Yorumları: 12
Konuları: 3
serkanefe yazdı:istanbulda çağrı balık oskar misina ithal etmiş çekeri yüksek kösteklerden kopmuyor asso biraz sert kalıyor oskar fiyatıda cazip100 mt 4 ,5 ytl . 500 mt 10 ,13 ytl.arası ben 0,18 0,25 kullanıyorum tavsiye ederim rasgele
Serkan Bey, ben de bu misinadan aldım ve kullanıyorum... Gerçekten çok iyi bir misina, hem fiyatı da çok uygun. İlgilenen arkadaşlara da tavsiye edebilirim...
[COLOR="Black"]Erol Safak
1961 / İstanbul[/COLOR]
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
arkadaşlar ben oskar kullanıyorum çok memnunum denemenizi tavsiye ederim.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Geçen gün bende Oskar invisible aldım yani görünmez olanından sağlam bir misina olduğu belli fiyatlarıda uygun 0.30 a kadar 4 ytl idi
Hatta mikrometreylede çapını ölçtüm tam ayar geliyor
0.22 sini daha çok kullanıyorum
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Murat'cım 0,26 misina ile 160 gr. atarken kopması senin atış stilinle de alakalı olabilir.Ama bildiğim kadarıyla tatlısuda avlanıyorsun.Akıntı ve derin olmayan sularda bu ağırlığa gerçekten ihtiyaç duyuluyor mu ? Yada daha yumuşak misina seçebilirsin.Hatta şok emici de yapabilirsin kurşunun bağlantısına.Ama bence en doğrusu seçeceğin misinayı alırken düğüm atarak denemek.Oskar denen misina düğme geliyor ama Asso double strenght düğümde kendini kesiyor.Sert bir misina veya raflarda fazla mı bekledi de bana öylesi geldi bilmiyorum ama makine de aldığı gamı hemen gösteriyor.Seçiminde kolay gelsin...
Yorumları: 25
Konuları: 5
Yorumları: 15,531
Konuları: 117

asso misinalar çok gam yapıyor ben kullanmayı bıraktım
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
araphüso26 yazdı:
asso misinalar çok gam yapıyor ben kullanmayı bıraktım
katılıyorum arap gam olayı fazla.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
uzun zamandır asso ve siglon misinaları kullandım. En önemliside japon misinaların avrupa misinalardan daha iyi olduğudur.iki aydır 0.20 angel ın kıss ini kulandım.gerçekten çok güzel.
teknoloji çok geliştiği için misinaların çekerleri arttı.şimdiki misinalar daha kaliteli.
ben sıkma kurşun yada yaprak kurşun kullandığımdan olta atarken misinanın kopması kafamı basmıyor.kusuruma bakma affrdersin.ya bağlama metodunda bir hata vardır,yada
misina ortadan kopuyorsa misina çekerinin üzerinde bir kuvvete maruz kalıyordur.yani 10 kg çekeri olan misinada fırlatma sırasında MERKEZ KAÇ kuvvetinden dolayı daha yüksek bir kuvvetle karşılaşırsa kopar diye düşünüyorum.
birde şöyle düşün iğnen yada misinan koptu,o anki balığı yakalayamadın,demekki o balığı
allah koruyo....Zaten Türkiye de balıklarıda bi şekilde allah koruyor.
olta balıkçısının şansı bol olsun