Yorumları: 1,182
Konuları: 49
meteor yazdı:LeVReKCi yazdı:arkadaşlar siteye yeni bir renk olsun diye bir yenilik yapmayı düşünüyoruz mesela haftanın avı avcısı,ayın avı avcısı,yılın avı avcısı anket halinde düzenleyip oylayıup belirlemeyi düşünüyoruz bu konuda ne düşünüyorsunuz veya başka neler yapabiliriz fikirlerinizi bekliyoruz
güzel olur fakat bunu uzun vadeye yaymamak lazım yılın avcısı veya ayın avcısı değilde haftanın elemanı gibi düşünmek lazım aslında illaki avcı olmasınada gerek yok, yeni ve tecrübesiz arkadadaşların bu konuda hiç şansı olmaz. bence katılım önemlidir bazı arkadaşlarımız 1 adet izmarit tutmak için bile uğraş veriyor 10 tane izmarit tutsa onun için hazzı çok farklı olacaktır buda onu yılın avcısı yapar , yada Burhan arkadaşımız gibi süper bir espiri yapanda haftanın elemanı olabilir. yani olayı haftalık değerlendirmek daha iyi olur gibime geliyor. saygılar
Abi sana katılıyorum. bırak izmariti sümüklü mezgiti tutana kadar canım çıkıyor yav.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
arkadaşlar fikirlerinize katılıyorum fakat balıkların cinsine göre sınıflandırmak lazım ...
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
güzel bir fikir hayırlı olsun.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
LeVReKCi yazdı:meteor yazdı:LeVReKCi yazdı:arkadaşlar siteye yeni bir renk olsun diye bir yenilik yapmayı düşünüyoruz mesela haftanın avı avcısı,ayın avı avcısı,yılın avı avcısı anket halinde düzenleyip oylayıup belirlemeyi düşünüyoruz bu konuda ne düşünüyorsunuz veya başka neler yapabiliriz fikirlerinizi bekliyoruz
güzel olur fakat bunu uzun vadeye yaymamak lazım yılın avcısı veya ayın avcısı değilde haftanın elemanı gibi düşünmek lazım aslında illaki avcı olmasınada gerek yok, yeni ve tecrübesiz arkadadaşların bu konuda hiç şansı olmaz. bence katılım önemlidir bazı arkadaşlarımız 1 adet izmarit tutmak için bile uğraş veriyor 10 tane izmarit tutsa onun için hazzı çok farklı olacaktır buda onu yılın avcısı yapar , yada Burhan arkadaşımız gibi süper bir espiri yapanda haftanın elemanı olabilir. yani olayı haftalık değerlendirmek daha iyi olur gibime geliyor. saygılar
zaten bazı kişiler bu işte olmayacak adminler mesela olmayacak yoksa kamil abi 2 yayınla seneyi götürür
)
Bence olaya şöyle bakmalı balığın büyük veya ağır olmasına göre değil kendi türünde büyük yakalayanı seçmeli.
Örnek:
Mesela kabaca şöyle söyliyim.
2 metreyi geçen bir balık mesela yayın ile ,1 metreye kadar olabilen bir levrek balığını ele alalım.
