Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Harun abi ALLAH sana ve istanbul lu balıkçı dostlara kaolaylık varsin hakkatten işiniz çok zor balığı bulmak mesele balığı buldumu tutmak mesele oltasını kapan bilinçsiz balıkçılılar mesele daha çok var ama ne yapalım elimizden geldiği kadar balıkçılık yapıyoruz genede başka şansımız yok balıkçılık yapmış iyotu almışsın bunada şükür bu gün bende kıyıdan balıkçılık yapayım dedim ama ne yemliye balık geldi kaşığa ama güzel iyot aldım balık olmasa bile deniz kıyısında olmak bile bana huzur veriyor paylaşımın çok güzel doğru olanları söylüyorsun ama bundan sonra düzeleceğini zannetmiyorum saygılar.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
yalova tatar yazdı:harun tavalık yapmışsın yine
Trachurus lardan bahsediyorsun herhalde
doktor yazdı:Harun abi ALLAH sana ve istanbul lu balıkçı dostlara kaolaylık varsin hakkatten işiniz çok zor balığı bulmak mesele balığı buldumu tutmak mesele oltasını kapan bilinçsiz balıkçılılar mesele daha çok var ama ne yapalım elimizden geldiği kadar balıkçılık yapıyoruz genede başka şansımız yok balıkçılık yapmış iyotu almışsın bunada şükür bu gün bende kıyıdan balıkçılık yapayım dedim ama ne yemliye balık geldi kaşığa ama güzel iyot aldım balık olmasa bile deniz kıyısında olmak bile bana huzur veriyor paylaşımın çok güzel doğru olanları söylüyorsun ama bundan sonra düzeleceğini zannetmiyorum saygılar.
Eywallah Eren geçen sene senin bir mera vardı kıyıdan aklar kaşıkla alıyordun bakıyormusun aynı yer aynı sisteme
evet abi orasını boş bırakmıyorum ama senin dediğin gibi kanal yollu akıyor balıklar kıyılamadı biz burada en güzel mayıs ayın da çinekop alabiliyoruz bu aylarda kıyılarsa ancak tutabiliyoruz saygılar.
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
harun yakınlarda balık yok bu günlerde iştavrit var oda ne yazıkkı boğaz girişınde son nefesini veriyor gibi bu kış kötü gececek gibi sezon
ama bir iyi tarafı cok lüfer girdi marmaraya ve av vermedi
Cengiz abi lüfer av vermedi de bakalım kimbilir nereden çıkacak senden haber bekliyoruz bizden önce sen tutarsın inşallah bizede nasip olur tutmak saygılar.
AFALA yazdı:harun yakınlarda balık yok bu günlerde iştavrit var oda ne yazıkkı boğaz girişınde son nefesini veriyor gibi bu kış kötü gececek gibi sezon
ama bir iyi tarafı cok lüfer girdi marmaraya ve av vermedi
Reis iyi olan tarafı ne?
meralandımı yani diyorsun
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
harun balık av vermedi fazla cekti kanala ve ilişkenlere bulunmuyor iyi tarafı bu
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ben o zaman benim meraqdan yarın ve pazar günü günü güzel balık alabilirim levrekle hiç ugraşmayıp direk rapala kaşık ve çapari deniyim sanırım sarıkanat lüfer alma ihtimalim çok yüksek bakalım neler olacak.
Yorumları: 249
Konuları: 18
olsun bunlarda güzel bol şans