotolarla içimizi ısıttın,ayrıca hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Bornova - izmir
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Balığa çıkmadım ama çaparilere kefaller sarmaya başlamış hatta bir arkadaşın çaparisine arkadaşın bacağı kadar bir kefal gelmiş ama çapari işte su üstüne almış ama dışarı alamamış erken saatler istavrit yapıyormuş gene yani kovası boş olan yokmuş
harun o dediğin balık nerede nerede
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balıga hayatı degişmeyin LeVrEkCi 17 3,379 14-06-2010, 17:17
Son Yorum: musty34
  eski üyelerimiz balığa gitmiyor galiba naxos 5 28 4,234 25-10-2008, 23:24
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi