Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
08-09/12/2007 levrekci, harun, doktor, gurhan balik avi
nihat çok güzel bir çekim olmuş.tabiki devamını bekliyoruz.hafta sonu istanbuldan uzaklaşarak stresinizide atmışsınız.bu hızla bu hafta çabuk biter.inşallah bi dahakine erdek turanlarda olur.orasıda sizlere yakın sayılır.tabiki ekipteki diğer arkadaşlarım gürhana,doktora ve harun abiye teşekkürler.sağlıcakla kalın.rastgele.
İnşallah bir gün narlıda yine bir organizsayonda bu sefer daha fazla katılım ile bende buluşmak isterim.
Bul
tuttu ben seyrettim ampül parlattım kafamda

nasıl oluyor ampül patlatmaHeheheHehehe
Bul
AFALA yazdı:tuttu ben seyrettim ampül parlattım kafamda

nasıl oluyor ampül patlatmaHeheheHehehe

ampul parlattım yazdım be reis sende Smile))
ampüller yandı yani Bobo
Bul
evet nıhat bendede patladıda lez var yoksa orada onlar kalırmıda birde yer cok ilişken askıda kalırsın orda...
Bul
devamı süperdim bununn sağolun paylaşım içinnn
Bul
blltz yazdı:gerçekten çok güzel olmuş.ben daha önce bu şekilde avlanmadığım için benim için gerçekten bilgilendirici oldu. Paylaşım için teşekkürler.

ihsan bu şekilde av genelde tekneden yapılır ama senin bu yazından sonra kaşıklı takımla neden fleto zargana atılmasın diye biran düşündüm doğrusu.
olabilir gürhanın gönderecegi videolarda kaşıklı takımda olması lazım kaşıklı takımda zargana kancadan kolay kolay çıkmıyor rapala at çek yapar gibi zargana fleto at çek yapmak mümkün sadece yemi atarken suya saglam düşürmek zor olabilir ama olursada iş yapar zorda olsa olur bence.
Bul
çok güzel balıkçılık ve muhabbet vardı anlatmaya kalksam akşamı bulur kısadan geçeyim cuma gecesi gürhan arabayı bana bıraktı bende motoru yükledim takımları eşyaları arabaya koydum gece işe gittim sabah 08.30 işten çıktım narlı ya gittim 11 .00 olmuştu varışım dostlar balık avlıyorlardı bende kıyıdan gürhan nın tekneyi aldım yanlarına gittim geri kalanı resimlerle anlatayım çünkü ortam muhabbet balıkçılık anlatmakla bitmez
dostların hepisine nihat,harun abi,gürhan işten çıkıpta gelen erden abi ,zafer bence süper ortam oldu muhabbet balık tan önce geldi hele de nihatın anlatımı ve balık tutması harun abinin rapalla ile balık tutması süperdi diğer sandallardan insanlar bizi seyrediyorlardı ben sandaldan zoka ile lüfer tutmaya çalışıyorum harun abi rapalla ile lüfer tutuyor nihatla gürhan uzun olta ile lüfer tutuyor nasıl anlatyım süper bi ortamdı.

neyse hepsini anlatmayayımda diğer dostlar da anlatsın.

2 bölüm halinde resimleri atacam çok resim var .

1. gün resimler.
Bul
SerenaY66 yazdı:nihat çok güzel bir çekim olmuş.tabiki devamını bekliyoruz.hafta sonu istanbuldan uzaklaşarak stresinizide atmışsınız.bu hızla bu hafta çabuk biter.inşallah bi dahakine erdek turanlarda olur.orasıda sizlere yakın sayılır.tabiki ekipteki diğer arkadaşlarım gürhana,doktora ve harun abiye teşekkürler.sağlıcakla kalın.rastgele.
İnşallah  bir gün narlıda yine bir organizsayonda bu sefer daha fazla katılım ile bende  buluşmak isterim.

ilker gönül heryerde herkesle balık tutmak istiyor inan süper bir haftasonuydu giderken yalovada yalova tatar karşıladı doktor geldi zafer balık tutmaya geldi haberli olsa kimbilir yalova gurubundan kaçkişiyle daha tanışabilirdik sonra serkanefeye ugradık tanıştık narlı dönüşü miço ve boranmürselle tanıştık hem yüzlerini görmedigimiz dostlarımızın ellerini sıkma şerefine eriştik hem balık tutup bilgilerimizi paylaştık.
inşallah imkanlar yaratabilirizde ankara,erdek,izmir,antalya heryerde birlikte dostlarımızla avlar yaparız.
Bul
enteresan bi notu anlatmadan geçemiyecegim harun rapalayla lüferi tutuyor rapala fırdöndüden kurşun ve balıkla beraber denize düşüyor harun isyan ederken aradan zaman geçiyor harun zokalı takımla balık çekiyor balıgın agzında rapala ve harunun takım var Bobo 1 balıgı aynı teknede 2 kişi 2 kere tutuyor yani olmaz olmaz dememek lazım.
eren resimler için teşekkürler videolarıda fırsat buunca gönder lütfen ama.
Bul
2. gün nihat uzun oltada ustalığını gösterdi harun abi rapalla ile şov yaptı.
nihat çok güzel görsel anlatımı ile uzunolta yı tarif etti kameraman ise gürhandı çekimde anlatım da çok süper anlatım oldu uzun olta  bundan güzel tarif edilmez bence süpersiniz dostlar.
nihat ve harun abiyi yolcu edip gönderdikten sonra uzun olta takım ile bire tanede lüfer biz tuttuk nihat ta çok teşekkür ederiz uzun oltasınıda orada yapıp bize bırakmıştı daha çok resim var ama konular açılsın ona göre gönderirim saygılar.nihatla harun abi 12 gibi bizden ayrılıp istanbul yolunu tuttular kalsalardı katliam olur sirküler bozulurdu bu yüzden erken ayrıldılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,024 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,728 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 981 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,171 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,605 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 2,916 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 959 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 2,861 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,549 23-01-2014, 21:52
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi