Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar siteye yeni bir renk olsun diye bir yenilik yapmayı düşünüyoruz mesela haftanın avı avcısı,ayın avı avcısı,yılın avı avcısı anket halinde düzenleyip oylayıup belirlemeyi düşünüyoruz bu konuda ne düşünüyorsunuz veya başka neler yapabiliriz fikirlerinizi bekliyoruz
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Abi ayın avcısı olabilir ama haftanın avcısı çok çabuk değişeceğinden bir tadı olmıyabilir. yılın avcısıda çok uzun sürer insanlar bir sene bekliyemez gibime geliyor. Ben bu kategorilerin hiç birisine giremeyeceğim için belkide o yüzden olmaz diyorum bilemicem :d ama haftanın avcısı dışında haftanın üyesi de seçilebilir. bir kurdela ya da özel olduğu zaman içersinde bir kurdela olabilir kırmızı o vakit içersinde nickinin rengi değiştirilebilir. Aklıma gelenler bunlar.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ayrı bir renk katacağı kesin. Renklerini belirlerken örnek olabilecek tutum ve davranışların öncelikle belirlenmesinde fayda olacaktır krıterler kıyı, göl, deniz, tekne, zıpkın vs vs üzerinde çalışalım derim
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tamam oazaman tüm fikirler gelsin ayrıca oylansın bakalım evet haftanın zor olur ama ayın 1. si sonraki ay vip olarak girer siteye yılın 1.si sonraki 3 ay vip girrer siteye gibi
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
evet nihat abi bu anket güzel olacağa benziyor siteye ayrı bir renk katacak
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
bencede yapalım çok zevkli olur bence tabi i ercan abinin dediği gibi değişik kriterler de olursa daha zevkli olur gibi me geliyor bence çok güzel olur.
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
yav niyat abi öyle olur mu allah aşkına 1 ay 2 ay olmaz öyle abi. vip değil başka bişi seçeneklerin dışındakileri kullanmalı bence. vip değilde mip olabilir mesela yani değişik olmalı çünkü o ay için en özel üye seçilecek. vip de görüldüğü gibi en düşük kategoride yer alıyo. yani biraz süslü püslü olması lazım
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Sitenin bir köşesinde avcının balıkla beraber çekilmiş fotoğrafıda konulabilir. Mesela Kasım ayının en iyi avı deriz altında da fotoğrafı olur.
Yorumları: 45
Konuları: 3
fotoğraf ve kurdela bence gayet güzel olacaktır.selamlar
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Tatlısuda balık katagorisine göre mesela yılın avcısı yayın,sazan,kayabalığı,alabalık,turna,kefal ve buna benzer balıkların büyüğünü kim yakalarsa yılın balıkçısı seçilebilir.Yakalayan kişiler Çektiği fotoğrafta zum yapmasınlar birde tarih atılsın makine üzerinde yeni olduğu sezonun balığı olduğu belli olur.Kendim balığa çok az gittiğimden yinede destekliyorum.