Biri 130 cmlik bir yayın yakalamış başka biri de 90 cm lik levrek. Bana sorarsanız. O levrek o yayından daha iyi bir avdır. Bence doğrusu da budur. Veya 30 cm lik bir istavrit. 30 cm lik bir palamuta göre daha iyi avdır. Çünkü kendi türünde iri ve nadir bulunandır.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bende fikrimi söyliyim baştan kriter koymak yanlış olur günün şartlarına göre herşey değişebilir
havanın balığın kişinin özverisi bunlar hep etken olabilir zorlukları aşan bu konuda savaşçı olan en değerli özveriyi cesareti gösterende oylanıp seşilebilir aşağıda örnekliyim benden oy alabilecek durumları
1- Kamil ılıpınarın tuttuğu yayından çok trenle sivasa gitmesi o bölgede geceli gündüzlü kalması benim için yakalanan yayından daha çok değerli çünkü bir emektir bir özveridir bir şavaştır bu durumda yayın değil özveri benden oy alır
2-Burhanın çok korktuğu halde tekneye binip bizimle denize açılmasıda benden oy alacak bir kriterdir isterse o anda lüfer veya kofana tutmuş olsun o anda tuttuğu balık değil burhanın tekneye binmesi ve arkadaşlarına güvenip canını teslim etmesi daha değerli bir kriterdir benim için
3-Erol abinin 5 kişiyi toplayıp kadıköyden marmara ereğliye gelip 1-2 saat durup tekrar aynı yolu geri dönmesi benden oy alır balıkta tutmuş olsaydı tutulan balık değil verilen özveri beni etkiler
Herhalde örneklerden ne demek istediğim anlaşıldı
o zamanki olaylar ve şartlar belirleyici olur bana göre o zamanda neler olacağını bilemediğimizden kriter koymak doğru olmaz kişiler çıkar oylamaya kişiler seçimini yapar her türlü admin modda devre dışı kalmamalı sonuçta oda bir birey ve balıkçı
Yorumları: 2,169
Konuları: 27
Bende fikrimi söyleyeyim sitenin tadı kaçar çünkü herkes tuttuğu balığın yakışıklı olduğunu zanneder burda herkesin bilgisinden yararlanıp güzel vakit geçiriyoruz yarışmalar bölge bölge guruplar halınde yapılırsa kaynaşmalar olur bol resimli güzel manzaralı tutulan balıklar siteye renk katar güzelde vakit geçirilir rasgele herkese selam.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
BABUÇ yazdı:Bende fikrimi söyleyeyim sitenin tadı kaçar çünkü herkes tuttuğu balığın yakışıklı olduğunu zanneder burda herkesin bilgisinden yararlanıp güzel vakit geçiriyoruz yarışmalar bölge bölge guruplar halınde yapılırsa kaynaşmalar olur bol resimli güzel manzaralı tutulan balıklar siteye renk katar güzelde vakit geçirilir rasgele herkese selam.
fahrettin abi bu iş yarış şeklinde olmamalı zaten ve herkesin oylamasıyla olacak kişinin her zaman kişiye güzel gelir ama ben 5 kg luk bir balıga bazen güzel bir çuprayı tercih edebilirim veya harunun dedigi gibi özveriyi seçebilirim.
harun güzel fikir ama bu tip olaylar herzaman olmuyor hadi haftaın balıgını balıkçısını boşverelm çok zor olur ay da bir bile bu tip olayları beklemek çok zor olur.ay ın balıkçısı konusunda haklısın özveriliyi seçebiliriz ama bir kişi evinin önünden 1 metrelik yayın tutmuş digeri gitmiş 300 km öteden 2 tane 3 er kg luk sazan tutmuş şimdi ayın balıkçısına tamam 2 sazanı tutan tercih edilebilinir ama ayın balıgına seçilirse yayına yazık olur buda kişiye baglı kişi istedigine oy verecek veya fazladan bir şık olacak hiçbiri mesela veya şu ikisi mesela gibi bence kriter koymanın pek anlamı yok herkes istedigine oy verecek.
sonuçta burada maksat günlerimize bir renk katmak ve kişiyi onore etmek yani olayı yarışma boyutuna taşımadan degerlendirmek lazım sonuçta artık herkes herkesi tanıyor burada kimse abartmaz heralde veya kendini kaptırmaz heralde.
bence herkes yazmaya devam etsin herşeyi düşünelim sonra başlayacaksak başlarız olmadı bitirmek kolay olmadı der bitiririz.
Yorumları: 2,169
Konuları: 27
ben fikrimi söledim yinede evet oyu kullandım herkesin görüşüne saygım sonsuzdur
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
güzel bir fikir ayrı bir renk katar görüşündeyim
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Şimdi ben V.İ.P. oluyor muyum olmuyor muyum ?

))) haha